Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyy yeni arkadaslarimiz gelmisler hos gelimissiniz :)) simdi daha cok motivasyon olacagiz kizlar herkes yaza kadar hedeflerine hayallerimize ulasacagiz ins hayal olarak kalmiyacak gidecek bu kg lalar terk etmeyin burayi bizi buzden baska kimse anlamaz birbirimize destek olacagiz oldumu canisilarr

ayy bu needir 256 mesaj mi olur basladim okuyayim diye ama yok okuyamayacagim
bnde cok zor yetisiyorum her gun boyle mi buralar ne guzel :)

ben onu cok zor yapiyorum cidden hatta matematigim cok kotudur hep yankis yapiyorum oysa cok basit yani

Evet bu kez hayalleei etelemek degil gerceklestirmek var cok disiplinli olmaliyiz:)

yarisma suresi dolmus kuzummm
prolugu kacirfim

kuzum yazıcm yazamadım sana bi . cok sevindim tedaviye başlıcakmıssınız inşallah rabbim size de nasip etsin mis kokulu birer evlat SchonerDuft
@tgb1907

öncelikle hosgeldin canim
sabahlari kornfalks yemessen cok daah iyi olur kalori acisindan cok yüksek 6 kasik demissin bir kasik 20gr yapar yani 120 gr kornfalks yemis oluosun ve 100 grami 400 e yakin senin kahvaltin 600 kalori Kadar etmis oluyo... inan okadar kaloriye kactane omlet yumurta vs yiyebilirdin hem daha tok tutardi...
bu takimda ögrendigim birseyi daha diyeyim mercimek corbasi zaten ekmek yerine gectigi icin o corbayi hep ekmeksiz yemek:)

bnde cok zor yetisiyorum her gun boyle mi buralar ne guzel :)

ben onu cok zor yapiyorum cidden hatta matematigim cok kotudur hep yankis yapiyorum oysa cok basit yani
geçen haftaki kilondan bu haftaki kilonu cıkartıyosun cıkan sonucu 100e bölüp geçen haftaki kilona bölüyosun bu kadar basitttt
sene bi istersen geçen haftaki kilon 61 olsun bu haftaki kilon 60 yap bakim hesabı

canım sabah yada akşam paylaşabildiğinde paylaş ve dediğin gibi motiveni düsürecek ne varsa yapma yaptırma kabul etme misafir falan gidecek o kilolarrr listeyide atarsın ttam anlamıyla uyarsın
sonrasında calışcan mı devam etcen mi
etmeyi düşünüyorum götürmezse nişanlım bakcaz duruma göre

canim hepsi hayirli olsun. Yalniz kapaliyim kilo versem ne deme vucut senin ve daima fit olmalisin. Evleneceksin bebek olacak fit anne olacaksin. Bugunden itibaren az yiyeceksin. Dikkat edeceksin dugune ladar verebildiginin en iyisini vereceksinn
sağol canım benim yaa inşallah vericem geldikleri gibi gidicekler

gercektenmı

diyetisyene gittiğim zamanlarda kahvaltı yapamadıgımda bunu verıyodu.mercımek corbasını cok masum sanıyodum ben yaa

götürse de güzel götürmese de güzel bilemedm su an valla
ne söyleyeyim öğlen yemeğine kızlar 1 lahmacnu bide çorba olur mu lahmacun da çok kokuyor bu arada sabah ekmek yemedim tavuk yemekten de
1 tane yiceksen olurr bnce sorun yok

AYY mşallah benim alt karın top gibi

eşim ve arkadaşı 19 :00 da işten çıkıyor onların evi daha yakın börek yapınca gelin beraber yemek yiyelim demiş eşimde ok demiş birdekdaın çalışıyor işten gelmiş pattadanak gittik ben öyle takılmam tam bizim kafadalar kadında mahçup oldu gibi erkekler işte

ayy selcan inşllah biz verelim onlr vermesede olur bizim tedaviler önemli @tgb1907 de versin onunda transferi var
kuzum yazıcm yazamadım sana bi . cok sevindim tedaviye başlıcakmıssınız inşallah rabbim size de nasip etsin mis kokulu birer evlat SchonerDuft
@tgb1907
aminnnn
ne söyleyeyim öğlen yemeğine kızlar 1 lahmacnu bide çorba olur mu lahmacun da çok kokuyor bu arada sabah ekmek yemedim tavuk yemekten de
lahmacun öyle ayran çorba ekmek yememişsin zaten tavuk gelse yanında patetes ve pilav olcak onlar daha çok cız

kokar evet hemde bayaa balkon fln yok mu orda yersn sonra dişlerini fırcalarsn
yok malesefff diş fırcamda yok kıymalı pide söylesemm
kıymalı pide söylücem lahmacun kokarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…