- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.261
hamileliğimde migren tutunca doktor fitil vermişti ayda 1 kere kullanabilriisn demişti adını hatıramıyorumm inan iğneden bile etkiliydi hemen kesmişti bide magnezyum tavsiye ederim doktoruna söyle migreninidoğumdan sonra migren tedavsine baslıcam kuzum beni şimdi idare etcek bişey lazım
yani çünkü yatmdn leblebi agır gelebilir
doydun mu canım bunlarlamenümü yazayım o zaman
sabah
1 tost kepek ekemğinden olma
ara
türk kahvesi
öğlen
3 yk bulgur pilavı 2 yk tavuk sote
ara
türk kahvesi
1 portakal
akşam
patlıcan salata 1 dilim ekmek
ince bir dilim yaş pasta ve 1 sade soda ( gün içinde yendi sabah 10 gibi kestim iş çıkışına kadar )
30 dk tempolu yürüyüş
2 lt fazla su
yaaa gittiğimde söyliyeyim bana da yazar belkihamileliğimde migren tutunca doktor fitil vermişti ayda 1 kere kullanabilriisn demişti adını hatıramıyorumm inan iğneden bile etkiliydi hemen kesmişti bide magnezyum tavsiye ederim doktoruna söyle migrenini
Ahahhahagaghahavagaghsefkilileeeğğğ gününüz kutlu olsuuuggnnn
etki etmedi canım daha sancım ve bulantım devam ediyor wcye de çıkamadımİctin mi etki etti mi ilacin kuzum bence kesin hizlanir kilo vermen kabizlik cok etkiliyodur
dur kız daha erken kilo almayao zaman tmbende dün tatlı yedim cnm istemişti pişmanım aynada kendime baktımda dur demem lazım artık
doymadım ama m,dem bulandığı için idare tmek zorunda kaldımdoydun mu canım bunlarla
Bugun etki eder insallah canim cok dusunup stres yapma o da etkileretki etmedi canım daha sancım ve bulantım devam ediyor wcye de çıkamadım
dur kız daha erken kilo almaya
düşünmemeye çalışıyorum ama eşim sürekli arayıp soruyorBugun etki eder insallah canim cok dusunup stres yapma o da etkiler
günaydın poncikkgünaydın kızlarrrr
keşke kocisim bi süpriz yapıp kutlasa sevgililer günümüAhahhahagaghahavagaghEki Görüntüle 2111079
şiştim bileeeeetki etmedi canım daha sancım ve bulantım devam ediyor wcye de çıkamadım
dur kız daha erken kilo almaya
Ayy he kiz noldu boyle full ishal yapici seyler yedüşünmemeye çalışıyorum ama eşim sürekli arayıp soruyornasıl unutayım hiç böyle olmamıştım ama ya bağırsak spastiği mi ne varmış . kilo vermektende vazgeçtim düzelsin yeter
günaydın poncikk
keşke kocisim bi süpriz yapıp kutlasa sevgililer günümü
şiştim bileeeeama artık cok yemiyorm öyle bi sabahları açma alıyorm kendime o kadar
menümü yazayım o zaman
sabah
1 tost kepek ekemğinden olma
ara
türk kahvesi
öğlen
3 yk bulgur pilavı 2 yk tavuk sote
ara
türk kahvesi
1 portakal
akşam
patlıcan salata 1 dilim ekmek
ince bir dilim yaş pasta ve 1 sade soda ( gün içinde yendi sabah 10 gibi kestim iş çıkışına kadar )
30 dk tempolu yürüyüş
2 lt fazla su
insan bekliyo be pampaEki Görüntüle 2111085 Bunu gerçekten behliyo msn inaniyo msn supriz geleceğine
insan bekliyo be pampa
Canim baligi ihmal etmem normalde hamileykende cok yedim emzirirken de haftada 1 yerim ama bu ara pek begenemedim gibi baliklari bayadir yemiyorumişte bak demek ki arada yemen gerekiyohaftada bir balıgınıda ye eksik etme emi kuzum emziriyosun sen
ye ye o açmaları ye göbiğin açma gibi olsun kilodan tost yap yumurta yap ye yada evde poğaça yap yegünaydın poncikk
keşke kocisim bi süpriz yapıp kutlasa sevgililer günümü
şiştim bileeeeama artık cok yemiyorm öyle bi sabahları açma alıyorm kendime o kadar
kuru kayısı almış ondan yedim bugün . ya tencere yemeği yicekmişim çiğ birşey yemicekmişim meyve yiceksem 1 tane elma yicem 3 saat sonra 2.ci meyveyi yicekmişim bulgur yemicekmişim marul domates salatalık yeşillikte yememem lazımmış pişicek herşey değişik bir şey iyi ki gittim doktoraAyy he kiz noldu boyle full ishal yapici seyler yene ishal yapar ki
kuzum zor yiyorum midem bulanyor kabızlıktan zaten salata yeşillikte yemicem bir süre yoğurt akşam yedim sanırım 1 kasesabah yeşillik domates felan öğlende salata ya da yoğurt olsaymış bence güzel olurmuş
Valla dogru bildiklerimiz yanlismis kiz bol pismis sebze yi sen bu aralar ara öğünlerde de meyve insallah cozulurye ye o açmaları ye göbiğin açma gibi olsun kilodan tost yap yumurta yap ye yada evde poğaça yap ye
kuru kayısı almış ondan yedim bugün . ya tencere yemeği yicekmişim çiğ birşey yemicekmişim meyve yiceksem 1 tane elma yicem 3 saat sonra 2.ci meyveyi yicekmişim bulgur yemicekmişim marul domates salatalık yeşillikte yememem lazımmış pişicek herşey değişik bir şey iyi ki gittim doktora
kuzum zor yiyorum midem bulanyor kabızlıktan zaten salata yeşillikte yemicem bir süre yoğurt akşam yedim sanırım 1 kase
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?