- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.461
suoer olur aslindabizEki Görüntüle 2111450
Kızlar zamanımızı değerlendirelim!!!
yeter Cıss larla cossslar la yolumuzu uzattığımız....
az kaldı yaza.... bir an önce hedefe ulaşalım, rahat edelim, burdan kopmayalım, destek olalım birbirimize...
Gerekirse aramızda yarışalım ikili ikili şekilde olmazmı? mesela kilosu yakın iki kişi yarışsın yanlarına da birer arkadaş alsınlar hafta boyu tatlı atışmalarla gaza getirelim birbirimizi
kuzim gecmis olsun dikkat et kendineNordunuz bakem bende hastayim bronşit azdi birazcik..
Bugun yarim gun süt detoksu yaptim acim usuyom acligim gecti gibi 79 görmek istiyorum sıkıldım 80 lerden
Çok geçmiş olsun canım eşin nasıl olduNordunuz bakem bende hastayim bronşit azdi birazcik..
Bugun yarim gun süt detoksu yaptim acim usuyom acligim gecti gibi 79 görmek istiyorum sıkıldım 80 lerden
Olur kuzu en sisko benim burda ben yavas verim kg olsun yagdan gitsindeEki Görüntüle 2111450
Kızlar zamanımızı değerlendirelim!!!
yeter Cıss larla cossslar la yolumuzu uzattığımız....
az kaldı yaza.... bir an önce hedefe ulaşalım, rahat edelim, burdan kopmayalım, destek olalım birbirimize...
Gerekirse aramızda yarışalım ikili ikili şekilde olmazmı? mesela kilosu yakın iki kişi yarışsın yanlarına da birer arkadaş alsınlar hafta boyu tatlı atışmalarla gaza getirelim birbirimizi
Evet canım ya mesela senle
Sağol canim esim daha iyi olmadi ama iyilesiyor sol akciger iltihaplanmis iki ay once iyi usutmustu onun eseri dr iyuki karacigere inmemiş demis buna sukur olsun ilaç la atlatiyor simdi.Çok geçmiş olsun canım eşin nasıl oldu
Senle deOlur kuzu en sisko benim burda ben yavas verim kg olsun yagdan gitsinde
Pazartesi kontrolüm var
Çok geçmiş olsun tekrardan...Sağol canim esim daha iyi olmadi ama iyilesiyor sol akciger iltihaplanmis iki ay once iyi usutmustu onun eseri dr iyuki karacigere inmemiş demis buna sukur olsun ilaç la atlatiyor simdi.
Senin diş noldu..ihmal etme cektir ya yapilacaksa yaptir cekme ağrı
Kiz o zayif cop hatunn :)) bana derya kg yakin ama iyi kg verir beni gecer hepp
WuhhuuuuuBence sekerpancarin dedigi dusunce gucu ise yariyy regl doneminde azcik kacamagim oldu sadece 200 gr arti cikti yarin bundan kurtulacagim ben yyedim kg almiyorum simdi midem acliga alışık zayif fit hatun olacagim yarin 79 ,4 gorcemm ins
(81,3)
Olur canım benimki öneri sadeceKiz o zayif cop hatunn :)) bana derya kg yakin ama iyi kg verir beni gecer hepp)
olur cnm aynen alinma gucenme yok sonucta espri saka hepsi zayiflamak icinEvet canım ya mesela senleUMEYYE bir olsanız orkide1453 ile GamzeK17 (kilolarınız yakın ya ondan) ye karşı
Atışmak serbest şişko falan diyealınmak yok hepsi bizim fit olmamız için
cnm bende dr ne dedi diye sordim etiketledim iki kez seni gormedin sanirim. Cok gecmis olsun Baska bir sey cikmadi sukurler olsu . Rabbim acil sifalar versinSağol canim esim daha iyi olmadi ama iyilesiyor sol akciger iltihaplanmis iki ay once iyi usutmustu onun eseri dr iyuki karacigere inmemiş demis buna sukur olsun ilaç la atlatiyor simdi.
Senin diş noldu..ihmal etme cektir ya yapilacaksa yaptir cekme ağrı
oo siper cnm hadi 7 lere in artikkBence sekerpancarin dedigi dusunce gucu ise yariyy regl doneminde azcik kacamagim oldu sadece 200 gr arti cikti yarin bundan kurtulacagim ben yyedim kg almiyorum simdi midem acliga alışık zayif fit hatun olacagim yarin 79 ,4 gorcemm ins
(81,3)
Ahh bu kg ozledimm
Ahhh 74 ahhh beni bekle***14. TAKİM 498. ETAP***
SekerPancari71 (52.4/ / /%)kendi istedigiyle listeden ayrildi
kova01 ( 65.2/ 64.6/0.8 / %1.23)
hedef52 ( 58,2 /56.9 / 1.3/%2.23)
selcanmehmetcan(75.0 /74.8/0.2/0.26%)
moonlii(61.9// /%)472. Etapta izne ayrilan uye geri döndü yuzdesi 26 ya bölündü ""moon8187 adli uye nick degistirdi
htc71( 67.8/ / / %)494. Etapta izne ayrilan uye geri döndü yuzdesi 5 e bölündü
14. Takim ortalaması:%
Gormedim kuzu kusura bakma sagol canim benim. .olur cnm aynen alinma gucenme yok sonucta espri saka hepsi zayiflamak icin
cnm bende dr ne dedi diye sordim etiketledim iki kez seni gormedin sanirim. Cok gecmis olsun Baska bir sey cikmadi sukurler olsu . Rabbim acil sifalar versin
oo siper cnm hadi 7 lere in artikk
kızlar ben kaçırdım sanırım nerde derece yaptınız tebrikler
Senin kurabiklere o kadar alistik ki gormuyorumsabah
ilik liminlu su 1 yk pekmez 2 ad. gun kurusu
4 ceri domates
1 kk peynir
2 tk suzme yogurt
1 dilim tb ekmegi
2 haslanmis yumurta
1 kapya 1 yesil biber 1 salatalik
1 zeytin
ara
1 yesil elm 1 isirik kurabiye
aksam
1 dolu kase yayla corbasi
1 porsiyon ispanak
2 yk kavurma 3 yk yoğurt
sut icerim 1 kurabiye yerim
belki kuruyemiste yerim
Mantiiii hem de cumaya bu kadar yaklasmiskenSabah 10 :30
2 yumurta
Yeşil zeytin
Yeşillik
3 lokma ekmek
Çay
Ikindi 16:00
Yarım kase mantı
Bol yoğurt
Çay
Akşam 21:00
1 büyük portakal
bana uyar ama bu hafta iddiam yok haftaya yarışırımEvet canım ya mesela senleUMEYYE bir olsanız orkide1453 ile GamzeK17 (kilolarınız yakın ya ondan) ye karşı
Atışmak serbest şişko falan diyealınmak yok hepsi bizim fit olmamız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?