- 26 Aralık 2017
- 682
- 2.079
- 113
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.901
Bende toparlarım inşallah sanki biraz saldm gbi dün pide yedim yememeliydmDoğrusu bende biraz saldım bu hafta ama hemen toparladım dün. Bugün wc ye çıkmadan 66.9 geldim. Bu hafta artık eski tempoma dönmeliyim.
Başın dönmedimi kız.
Neyse bugün yeni bir başlangıç yapıyoruz. Herşey çok güzel olacak.Bende toparlarım inşallah sanki biraz saldm gbi dün pide yedim yememeliydm
Ben berbattim canim izne ayrıldım ama bgn diywte ve spora basladim disiplinli olcam artikYaa internetsiz kaldım canımsiz ne yaptınız birinci oldukmu takımda durumlar nasıl
Bunlari yemssek karbonsuz geçmiş olur deglmi geçen gün benm attigm listede biraz abarmislar sanırım :))o kadar da değil ekmek makarna pirinç bulgur nohut fasulye falan yemezsiniz olur biter
İnşallah yaa. Bu hafta hepimiz için güzel başlangıçlar olsun.Ben berbattim canim izne ayrıldım ama bgn diywte ve spora basladim disiplinli olcam artik
InşallahNeyse bugün yeni bir başlangıç yapıyoruz. Herşey çok güzel olacak.
Insallah canim birbirimizi gazlayalim spor ve diyett super bi hafta olsun kilo vermismiydin bu haftaİnşallah yaa. Bu hafta hepimiz için güzel başlangıçlar olsun.
VarmısınŞeker orucu dimek
Evet canımLuluuu94 canım spor yarışını haftasonunamı çektiniz
Evet canımBunlari yemssek karbonsuz geçmiş olur deglmi geçen gün benm attigm listede biraz abarmislar sanırım :))
Yaaa çok sevindim ha gayret 75e çok sz kaldı canımın içiSlm Günaydın kizlar bugun biraz sevindirik oldum 79,5 olmusum yaa
Yarina ins 200 daha eksi ciksam
Ben varım yaparım sizinle ama cuma günü keşkül yerimVarmısın
Evet canım
Evet canım
Annemdeyim dışarı çıkcaz dağlara hava almaya sen napyon yürüyüş yaptın mıKizlar nerdesiniz
21 mi21 gün yapacağız
Nasıl evde
Tamam canım
nihayettSelam ben geldiiiiiim.Hadi bu hafta yarışalım
bpl cisli olmus bugunu ve hafta icini hafif gecirirsen arti olmaz eksi olursun cnmDün menum:
Sabah
4 çeri domates
1 salatalık
Yeşillik
Yeşil zeytin
Çay
Öğlen
1 yarım dilim pide
Ayran
Salata
1 tane tulumba
Akşam
Çay sade helva 2 bisküvi
1 tane sütlü kahve
bizde s3niBurdayııımay çok özledim hepinizi kucaklıyorum.
vuhuu kuzum supersinnSlm Günaydın kizlar bugun biraz sevindirik oldum 79,5 olmusum yaa
Yarina ins 200 daha eksi ciksam
dondu vallaBaşın dönmedimi kız.
ev de sil supur is yapiyorumKizlar nerdesiniz
kedilern anasi ozlettin kendini kac kilosun d3 vakimmGunaydin kizlar kizim yoh oglenece uyyum dedim gocam 10 bucukda kaldirdi bu haksizlik12 yece uyurudum ben
Bilmiyom ay 54 56 arasi gidip geliyom diyet yapmiyom benkedilern anasi ozlettin kendini kac kilosun d3 vakimm
12 ye kadar uyumak mi
ohh diyetsiz kilo verrBilmiyom ay 54 56 arasi gidip geliyom diyet yapmiyom benEki Görüntüle 2112723
Vermiyom ay bi veriyom bi aliyom dengeleniyoohh diyetsiz kilo verr
kopeklerin anasimi olc3n artik
Naptin Umeyye hosgeldin sonunda netin geldi :))Süper yaa maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?