- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.641
öyle olacağını düşünüyorum canım hayırlısı bakalım çünkü haftaya vercem diyelim sonra regl haftam gelecek bıundan sonra xzaten spora yoğunlaşcam iki hafta migren çektim kolumu kıpırdatamadım ama psikolojik olarak kilo konusundan yoruldum eminim dün çiğköfte yemesem sabit ya da çok az artı olurdum bahane filan da değil inanın bilemiyorum ne yapacağımı belki de diyet psikolojısınden çıkmam lazımBenim gibi düşün liste de değilim ama takılıyorum buraya spor listesindeyim keptin gelsin konuşursun onunla olmazsa izine ayrılırsın
canım regl haftası olmasına rağmen 800 gr kilo vermişkaç çıktın bugün . 71,90 çıktım bugün sabah ama ödem var ellerim şiş uyandım sende de ödem vardır regli olunca birden gider kilon
çözülüyor gibi ama ilaç kullanıyorum o rahatlama hissini bilirsin o his henüz yok malesef hızlıca 69 u göreceğimi düşünüyorumbende 72 çıktım seninde bi kabızlık sorunun çözülse 6 lı haneleri bile görebilirsin belki
ya şöyle sağlıklı beslenecem de bir porsiyondan 2 kaşık az yedin mi olay tamamdır aslında. çiğ köfteden şişmişsindir sen ben pazartesi günü yedim birde acıydı daha kötü oldum mesela daha çok şiştim .. spora bende yarın başlıyorum haftada 2 gün dinlenme verecem kendime . hacamattan sonra bir fark hissediyormusunöyle olacağını düşünüyorum canım hayırlısı bakalım çünkü haftaya vercem diyelim sonra regl haftam gelecek bıundan sonra xzaten spora yoğunlaşcam iki hafta migren çektim kolumu kıpırdatamadım ama psikolojik olarak kilo konusundan yoruldum eminim dün çiğköfte yemesem sabit ya da çok az artı olurdum bahane filan da değil inanın bilemiyorum ne yapacağımı belki de diyet psikolojısınden çıkmam lazım
şöyle yapsan kuzum protein ve sebzeyi aynı anda yapsan mesela etli fasulye ye bir öğün diğer öğün çorba salata 2 besinide almış olursunarkadaşlar kısır döngü içindeyim proteinde kabılık yaşıyorum karbonhidratta ödem yaşıyorum sanırım benim için de en iyisi listeden çıkmak
düşünsene regli oluyor reglisi bitiyor birden iniş yaşar . benimde regli 24ündecanım regl haftası olmasına rağmen 800 gr kilo vermiş
canım regl haftası olmasına rağmen 800 gr kilo vermiş
Diyetisyenle görüşme sansinz yokmu acaba degerlerinize baktirsanz kabızlıgida bitkisel ilaçlar belki faydalı olablir aktarlara sorsanz.aylarca emek yemediğim oldu inanın protein de kabızlık oluyor ekmek tarzı aylar sonra sadece bu hafta yedim
cnm 62 ye kadar diyetisyenle düştüm geçen yıl ocak ayında bıraktım. bitki çayları içiyorum mesela yoğunlaştığım zaman migrenimi tetikledi veya cok spola yorulduğuımda bu ay çok sürdü migren ağrım kabızlığım psikolojik dün gece de rahat uyku uyuyamadım cuma bildirimi yapıcam diyeDiyetisyenle görüşme sansinz yokmu acaba degerlerinize baktirsanz kabızlıgida bitkisel ilaçlar belki faydalı olablir aktarlara sorsanz.
Siz biraz izne ayrılın ve kafanızı rahatlatin bnce kilo probleminide bir süre aklinzdan çıkarmaya çalışın.sonra dinlenmiş ve kafanız rahat bi sekilde geri gelirseniz daha iyi motive olabilirsnz .cnm 62 ye kadar diyetisyenle düştüm geçen yıl ocak ayında bıraktım. bitki çayları içiyorum mesela yoğunlaştığım zaman migrenimi tetikledi veya cok spola yorulduğuımda bu ay çok sürdü migren ağrım kabızlığım psikolojik dün gece de rahat uyku uyuyamadım cuma bildirimi yapıcam diye
olumlu şeyler yaşadığına çok sevindim. bende senin gibi bir düşüyorum bir kalkıyorum diyet konusunda inan kilonu korusan bile çok iyi korumak bile çok zor. süt detoksunu yapsanaSchonerDuft canım pazar ilk hacamatı yaptırdım carşamba da ikinciyi inan san ki gençleştim ilaç kullanmama rağmen sağlayamadığım rahatlığı sağladım kronik yorgunluk kalktı bakşlarım netleşti biraz iştah da açıldı sanırım listede olmasam bile ben de sporu artırcam psikolojimi düzeltcem kilo da vercem
olabilir canım diyet dedikçe veremedim zaten illa karşıma da bişey çıkıyor en iyi sporla aşıcam bu durumu ve listeden de çıkıcamSiz biraz izne ayrılın ve kafanızı rahatlatin bnce kilo probleminide bir süre aklinzdan çıkarmaya çalışın.sonra dinlenmiş ve kafanız rahat bi sekilde geri gelirseniz daha iyi motive olabilirsnz .
süt detoksunda yeşilçaylla basım ağrırsa diye korkuyorumolumlu şeyler yaşadığına çok sevindim. bende senin gibi bir düşüyorum bir kalkıyorum diyet konusunda inan kilonu korusan bile çok iyi korumak bile çok zor. süt detoksunu yapsanaponcikbirgelincik sürekli yapıyordu iyi de geliyordu ona
çözülüyor gibi ama ilaç kullanıyorum o rahatlama hissini bilirsin o his henüz yok malesef hızlıca 69 u göreceğimi düşünüyorum
:) sagolasinizzzz tevecühünüzoooo supersinn hamarat becerikli hatunlata bayilirimm
degisik guzel tarifin varsa isterim
yapsin oh afiyet olsun simdidenevert ya uzun süredir yapmıyoruz anneme diyim bir hafta sonu yapsın
Tamam canımpazaretsi 48 doğru cnm salı da 600 ip ve 10 dk mı ne abs vardı perşemde de 300 ip 25 abs
Tamam canımLuluuu94 benim bi 35 dakika bide 45 dakika tempolu yürüyüsüm var
yani 14+18 32 puancik
su hafta bi gecsin sporla doldurcam günlerimi vallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?