- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.421
amin aminn inşallahh kaptan ama iyi gidiyoruz bence nazar değmesinde
özellikle sana yazmadım canım ya alıntı yapmışımdır. çenem düünce saçmalamışımdır. ya kızlar bu hafta ben kilo veremeycem diye korkuyorum:18::18:çarşamba oldu tartıda tık yok hala.
fattaa hoşgeldin canım.:44::44:
selam kızlar ben yeni üye aday adayı:)
İnş bu yolda şu anki gazımla devam ederim.Şu andan itibaren bildirim yapcam inş.Yanlız kaptanın da dediği gibi ben akşamları giremiycem evde net sorunumuz var çünkü.Fakat gündüzleri buradayım inş.Hedef 55....belki şu an için hayal ama bi başarı öyküsünde okumuştum zoru başarabilirim ama imkansız zaman alır diye.işte o mantıkla devam etmek istiyorum.Elimden geldiğince de destek olmaya çalışacağım inş.Hep beraber kurtulalım şu kilolardan ve incecik ve hafif vücutlarımızla ortalarda dolanalım olma mı:)
özellikle sana yazmadım canım ya alıntı yapmışımdır. çenem düünce saçmalamışımdır. ya kızlar bu hafta ben kilo veremeycem diye korkuyorum:18::18:çarşamba oldu tartıda tık yok hala.
amin canım
hımm dünkü dürümden olmasın sakın
izin işini naptın canım
İnş bu yolda şu anki gazımla devam ederim.Şu andan itibaren bildirim yapcam inş.Yanlız kaptanın da dediği gibi ben akşamları giremiycem evde net sorunumuz var çünkü.Fakat gündüzleri buradayım inş.Hedef 55....belki şu an için hayal ama bi başarı öyküsünde okumuştum zoru başarabilirim ama imkansız zaman alır diye.işte o mantıkla devam etmek istiyorum.Elimden geldiğince de destek olmaya çalışacağım inş.Hep beraber kurtulalım şu kilolardan ve incecik ve hafif vücutlarımızla ortalarda dolanalım olma mı:)
oşbulduk beyaw:)amma sıcak kanlısınız yaaa.Süper bayıldım dakkasında hatta ben gelmeden kutlamalar başlamış çok hoşuma gitti ya...şımardım şimdi
hımm tamam av tuzağa düştü
gülçin kapıyı kapat şimdi diğer yüzümüzü gösterelim ürkütmeden kaçmasın sakın
kızlar bugün neler yedimm
sabah 1 pkt çubuk kraker
1 bardak süt
öğle biber dolma 2 tane
1 bardak ayran
120 kalorilik bistick
akşam 1 tane kıymalı börek
semizotu salatası
ya dürüm dediğin 1 lavaş ve tavuk. lavaş 1,5 2 ekmek oluyo.zaten diyetisyen dürümü yasaklamadı kiii..bilmiyorum yaa çokda abartmadım aslında ama . hep 1300-1200 kaloriyle devam ettim ya demekki azaltma zamanı geldi.artık 1100 kaloriye düşmem lazım demekki. kilo azalınca kaloride düşmeli değil mi. diyetisyene de bugün gidecektim ama gitmedim yaa.
aslıcım ben izin istemedim.okulda kermes var pazartesi ve ben kermes komisyonundyım. o yüzden işimiz var biraz fiyat belirleyecez yarın.yarın törenden sonra çıkacam istanbul yolcusu kalmaasııııınnnnn bu arada cuma bildirim yapamazsam sen beni aynı yaz. ya ben pc götrümeyecem. eşimde bazen işyerinde bırakıyor. işyerinde bırakmazsa arada gelirim takıma. ama aksi halde gelemem. şimdiden sölimdee. şu cezaya uğramıyımda amannn..
aslıcım ben izin istemedim.okulda kermes var pazartesi ve ben kermes komisyonundyım. o yüzden işimiz var biraz fiyat belirleyecez yarın.yarın törenden sonra çıkacam istanbul yolcusu kalmaasııııınnnnn bu arada cuma bildirim yapamazsam sen beni aynı yaz. ya ben pc götrümeyecem. eşimde bazen işyerinde bırakıyor. işyerinde bırakmazsa arada gelirim takıma. ama aksi halde gelemem. şimdiden sölimdee. şu cezaya uğramıyımda amannn..
gülçinnn istanbulaaa geliyosunn ohhh ohhh ne güzelll fırsatın olsada keşke görüşsek istanbullular wallaaa:92:
hoşgeldin canım
inş hep beraber hedeflerimize ulaşacağız. imkansız deye bişeyde yok olsa benim hedefim olurdu
bu arada ben aslı 29 yaşındayım sivasta öğretmenim. sende kendini biraz tanıtır mısın
tamam canım
sen mi istedin kız kermes komisyonunda olmayıyemek var mı kermeste
olabilir neden olmasın. eşim cuma sabahı işteykene kahvaltı yapabilriz öğlene doğru ama ben istanbulu pek bilmem kolay bi yerde buluşabilriz. .. fotolarımızıda burya koyarız.kıskandırırız. bi dakka bi çatlama sesi mi duyduuumm.
hımm tamam av tuzağa düştü
gülçin kapıyı kapat şimdi diğer yüzümüzü gösterelim ürkütmeden kaçmasın sakın
canım yanlız senin boy daha fazla sanırım BMI ya göre ben OBEZİM malesefanaaa kilomuz da aynı hatta apaynı. bana rakip geldi. cideen iddaya bindirirsek bu işi birbirimizle yarışırsak olmayacak şey değil.bende 55 i hedefliyorum bebekten önce.ama önce bir 65 i göreyimde o gazla 55e giderim inşallah.ama 55 olduğumu hiç hatırlamıyorum. kemikli olduğum için 55 olmayabilriim ama uğraşacam en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?