Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzu tamam da @Blacksee55 liste de değil ya gelince yapar belki dedim tugbaFB da diyetisyeni yapma demiş herhalde bişey de demedi bana etiketlediğim halde başkaları yapıyor lar hafta da bir de olsa
blacksee yi cıkar tugbaFB yla da konusalm yapmıcaksa o da cıksın listeden diğerlierne artık SekerPancarii yla beraber güzel bi yüklenirsiniz

evet canlar benim yapmak için hiç zamanım olmuyor günlük mecburiyetten 40 dk yürümek durumundayım onun dışında da hiç halim kalmıyor o nedenle beni çıkarabilirsin

ins kuetarilir cekilmez cnm

eee kizlar bugün planlar ne bakalim varmi eslerinize süprizler yada herhangi bisey
benim esim tanisma yildonumuni lutlamamis unutmis normalde sevgililer gununi kutlamiyoruz tanismadan sonra hic kutlamayiz
evettt bi alsam guzel sporrlarmla gelicigim

SekerPancarii tamm ben şaapmiyim yarım kase mantımi yiyip geliyorum :))eşim evdeee maalsef bazen böyle şeylere maruz kalabiliyorum
Manti mi az yiiiii benimde ablam gelecek beraber sevgililer günü kutlucaz makarna yiyerek gocam iste gece geleceh

Tamamdr aksama da spor yaptikmi birsey kalmaz inşallah bu arada evi toplamaya basladm oda spor olur eksi olur insallahhafiyet olsun sizedee
Bende spor yapabilirsem yapcam yoksa 30 dk yürüyüşüm var zaten kizimi okuldan almaya gitcem simdi

Bende spor yapabilirsem yapcam yoksa 30 dk yürüyüşüm var zaten kizimi okuldan almaya gitcem simdi
Aynen yürüyüş yapmış olursunuz bende sabah oğlumu okula biraktm gelirkende uzak yoldan dolanarak geldim iyi geldi banada normalde eşim götürür sabahları ama çarşamba izinli olduğu için ben götürüyorum hemde yürüyüş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…