Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menünün sabah kismini okudum oo super diyecektim ki gerisini getirmeyim

Evet geç oluyor biraz iki öğün olsun öğlen acikmiyim diye yapıyorum ama biraz daha kilom gitsin normal 3 öğün e döneceğim inşallah

Bende hep 2 ogun beslenirdim zatiflayamazdimda aksine alirdim simdi 6 ogun beslenerek vermeye basladim ama tabi herkes vucudunu kendi biliyor sen bu sekilde verebiliyorsan ne guzel devam

nasıl bir menü bu

menümü yazayım o zaman
sabah
1 tost kepek ekemğinden olma
ara
türk kahvesi
öğlen
3 yk bulgur pilavı 2 yk tavuk sote
ara
türk kahvesi
1 portakal
akşam
patlıcan salata 1 dilim ekmek

ince bir dilim yaş pasta ve 1 sade soda ( gün içinde yendi sabah 10 gibi kestim iş çıkışına kadar )

30 dk tempolu yürüyüş
2 lt fazla su

Son düzenleme:
30dk tempolu yürüyüş canısı 12 puan sanırım ama pazartesi 30 dk tempolu salı tempolu 30 dk toplam 24 puan olması lazım

Dünkü menü
Sabah
1yumurta
Çok az yufka

Akşam
Kurutulmuş fasulye yemeği
Yoğurt
Yeşil salata

Çay kurabiye .
cnm gun ici cok az kahvaltini cesitlendirip artir derim. gerci tasinma telasindan boyledir belki o zaman araya salatalik domates ekle at agzina . aksam kurabik babosin pastanede calisitormus benim babam calissa ben herhalde her aksam yaspasta yerdim

Guunaaydiinnn taşınma telaşımız var aklimm burdaa
kolay gelsin cnm.

kuzum misafir
benim misafirsiz menulerim boyle degil biliyorsun

Babam pastanede çalışıyor :))sürekli getirr ama 3 tane yedm çok abartmadan nefsimi bastirmaya calisiyorum:))
ne guel yaa
Yook kuzum benim hamilelikte ayaklarim cok sismisti (patlayacak felan saniyodum o derece) o zaman kesmistim tuzu aliskanlik oldu simdide olmasa hic aramam
anladim cnm cok iyi bir sey yapmissi n

cnm kurabiyeye devammı bence etkiler kilo vermeni
muhakkak etkuliyor ama vazgecemiyorum
Menünün sabah kismini okudum oo super diyecektim ki gerisini getirmeyim
hep misafirlerden
nasıl bir menü bu
misafirlerden kuzum benim normal menulerm boyle degil dikkat ediyrm

İctin mi etki etti mi ilacin kuzum bence kesin hizlanir kilo vermen kabizlik cok etkiliyodur

demmek akşam pasta yidin

misafirse bi tanesini yersin olur biterdi kısır yerine salata yapaydın onu yerdın bol bol

yerinde olsam kurabiye börek yemezdim ya yarım porsiyon mantı yada kısr yerdim tadına doyardım daha az kalori almış olurdun üstelik yediğine de doyardın gözede batmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…