Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hee ben hergun kizimi okula birakiyom 30 dk yuruyus kesin oluyo yakin bizim okul git gel 15 dk suruyo oglen 15 aksam 15 dk yurumus oluyom hic yoktan iyidir

evet cnm kararsizim ama uygun bulursam aliexpresten alirim kacirmam
ikea antilopu da cok begendim engikish home ark kullaniyor oda memnun

aynen ya indirim foyatina korse kiz bedavadan azicik pahaki ya

3 5 beden inceltiyormus cnm

ins cnmm
giydiğin anda mı inceliyon

eee kizlar bugün planlar ne bakalim varmi eslerinize süprizler yada herhangi bisey
biz canlı müzik dedik ama ben iyi olursam ancak gidebilcez karnım ağrıyor

hem bayagı bi inceltiyor hemde çok sıktığından açlık hissini bastırıyor imiş
ayyy çok sıkıyor demekki acır ama karnımız yazık bize

iyi de ben eve 7 de gidiyom hafta sonu dinlenme diyorsunuz bende hafta sonu uzun yürüyüş yapabiliyorum hafta sonu güzel spor yapabiliyorum ama söyleyemiyorum çünkü liste 5 günlük

SchonerDuft nerdesin ay gocanla ask msjlasmasi mi yapiyonEki Görüntüle 2111280 yohsa hediyelerini mi sayyonnn
yoq gocam uyuyor işten geldi ay hediyeleşmedik biz hiç 14 şubatta gezelim yeter . ikili sporda var zaten daha ne olsun

İkili spor en guzel hediye ahhahahahahahahahh ablam bizde kalacak spor yoh bagayarin hastaneye gidecez gozlerim yaniyo tele tvye bakarken gozluk isticem dinlendirici

heee anladim aman zaten cok da önemli degilki

Eki Görüntüle 2111265
İlk üçe @Bir garip Favelayn @munter siz girmissiniz kizlar tebrikler
ayy 3. olmusummm
sag ol canimmm

evet canim dik durus ozelligide var baya gizel bir sey ama ic organlar zarar gorur mu o kojida endiseliyim

hiç romantik değildir kendileri ama düşüncelidir bak 1 aydır yemegimi yapıyo gık demedi daha

Yalan söyleyemem benimki de düşüncelidir hahhini yimeyim ama sifir romantizm

kizlar benim esimde cok dusincelidir ama gorsugunuz uzere romantik degildir. evlemmeden once gayet romantikti sanirimnicindeki romantikligi ben lacirdim Ayrica takim olarak dusuncelo kocalari bulmusuz ama romantiklil 0
ay bu nasil kediii

Ay düşünceli olmasi daha onemli zorla yaptiririh romantikligi bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…