- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.401
bk mesela sevgililer gün heiyesi makarna yapcak bana cnm cekti diyeEvlendikten sonra hediyeler kupe olmayabiliyo
hee anlayışlı olmaları daha önemli bencesi
ayy 3. olmusummm
sag ol canimmm
evet canim dik durus ozelligide var baya gizel bir sey ama ic organlar zarar gorur mu o kojida endiseliyim
kizlar benim esimde cok dusincelidir ama gorsugunuz uzere romantik degildir. evlemmeden once gayet romantikti sanirimnicindeki romantikligi ben lacirdimAyrica takim olarak dusuncelo kocalari bulmusuz ama romantiklil 0
ay bu nasil kediii
Ben goccemde hindistan cevizi yagi siparis ettiydi bugun geldi oymus benim hediyem ahahhaahhahahbk mesela sevgililer gün heiyesi makarna yapcak bana cnm cekti diye
canım gocceemm
hee anlayışlı olmaları daha önemli bencesisonucta romantklik belli günlerde anlayış her daim var (avutma seklim)
:Ben goccemde hindistan cevizi yagi siparis ettiydi bugun geldi oymus benim hediyem ahahhaahhahah
ahahah başka zaman gidemedin mi kızİkili spor en guzel hediye ahhahahahahahahahhablam bizde kalacak spor yoh baga yarin hastaneye gidecez gozlerim yaniyo tele tvye bakarken gozluk isticem dinlendirici
bence olur ya zararı o kadar sıkı giyinmek iyi değil
ayy 3. olmusummm
sag ol canimmm
evet canim dik durus ozelligide var baya gizel bir sey ama ic organlar zarar gorur mu o kojida endiseliyim
kizlar benim esimde cok dusincelidir ama gorsugunuz uzere romantik degildir. evlemmeden once gayet romantikti sanirimnicindeki romantikligi ben lacirdimAyrica takim olarak dusuncelo kocalari bulmusuz ama romantiklil 0
ay bu nasil kediii
Ay düşünceli olmasi daha onemli zorla yaptiririh romantikligi bosver
bk mesela sevgililer gün heiyesi makarna yapcak bana cnm cekti diye
canım gocceemm
hee anlayışlı olmaları daha önemli bencesisonucta romantklik belli günlerde anlayış her daim var (avutma seklim)
daha ne olsunBen goccemde hindistan cevizi yagi siparis ettiydi bugun geldi oymus benim hediyem ahahhaahhahah
bir kac gun oncesen spyles2ydn bak hesiyeyi kapmistin:mantıhlı keşke bnmkide bana kakao yağı alsa ama demedim ki adama alcam diye nerden bilcek
ama kullanici yorumlari hep olumlu hatta orn. l alan m bedene dusuyorya o korseyi satip m beden aliyirahahah başka zaman gidemedin mi kıznugün kaçar mı
bence olur ya zararı o kadar sıkı giyinmek iyi değil
hiç romantik değildir kendileriama düşüncelidir bak 1 aydır yemegimi yapıyo gık demedi daha
Cikolata almis kocam bana hediyebencede
daha ne olsun
bir kac gun oncesen spyles2ydn bak hesiyeyi kapmistin
ama kullanici yorumlari hep olumlu hatta orn. l alan m bedene dusuyorya o korseyi satip m beden aliyir
Güzel canım afiyet olsunsabah
ilik liminlu su 1 yk pekmez 2 ad. gun kurusu
4 ceri domates
1 kk peynir
2 tk suzme yogurt
1 dilim tb ekmegi
2 haslanmis yumurta
1 kapya 1 yesil biber 1 salatalik
1 zeytin
ara
1 yesil elm 1 isirik kurabiye
aksam
1 dolu kase yayla corbasi
1 porsiyon ispanak
2 yk kavurma 3 yk yoğurt
sut icerim 1 kurabiye yerim
belki kuruyemiste yerim
ooooCikolata almis kocam bana hediye
sag ol cnm muhim olan ilk 3 e gorebilmek
sag ol cnmmm sporumda cok guzel yazayim simdikGüzel canım afiyet olsun
Ooo süpersin pampa60 dk egzersiz 18 puan
15 dk tempolu yuruyus 6 puan
40 sumo squat 8 puan
60 squat 9 puan
4 dk plank 12 puan
toplam 53 puanLuluuu94
Kız videosuna baktım zor değil ya yalnış mı gördüm yoksa
Ooo süpersin pampa
kuzum sen kendinle kiyaslama ben 67 kilo bayaaanimm ne zor buliyinmi bacaklar acik inip kalkmakk o totoyu kaldirmakKız videosuna baktım zor değil ya yalnış mı gördüm yoksayolla bakim sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?