Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

doğumdan sonra migren tedavsine baslıcam kuzum beni şimdi idare etcek bişey lazım

yani çünkü yatmdn leblebi agır gelebilir
hamileliğimde migren tutunca doktor fitil vermişti ayda 1 kere kullanabilriisn demişti adını hatıramıyorumm inan iğneden bile etkiliydi hemen kesmişti bide magnezyum tavsiye ederim doktoruna söyle migrenini

doydun mu canım bunlarla

hamileliğimde migren tutunca doktor fitil vermişti ayda 1 kere kullanabilriisn demişti adını hatıramıyorumm inan iğneden bile etkiliydi hemen kesmişti bide magnezyum tavsiye ederim doktoruna söyle migrenini
yaaa gittiğimde söyliyeyim bana da yazar belki

günaydın kızlarrrr
günaydın poncikk

keşke kocisim bi süpriz yapıp kutlasa sevgililer günümü

etki etmedi canım daha sancım ve bulantım devam ediyor wcye de çıkamadım

dur kız daha erken kilo almaya
şiştim bileeee ama artık cok yemiyorm öyle bi sabahları açma alıyorm kendime o kadar

düşünmemeye çalışıyorum ama eşim sürekli arayıp soruyor nasıl unutayım hiç böyle olmamıştım ama ya bağırsak spastiği mi ne varmış . kilo vermektende vazgeçtim düzelsin yeter
Ayy he kiz noldu boyle full ishal yapici seyler yene ishal yapar ki

sabah yeşillik domates felan öğlende salata ya da yoğurt olsaymış bence güzel olurmuş

günaydın poncikk

keşke kocisim bi süpriz yapıp kutlasa sevgililer günümü

şiştim bileeee ama artık cok yemiyorm öyle bi sabahları açma alıyorm kendime o kadar
ye ye o açmaları ye göbiğin açma gibi olsun kilodan tost yap yumurta yap ye yada evde poğaça yap ye

Ayy he kiz noldu boyle full ishal yapici seyler yene ishal yapar ki
kuru kayısı almış ondan yedim bugün . ya tencere yemeği yicekmişim çiğ birşey yemicekmişim meyve yiceksem 1 tane elma yicem 3 saat sonra 2.ci meyveyi yicekmişim bulgur yemicekmişim marul domates salatalık yeşillikte yememem lazımmış pişicek herşey değişik bir şey iyi ki gittim doktora
sabah yeşillik domates felan öğlende salata ya da yoğurt olsaymış bence güzel olurmuş
kuzum zor yiyorum midem bulanyor kabızlıktan zaten salata yeşillikte yemicem bir süre yoğurt akşam yedim sanırım 1 kase

Valla dogru bildiklerimiz yanlismis kiz bol pismis sebze yi sen bu aralar ara öğünlerde de meyve insallah cozulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…