Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim gibi düşün liste de değilim ama takılıyorum buraya spor listesindeyim keptin gelsin konuşursun onunla olmazsa izine ayrılırsın
öyle olacağını düşünüyorum canım hayırlısı bakalım çünkü haftaya vercem diyelim sonra regl haftam gelecek bıundan sonra xzaten spora yoğunlaşcam iki hafta migren çektim kolumu kıpırdatamadım ama psikolojik olarak kilo konusundan yoruldum eminim dün çiğköfte yemesem sabit ya da çok az artı olurdum bahane filan da değil inanın bilemiyorum ne yapacağımı belki de diyet psikolojısınden çıkmam lazım

arkadaşlar kısır döngü içindeyim proteinde kabılık yaşıyorum karbonhidratta ödem yaşıyorum sanırım benim için de en iyisi listeden çıkmak

bende 72 çıktım seninde bi kabızlık sorunun çözülse 6 lı haneleri bile görebilirsin belki
çözülüyor gibi ama ilaç kullanıyorum o rahatlama hissini bilirsin o his henüz yok malesef hızlıca 69 u göreceğimi düşünüyorum

ya şöyle sağlıklı beslenecem de bir porsiyondan 2 kaşık az yedin mi olay tamamdır aslında. çiğ köfteden şişmişsindir sen ben pazartesi günü yedim birde acıydı daha kötü oldum mesela daha çok şiştim .. spora bende yarın başlıyorum haftada 2 gün dinlenme verecem kendime . hacamattan sonra bir fark hissediyormusun

arkadaşlar kısır döngü içindeyim proteinde kabılık yaşıyorum karbonhidratta ödem yaşıyorum sanırım benim için de en iyisi listeden çıkmak
şöyle yapsan kuzum protein ve sebzeyi aynı anda yapsan mesela etli fasulye ye bir öğün diğer öğün çorba salata 2 besinide almış olursun

canım regl haftası olmasına rağmen 800 gr kilo vermiş
düşünsene regli oluyor reglisi bitiyor birden iniş yaşar . benimde regli 24ünde

SchonerDuft canım pazar ilk hacamatı yaptırdım carşamba da ikinciyi inan san ki gençleştim ilaç kullanmama rağmen sağlayamadığım rahatlığı sağladım kronik yorgunluk kalktı bakşlarım netleşti biraz iştah da açıldı sanırım listede olmasam bile ben de sporu artırcam psikolojimi düzeltcem kilo da vercem

Diyetisyenle görüşme sansinz yokmu acaba degerlerinize baktirsanz kabızlıgida bitkisel ilaçlar belki faydalı olablir aktarlara sorsanz.
cnm 62 ye kadar diyetisyenle düştüm geçen yıl ocak ayında bıraktım. bitki çayları içiyorum mesela yoğunlaştığım zaman migrenimi tetikledi veya cok spola yorulduğuımda bu ay çok sürdü migren ağrım kabızlığım psikolojik dün gece de rahat uyku uyuyamadım cuma bildirimi yapıcam diye

Siz biraz izne ayrılın ve kafanızı rahatlatin bnce kilo probleminide bir süre aklinzdan çıkarmaya çalışın.sonra dinlenmiş ve kafanız rahat bi sekilde geri gelirseniz daha iyi motive olabilirsnz .

olumlu şeyler yaşadığına çok sevindim. bende senin gibi bir düşüyorum bir kalkıyorum diyet konusunda inan kilonu korusan bile çok iyi korumak bile çok zor. süt detoksunu yapsana poncikbirgelincik sürekli yapıyordu iyi de geliyordu ona

Siz biraz izne ayrılın ve kafanızı rahatlatin bnce kilo probleminide bir süre aklinzdan çıkarmaya çalışın.sonra dinlenmiş ve kafanız rahat bi sekilde geri gelirseniz daha iyi motive olabilirsnz .
olabilir canım diyet dedikçe veremedim zaten illa karşıma da bişey çıkıyor en iyi sporla aşıcam bu durumu ve listeden de çıkıcam

süt detoksunda yeşilçaylla basım ağrırsa diye korkuyorum

12-16 Şubat spor yarışması....

BORDO ŞİŞKOLAR

Bir garip:6+85+221,5+55
Favelayn:
munter:16+8+53+40+20,5
orkide1453:48+51+40
Buki_89:25+23+32

ANADOLU KAPLANLARI
selcanmehmetcan:25+53+10
UMEYYE:
SchonerDuft:24
SekerPancarii:76+28,5
GamzeK17:39

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım kendine bir gün belirleyip o günü karbonsuz geçirecek
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…