Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

helva da fln hiç yiyemem ben tahin barbunya bende cok severim bak içine havuc fln olcak
ay evet kırmızı biberde koy çok güzl oluyorrrr canım çekti akşam yaparım

ben bilerek yapmıyorum benim yazdığım zamanda öyle oldu beğen tuşuna basan bile olmadı hiç yazmamaya başladım bazen cvb yazan bile olmuyor hatta . senin kurabiklerine takmışım sadece onun dışında emziriyorsunuz diye yazamıyorum yanlış birşey derim falan

seni biliyorum kuzum sen daha oncede söylemiştin ki zaten ara ara yorumlar yapiyorsun. Genel anlamda sikinti var. Hani geride falan kalsi menu yine tamam gorukmedi belki diyecegimde benim.menumun altina normal yorum yaoip menume bir sey yazilmayinca olmuyor yani. Bend3 bir kac gundur menume yorum yapana yorum yapiyorum. Ama genel anlamda bir cozume kavusturulmasi lazim.

Sen benim menulere yorum yapabilirsin kuzim skinti yok her tuelu elestiriye acigim uymaya da calisirim da her zmn olmuyor

ÜYElerden kaynaklı kuzum kaptanların yapacağı birşeyde yok bu durumda . yaparım kuzum o zaman

öğle arası yarım saatten fazla yürüdüm açık hava iyi oldu mis gibi
ben öğle molalarında uyuyorm artık önceden bende yürürdüm cok iyi geliyodu valla

uyarılar hiç dikkate alınmıyo ki kuzu defalarca söyledm emnüsünü yazan kacıyo bende bu ara ugrasamıyorm açıkcası yoksa takip edicektim biliyosun

ahaha aynen bende acik fena gelin olimmm
süslende git bide zayıfladın ayy kıskanıcaklar göze gelme nazar boncugu tak

ben de yapmaya çalışıyorum ama yanlış görürsem söylüyorum yoksa beğeniyorum senin kurabik olmasa daha iyi verirsin yazmıştım hatırlarsan

ooooo
alman geline baksen
gelsin hediyeler
gelsin ikramlar kaloriler
gelsin eglence cosmaca
evet bide organize eden eltisi bi hediye listesi yapmis herkez ordan bisey secip getircek luzumsuz hediye gelmesin diye:) hersey planli yani... ben insallah en cok eglence ve cosma kismina takirilim ve kalorileri hiiiic görmem ve ellemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…