- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.161
uffff olmammmiii heccc parti sahibi alaman gerisini sen düsün artikinEki Görüntüle 2110663 Likörlü cikilata da vagg midir ki
ama işte bu görgüsüzlük benceevet bide organize eden eltisi bi hediye listesi yapmis herkez ordan bisey secip getircek luzumsuz hediye gelmesin diye:) hersey planli yani... ben insallah en cok eglence ve cosma kismina takirilim ve kalorileri hiiiic görmem ve ellemem
Yemek yapıyom kuzum sen napiyonNAPTINIZ KIZLAR
Beni de gabil edeller mi kiuffff olmammmiii heccc parti sahibi alaman gerisini sen düsün artikin
3Ayy en sevdigim dizi çukurbu senenin favorisi muzikleri falan bayiliyom
Ayy en sevdigim dizi çukurbu senenin favorisi muzikleri falan bayiliyom
evet ya zaten sinir oluyoz görümcelerimle birlikde bakalim nasil gececekama işte bu görgüsüzlük bence
Aynen bendebenim de yaa müzikleri telefona indirdim bile
Nasil izlemessin ben diziyi cok seviyom ama muziklerine de aşığım3
şunu izlemeyen bi benim galiba
Doktora gidip geldim bende eşim başımı yedioyun oynuyorumsen napıyosun kuzu
içerdeyi anımsatyor bana bugünde ufak tefek cinayetler varbende çukur u izlememiştim onu izledim iş yerindesen napıyosun
ne yemek yaptın gıYemek yapıyom kuzum sen napiyon
doktorda naptın eşin ne diyo yineeDoktora gidip geldim bende eşim başımı yedi
içerdeyi anımsatyor bana bugünde ufak tefek cinayetler var
ne yemek yaptın gı
doktora gideyim diye başımı yedi kız dün kötüydüm bugünde iyileşmedim en son bana kızdı teli kapattı şak diye bende dayanamadım gittimdoktorda naptın eşin ne diyo yinee
Niye gittin doktora ayDoktora gidip geldim bende eşim başımı yedi
içerdeyi anımsatyor bana bugünde ufak tefek cinayetler var
ne yemek yaptın gı
he tm anladımdoktora gideyim diye başımı yedi kız dün kötüydüm bugünde iyileşmedim en son bana kızdı teli kapattı şak diye bende dayanamadım gittimkabızlık için gittim haşlama sebze yicekmişim bol bol ama çiğ yasak marul yeşillik falan bizde kabızsak bol marul ye düzelir diyoruz ya değilmiş işte öyle
kabızlık için yaNiye gittin doktora ay
Musakka yaptim ay kizimi aldim yoğurtlan yiyecuh simdi
tencere yemeği birde meyve yediğimde 1 tane yicem 3 saat sonra 2.ci çeşit meyveyi yicek mişim ama herşeyi yanlış yapıyoruz işte sonra niye kabız oldum vah vahhe tm anladım
çiğ yasak mıymş aaaa haslama da yenmez ki bee
Ayy iyi yapmissin kiz bi ilac falan vermedi demi sadece şunu şunu ye mi dedikabızlık için yadukandan beri düzelmedim dün çok kötü olmuştuum ..
ohh afiyet olsun bende ne yicem bilmiyorum menü belli değil
tencere yemeği birde meyve yediğimde 1 tane yicem 3 saat sonra 2.ci çeşit meyveyi yicek mişim ama herşeyi yanlış yapıyoruz işte sonra niye kabız oldum vah vah
Nasil izlemessin ben diziyi cok seviyom ama muziklerine de aşığım
Yamacin kendine has psikopat serseri stilini izlemelisinhiç denk gelmeidi bana
Icerideyi izlemek kismet olmamisti ama bunu gozum kapali izliyorum bugunku ufak tefek cinayetlerde cok iyi degisik bi konusu variçerdeyi anımsatyor bana bugünde ufak tefek cinayetler var
o kulaklıgı takıp kumburgazlıyı dövdüğü sahneYamacin kendine has psikopat serseri stilini izlemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?