- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.381
ohhh yarasin kizBincidibutun likorlu cikilatlari yicemEki Görüntüle 2111222
niye be Romantik gocalaniz yohmu sizin
Hee ben hergun kizimi okula birakiyom 30 dk yuruyus kesin oluyo yakin bizim okul git gel 15 dk suruyo oglen 15 aksam 15 dk yurumus oluyom hic yoktan iyidirAynen yürüyüş yapmış olursunuz bende sabah oğlumu okula biraktm gelirkende uzak yoldan dolanarak geldim iyi geldi banada normalde eşim götürür sabahları ama çarşamba izinli olduğu için ben götürüyorum hemde yürüyüş oluyor.
Hee ben hergun kizimi okula birakiyom 30 dk yuruyus kesin oluyo yakin bizim okul git gel 15 dk suruyo oglen 15 aksam 15 dk yurumus oluyom hic yoktan iyidir
ivit cok iyi bi soruuuuEki Görüntüle 2111273 Romantik ne demek ay
Bende kızımla giderken yavas gidiyoz ama ben gelirken hizli geliyomÖğlen gidince yolu uzatamıyorum 3 yasindada bir oglum var onuda yormak istemiyorum :))
Ahahabhahahaivit cok iyi bi soruuuu
Tamam canımblacksee yi cıkar @tgb1907 yla da konusalm yapmıcaksa o da cıksın listeden diğerlierne artıkSekerPancarii yla beraber güzel bi yüklenirsiniz
Ayy ne güzel ya
giydiğin anda mı inceliyonevet cnm kararsizim ama uygun bulursam aliexpresten alirim kacirmam
ikea antilopu da cok begendim engikish home ark kullaniyor oda memnun
aynen ya indirim foyatina korsekiz bedavadan azicik pahaki ya
3 5 beden inceltiyormus cnm
ins cnmm
biz canlı müzik dedik ama ben iyi olursam ancak gidebilcez karnım ağrıyoreee kizlar bugün planlar ne bakalim varmi eslerinize süprizler yada herhangi bisey
ayyy çok sıkıyor demekki acır ama karnımız yazık bizehem bayagı bi inceltiyor hemde çok sıktığından açlık hissini bastırıyor imiş
iyi de ben eve 7 de gidiyom hafta sonu dinlenme diyorsunuz bende hafta sonu uzun yürüyüş yapabiliyorum hafta sonu güzel spor yapabiliyorum ama söyleyemiyorum çünkü liste 5 günlükÇok da şey yapmayın kızlar ağır ağır yapın Yorulmayın biz yaparız spor falan siz YorulmayınSekerPancarii
GamzeK17
@selcanmehmetcan
@UMEYYE
SchonerDuft
Dimi kızlar
@orkide1453
munter
Buki_89
@tgb1907
yoq gocam uyuyor işten geldiSchonerDuft nerdesin ay gocanla ask msjlasmasi mi yapiyonEki Görüntüle 2111280 yohsa hediyelerini mi sayyonnn
hiç romantik değildir kendileri
İkili spor en guzel hediye ahhahahahahahahahhgiydiğin anda mı inceliyon
biz canlı müzik dedik ama ben iyi olursam ancak gidebilcez karnım ağrıyor
ayyy çok sıkıyor demekki acır ama karnımız yazık bize
iyi de ben eve 7 de gidiyom hafta sonu dinlenme diyorsunuz bende hafta sonu uzun yürüyüş yapabiliyorum hafta sonu güzel spor yapabiliyorum ama söyleyemiyorum çünkü liste 5 günlük
yoq gocam uyuyor işten geldiay hediyeleşmedik biz hiç 14 şubatta gezelim yeter . ikili sporda var zaten daha ne olsun
Yalan söyleyemem benimki de düşüncelidir hahhini yimeyim ama sifir romantizmhiç romantik değildir kendileriama düşüncelidir bak 1 aydır yemegimi yapıyo gık demedi daha
aman bnmde hevesim kacıyo zatiYalan söyleyemem benimki de düşüncelidir hahhini yimeyim ama sifir romantizm
Bende boyle dedigime bakma sevgililer gununu hic onemsemem yaa dogum gunu yildonumu yetiy banaaman bnmde hevesim kacıyo zatidogum günü evlilik yıldönümü yeter artıkın ne edek
he söylene söylene bi dogum gnümde tektas küpe almıştı bu sene ne alcak bakamBende boyle dedigime bakma sevgililer gununu hic onemsemem yaa dogum gunu yildonumu yetiy bana
Evlendikten sonra hediyeler kupe olmayabiliyohe söylene söylene bi dogum gnümde tektas küpe almıştı bu sene ne alcak bakam
heee anladim aman zaten cok da önemli degilki
ayy 3. olmusummm
evet canim dik durus ozelligide var baya gizel bir sey ama ic organlar zarar gorur mu o kojida endiseliyimgiydiğin anda mı inceliyon
biz canlı müzik dedik ama ben iyi olursam ancak gidebilcez karnım ağrıyor
ayyy çok sıkıyor demekki acır ama karnımız yazık bize
iyi de ben eve 7 de gidiyom hafta sonu dinlenme diyorsunuz bende hafta sonu uzun yürüyüş yapabiliyorum hafta sonu güzel spor yapabiliyorum ama söyleyemiyorum çünkü liste 5 günlük
yoq gocam uyuyor işten geldiay hediyeleşmedik biz hiç 14 şubatta gezelim yeter . ikili sporda var zaten daha ne olsun
hiç romantik değildir kendileriama düşüncelidir bak 1 aydır yemegimi yapıyo gık demedi daha
Yalan söyleyemem benimki de düşüncelidir hahhini yimeyim ama sifir romantizm
ay bu nasil kediii
Ay düşünceli olmasi daha onemli zorla yaptiririh romantikligi bosver
ayy 3. olmusummm
sag ol canimmm
evet canim dik durus ozelligide var baya gizel bir sey ama ic organlar zarar gorur mu o kojida endiseliyim
kizlar benim esimde cok dusincelidir ama gorsugunuz uzere romantik degildir. evlemmeden once gayet romantikti sanirimnicindeki romantikligi ben lacirdimAyrica takim olarak dusuncelo kocalari bulmusuz ama romantiklil 0
ay bu nasil kediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?