- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.181
Aynen bendespor yaparken son ses kulaklikta harika oluyo rap sevegim ben heyy sen dalgin kadin beni bugun ayilt
Kendine has bi tarzi var adamino kulaklıgı takıp kumburgazlıyı dövdüğü sahne
Gocam da benim muzik tarzimdan hoslasmiyo ama napahEsimde diziye bayiliyor ama muziklerini dinliyorum deyince bana yakistiramamis
Bazen fazla abartiyor ama yaao kulaklıgı takıp kumburgazlıyı dövdüğü sahne
HiccccGocam da benim muzik tarzimdan hoslasmiyo ama napah
Kendine has bi tarzi var adaminizlerken gocan gormesin gozunun fır döndüğünü ahahah sonra onunda serseri serbest stili cikiverir ortaya ahhahahahahhahahah
Açık alanda dinlemiyom ben yinedeHicccc
doktora gideyim diye başımı yedi kız dün kötüydüm bugünde iyileşmedim en son bana kızdı teli kapattı şak diye bende dayanamadım gittimkabızlık için gittim haşlama sebze yicekmişim bol bol ama çiğ yasak marul yeşillik falan bizde kabızsak bol marul ye düzelir diyoruz ya değilmiş işte öyle
vartolunun evinde de yaptı yaBazen fazla abartiyor ama yaa
Burak ozcivit niye dizi yapmıyo yaa: <haahahahaha yok farkettrmiyom hiç ıyy suna bak fln diyom
Vartoluya laf yoohvartolunun evinde de yaptı yavartolu en son diyo artiste bak
Açık alanda dinlemiyom ben yinedeagahhahah kulaklik iyi
Gazapizmin bütün sarkilarini indirdim çukurdan sonraAynen aynen bende ahahahah
Ay evet deli mi ne diye bakisini unutamamvartolunun evinde de yaptı yavartolu en son diyo artiste bak
Kalk kiz tak kulakligini ac son ses muzigi yap sporunuSpor yapmam lazim ama hic istemiyorim jadi biraz spor yapin hirslandirin beni
Evet muzik açarsam daha enerjik olurimKalk kiz tak kulakligini ac son ses muzigi yap sporunu
ilaç verdi bağırsak düzenleyici ilaçlar verdibir tanesi şurup düzelirse wc sorunu belki kilo da vceririm demi .afiyet olsun bende patlıcan salatası yedim bugünAyy iyi yapmissin kiz bi ilac falan vermedi demi sadece şunu şunu ye mi dedi
Yidim ben patlicanlari yazdan firinladiydim cok hafif oldu yidim
youtubeden aç izle harika ötesi kesin seversin . ufak tefek cinayetlerde süper onu da kaçırma konusu orjinal ama kötülük akıyor resmenIcerideyi izlemek kismet olmamisti ama bunu gozum kapali izliyorum bugunku ufak tefek cinayetlerde cok iyi degisik bi konusu var
sağol kuzum inşallah tamamiyle stres kaynaklı benimI
Insallah duzelirsin canim kotu bi durum bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?