- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.141
ahaha aynen bende acik fena gelin olimmmmaşallaahhh sabah aksam gezmelerişte sende gider fesatlık yaparsın sagı solu gözetlersin ama skaın agzına laf verme
evet Hemde baya büyük bi parti biyer kiralamislar falan:)bayilirimmm
bensiz bpgazindan nasil gecicikkcis mi o da ne
oo partilerr
oooooevet Hemde baya büyük bi parti biyer kiralamislar falan:)
ay evet kırmızı biberde koy çok güzl oluyorrrr canım çekti akşam yaparımhelva da fln hiç yiyemem ben tahinbarbunya bende cok severim bak içine havuc fln olcak
ben bilerek yapmıyorum benim yazdığım zamanda öyle oldu beğen tuşuna basan bile olmadı hiç yazmamaya başladım bazen cvb yazan bile olmuyor hatta . senin kurabiklerine takmışım sadece onun dışında emziriyorsunuz diye yazamıyorum yanlış birşey derim falankaptinn kuzu su menulere yorum olayi bir oturmadi bizim gurupta. Benim menume yorum yapmayanin menusune yorum yapmayacam
ya da bi cozum bulalim olmuyor boyle
bakiyorum ne zamandir erkenden paylasiyorum menumu ama benden sonra yazi yazanlar menume yorum yapmiyor direk kendi menusunu paylasiyor.
Genele konusuyorum yanlis anlasilmak istemem
seni biliyorum kuzum sen daha oncede söylemiştin ki zaten ara ara yorumlar yapiyorsun. Genel anlamda sikinti var. Hani geride falan kalsi menu yine tamam gorukmedi belki diyecegimde benim.menumun altina normal yorum yaoip menume bir sey yazilmayinca olmuyor yani. Bend3 bir kac gundur menume yorum yapana yorum yapiyorum. Ama genel anlamda bir cozume kavusturulmasi lazim.ay evet kırmızı biberde koy çok güzl oluyorrrr canım çekti akşam yaparım
ben bilerek yapmıyorum benim yazdığım zamanda öyle oldu beğen tuşuna basan bile olmadı hiç yazmamaya başladım bazen cvb yazan bile olmuyor hatta . senin kurabiklerine takmışım sadece onun dışında emziriyorsunuz diye yazamıyorum yanlış birşey derim falan
Gocam evda
cezerye hayal ediyommsen napion canimmmm
evet Hemde baya büyük bi parti biyer kiralamislar falan:)
qocana yakalancnn git hadi
ÜYElerden kaynaklı kuzum kaptanların yapacağı birşeyde yok bu durumda . yaparım kuzum o zamanseni biliyorum kuzum sen daha oncede söylemiştin ki zaten ara ara yorumlar yapiyorsun. Genel anlamda sikinti var. Hani geride falan kalsi menu yine tamam gorukmedi belki diyecegimde benim.menumun altina normal yorum yaoip menume bir sey yazilmayinca olmuyor yani. Bend3 bir kac gundur menume yorum yapana yorum yapiyorum. Ama genel anlamda bir cozume kavusturulmasi lazim.
Sen benim menulere yorum yapabilirsin kuzim skinti yok her tuelu elestiriye acigim uymaya da calisirim da her zmn olmuyor
ben öğle molalarında uyuyorm artık önceden bende yürürdümöğle arası yarım saatten fazla yürüdüm açık hava iyi oldu mis gibi
uyarılar hiç dikkate alınmıyo ki kuzu defalarca söyledm emnüsünü yazan kacıyo bende bu ara ugrasamıyorm açıkcası yoksa takip edicektim biliyosunkaptinn kuzu su menulere yorum olayi bir oturmadi bizim gurupta. Benim menume yorum yapmayanin menusune yorum yapmayacam
bakiyorum ne zamandir erkenden paylasiyorum menumu ama benden sonra yazi yazanlar menume yorum yapmiyor direk kendi menusunu paylasiyor.
süslende git bide zayıfladın ayy kıskanıcaklarahaha aynen bende acik fena gelin olimmm
ben de yapmaya çalışıyorum ama yanlış görürsem söylüyorum yoksa beğeniyorum senin kurabik olmasa daha iyi verirsin yazmıştım hatırlarsankaptinn kuzu su menulere yorum olayi bir oturmadi bizim gurupta. Benim menume yorum yapmayanin menusune yorum yapmayacam
ayy sonunu kacırmıstm bende izledm bugün şahaneydibende çukur u izlememiştim onu izledim iş yerindesen napıyosun
ayy sonunu kacırmıstm bende izledm bugün şahaneydi
bizde çukur izleniyo pazartesi diğerlerini salladıken sevdiğim dizi diyebilirim ama yine de SÖZ dizisine ihanet etmemek adına p.tesi söz izleyip çukuruda iş yerinde izliyorum
bende çukur u izlememiştim onu izledim iş yerindesen napıyosun
Ayy en sevdigim dizi çukuren sevdiğim dizi diyebilirim ama yine de SÖZ dizisine ihanet etmemek adına p.tesi söz izleyip çukuruda iş yerinde izliyorum
evet bide organize eden eltisi bi hediye listesi yapmis herkez ordan bisey secip getircek luzumsuz hediye gelmesin diye:) hersey planli yani... ben insallah en cok eglence ve cosma kismina takirilim ve kalorileri hiiiic görmem ve ellememooooo
alman geline baksen
gelsin hediyeler
gelsin ikramlar kaloriler
gelsin eglence cosmaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?