Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben artık cumadan cumya tartılcam hep en son ctesi sabah 62 çıktım listede değilim artık ama yine de biz cumaları yarışalaım senin hedef de 55 ve sanırım senin düğünün var demi

hedef 55 evet
5 günde yada 4 günde olsa yapamaz mısın ? ne kadar az yersek o kadar iyi öyle düşün 21 gün zor dayanırız
yapabildiğim kadar yaparım evde zaten tatlı yok ama sanırım meyve de yenmiyor şeker orucunda

poncikbirgelincik ben de facede 64 ten 59 a düşen birini gördüm 25 günde vermiş şeker orucuyla ondan kesin 21e tamamlamak istiyorum spor falan da yapalım akşamları burada mısın
akşamları giremiyorum ama hergün yürüyorum ben 40 dk falan sporda yapmaya çalışırım eve gidince hal kalmıyor

biz kadınların genel problemi bu canım (nadir bi kısım tabi ki var) hep dikkat etmemiz gerekli ama önce ideal kiloya ulaşmak lazım sonrası artık bi gün abarttıysak diğer bi kaç gün koruma şeklinde devam eder heralde

Emzirenlerde katilabilirmi bilemedim birde nasil oluyo bu diyet
ben yapacagim canim ama senin bebegin daha kucuk sen sonra yaparsin istersen. bende cumaya kadar yapacagim zaten. biz bir yapalim etkisine gore sende katilirsin bence

zamnında almıştım çocuk olunca yer sıkıntısından kaldırdım şimdide yer yok ama ayarlıcam bakalım

aç karnına ilk onu tüket dedi sende yap bu hafta
benimde var eliptik kaldirmisim evde yer yok kuramiyorum

ben 1 ananasi yerim cooooook seviyirum. Bugun pazara gidecegiz alayimda yiyeyim bu hafta[/QUOTE]

ay sorma bende yerim ki yedim de zamanında

Luluuu94
dünden 250 ip atlama = 12,50 puan
5 dk bölgesel = 1,5 puan
10 şınav = 2 puan
5 dk tempolu yürüyüş dünden bugünden de 10 dk var toplamda 15 dk tempolu yürüyüş = 6 puan
toplam 22 puan

İiyim bebegiiimm uykusuzluk ve aclıkla cebelleşiyorm
evde kahvaltı yapmaya başladım bugün de baya acıktm pogacayı bırakmak zor olcak
Fit anne olacaksan derhal kendine gelmen lazım

kuzum o zmn ben ne corbadi icecegim

cok iyi olmus desene hamile kadini kahvaltıya alacagina kendi geliyor
Canım mercimek çorbası yapabilirsin dördüncü aydan sonra yemeye başlamıştım ben mercimek fasulye falan bide sebze çorbası
herkesi katılmaya zorluyorum sende yap 2 3 günde olsa yap selilütlerin azalcak yok olcak derin sıkılaşacak daha hızlı kilo vercen

buki sende yapsana bizle şeker diyeti

kızlar şeker diyetini herkes yapacak ona göre
3 günde olsa yapıyoruz
ayy süpersin biz yiyemiyorsak kimse yemeyecek arkadaş

O zaman seni patateslere alalım

Emzirenlerde katilabilirmi bilemedim birde nasil oluyo bu diyet
Canım bende emziriyorum adı diyet sadece ama sağlıklı beslenme alışkanlığı edinmek amaç
https://www.google.com.tr/amp/m.mil...r-misiniz--pembenar-yazardetay-diyet-2186462/
Burda ayrıntılı bilgi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…