Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

orkide1453 canısı yediklerin çok az olmamış mı ? ok simit olmamış ama öğlen ve akşamda çok kötü .. karatay ne durumda bozdun mu
Canim hacamat yaptirdum yarin da yapilacak bu esnada hayvansal gida yaasak indan boyle oldu kahvalti seçeneği yok simit yedim bugun de ac kalmadim canim doydim ama bu hafta beslenmem duzensiz oldu haftaua karatay devam sukur bas agrim geçti insallaj bi daha ağrımaz

ÜYElerden kaynaklı kuzum kaptanların yapacağı birşeyde yok bu durumda . yaparım kuzum o zaman
kuzu ben bana yorum yapmayana yapmayacagimya onu haber vereyim dedim kaptinn a
biliyim kuzummm sorun yok ben menume yorum yaoana yorum yapcam yaomayan yaomayacam onu soylemek icin asil actim konuyu

ben de yapmaya çalışıyorum ama yanlış görürsem söylüyorum yoksa beğeniyorum senin kurabik olmasa daha iyi verirsin yazmıştım hatırlarsan
skinti yok cnm

evet bide organize eden eltisi bi hediye listesi yapmis herkez ordan bisey secip getircek luzumsuz hediye gelmesin diye:) hersey planli yani... ben insallah en cok eglence ve cosma kismina takirilim ve kalorileri hiiiic görmem ve ellemem
Aslinda bu liste isi bir yandan iyi hediye almak cok zor ben cok kararsizim ne alacagin belli olunca rahatsin al cik.
ins kalorisiz seylerde vardir

3
şunu izlemeyen bi benim galiba
bende izlemiyomm

Bem de çocuklardan hic bisey izleyemiyorum cumartesi isyan ettim uc bolum arka arkaya sen anlat karadeniz izledim normalde dizi bagimlisiydim ili yildir tv yok yani var da rafadan vikingler olarak var

ağrı oldu mu hacamatta peki
Bem de çocuklardan hic bisey izleyemiyorum cumartesi isyan ettim uc bolum arka arkaya sen anlat karadeniz izledim normalde dizi bagimlisiydim ili yildir tv yok yani var da rafadan vikingler olarak var
vikingler nasıl güzel mi? bende darqadevil e başladım şimdi

12-16 Şubat spor yarışması....

BORDO ŞİŞKOLAR

Bir garip:6+85
Favelayn:
munter:16
orkide1453:48+51
tgb1907:
Buki_89:25

ANADOLU KAPLANLARI
selcanmehmetcan:25
UMEYYE:
Blacksee55:
SchonerDuft:
SekerPancarii:76+28,5
GamzeK17:

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım kendine bir gün belirleyip o günü karbonsuz geçirecek
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü

Eveeet yarışma başlasın

ağrı oldu mu hacamatta peki

vikingler nasıl güzel mi? bende darqadevil e başladım şimdi
Canim.hacamat da agri aci olmadi biraz sizlama oldu geçti vikingler cizgi film izliyoruz çocuklar la baska film filan araya sikistirabilirsek anca işte

Gazapizmin bütün sarkilarini indirdim çukurdan sonra

Is yerinde bos zamanim oluyor izleyim bari ufak tefek cinayetlerdede nerdeyse iyi yok kabizliginda gecerse kilo vermen hizlanir canim

Menüm:
Ac karbina yarim litre limonlu su
Sabah:
Yarim greyfurt
Yesillik tabagi
2 yumurta
10 badem

Ara:
Yesil cay
2 gun kurusu

Oglen:
2 tane haslama tavuk but (tuz yok bol pul biberli)
Bol yesillikli salata

Ara:
200 ml süt

Aksam:
Sebze corbasi
Yogurt

Ara:
Yesil cay
Cay bardagi leblebi

3 lt su

Çay bardağı leblebi çok değil mi

orkide1453 bence kahvaltiya sebze ekleyebilseysin iyi olurdu diger ogunler guzel kahvalti tek simit olmasaymis daha iyi olurmus.
Menunu alintilamistim alinti gitti tekrar alintilamadan yorum yazdim

cok guzel menu afiyet olsun.
tuz atmamani diyetisyenin mi soyledi cnm.

sabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 yk pekmez

2 haslanmis yumurta
2 ceri domates
1 kapya 1 yesil biber
6 zeytin
1 dilim tb ekmegi
1 tk suzme yogurt

aksam
3 kurabiye
1 dilim borek
1 servis kasigi kosir
3 yk manti

Luluuu94 cnm 20 dk tempolu yuruyus 8 puan
gelen giden hazirlik ev cocuk derken spor yapmaya ne halim ne zamanim kaldi

Afiyet olsun aksamki menü kaçamak olmuş ama misafirlerinz varmış afiyet olsun siz şimdi sporla dengelersinz onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…