- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.201
Canim hacamat yaptirdum yarin da yapilacak bu esnada hayvansal gida yaasak indan boyle oldu kahvalti seçeneği yok simit yedim bugun de ac kalmadim canim doydim ama bu hafta beslenmem duzensiz oldu haftaua karatay devam sukur bas agrim geçti insallaj bi daha ağrımazorkide1453 canısı yediklerin çok az olmamış mı ? ok simit olmamış ama öğlen ve akşamda çok kötü .. karatay ne durumda bozdun mu
Canim 600 ip ve 15 dk abs karnim agridi demekki etkiledi demiKalk kiz tak kulakligini ac son ses muzigi yap sporunu
kuzu ben bana yorum yapmayana yapmayacagimya onu haber vereyim dedimÜYElerden kaynaklı kuzum kaptanların yapacağı birşeyde yok bu durumda . yaparım kuzum o zaman
biliyim kuzummm sorun yok ben menume yorum yaoana yorum yapcam yaomayan yaomayacam onu soylemek icin asil actim konuyuben öğle molalarında uyuyorm artık önceden bende yürürdümcok iyi geliyodu valla
uyarılar hiç dikkate alınmıyo ki kuzu defalarca söyledm emnüsünü yazan kacıyo bende bu ara ugrasamıyorm açıkcası yoksa takip edicektim biliyosun
süslende git bide zayıfladın ayy kıskanıcaklargöze gelme nazar boncugu tak
skinti yok cnmben de yapmaya çalışıyorum ama yanlış görürsem söylüyorum yoksa beğeniyorum senin kurabik olmasa daha iyi verirsin yazmıştım hatırlarsan
Aslinda bu liste isi bir yandan iyi hediye almak cok zor ben cok kararsizim ne alacagin belli olunca rahatsin al cik.evet bide organize eden eltisi bi hediye listesi yapmis herkez ordan bisey secip getircek luzumsuz hediye gelmesin diye:) hersey planli yani... ben insallah en cok eglence ve cosma kismina takirilim ve kalorileri hiiiic görmem ve ellemem
bende izlemiyomm3
şunu izlemeyen bi benim galiba
ağrı oldu mu hacamatta pekiCanim hacamat yaptirdum yarin da yapilacak bu esnada hayvansal gida yaasak indan boyle oldu kahvalti seçeneği yok simit yedim bugun de ac kalmadim canim doydim ama bu hafta beslenmem duzensiz oldu haftaua karatay devam sukur bas agrim geçti insallaj bi daha ağrımaz
vikingler nasıl güzel mi? bende darqadevil e başladım şimdiBem de çocuklardan hic bisey izleyemiyorum cumartesi isyan ettim uc bolum arka arkaya sen anlat karadeniz izledimnormalde dizi bagimlisiydim ili yildir tv yok yani var da rafadan vikingler olarak var
Puanıyla beraber yazmayı ne zaman öğrencen acaba
Sayılır canım tabiLuluuu94 canim oglen uarim saat normal tempoda yürüdüm sayiliyorsa 600 ip 30 puan 15 dk abs
Canim.hacamat da agri aci olmadi biraz sizlama oldu geçti vikingler cizgi film izliyoruz çocuklar la baska film filan araya sikistirabilirsek anca işteağrı oldu mu hacamatta peki
vikingler nasıl güzel mi? bende darqadevil e başladım şimdi
Gazapizmin bütün sarkilarini indirdim çukurdan sonra
ilaç verdi bağırsak düzenleyici ilaçlar verdibir tanesi şurup düzelirse wc sorunu belki kilo da vceririm demi .afiyet olsun bende patlıcan salatası yedim bugün
youtubeden aç izle harika ötesi kesin seversin . ufak tefek cinayetlerde süper onu da kaçırma konusu orjinal ama kötülük akıyor resmen
sağol kuzum inşallah tamamiyle stres kaynaklı benimo stresten kurtulsam herşey yolunda olcak
Iyi aksamlaf
Kahvalti 1 simit
Oglen 1 kase ispanak yemegi 1 elma
Aksam
1kase kuru fasulye
Salata
Çay bardağı leblebi çok değil miMenüm:
Ac karbina yarim litre limonlu su
Sabah:
Yarim greyfurt
Yesillik tabagi
2 yumurta
10 badem
Ara:
Yesil cay
2 gun kurusu
Oglen:
2 tane haslama tavuk but (tuz yok bol pul biberli)
Bol yesillikli salata
Ara:
200 ml süt
Aksam:
Sebze corbasi
Yogurt
Ara:
Yesil cay
Cay bardagi leblebi
3 lt su
Çay bardağı leblebi çok değil mi
cok guzel menu afiyet olsun.Menüm:
Ac karbina yarim litre limonlu su
Sabah:
Yarim greyfurt
Yesillik tabagi
2 yumurta
10 badem
Ara:
Yesil cay
2 gun kurusu
Oglen:
2 tane haslama tavuk but (tuz yok bol pul biberli)
Bol yesillikli salata
Ara:
200 ml süt
Aksam:
Sebze corbasi
Yogurt
Ara:
Yesil cay
Cay bardagi leblebi
3 lt su
sabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 yk pekmez
2 haslanmis yumurta
2 ceri domates
1 kapya 1 yesil biber
6 zeytin
1 dilim tb ekmegi
1 tk suzme yogurt
aksam
3 kurabiye
1 dilim borek
1 servis kasigi kosir
3 yk manti
Luluuu94 cnm 20 dk tempolu yuruyus 8 puan
gelen giden hazirlik ev cocuk derken spor yapmaya ne halim ne zamanim kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?