- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.181
salata soyleyevilecegin bir yer yok mu.ne söyleyeyim öğlen yemeğine kızlar 1 lahmacnu bide çorba olur mulahmacun da çok kokuyor bu arada sabah ekmek yemedim tavuk yemekten de
bir sonraki ay kapisirizevet yaa bugün sondu önümüzdeki ay konsepte göre bende katılmayı düşünüyorum kesin ben birinci olurum
anladm cnmm borek guzelsi galiba 2 tane luplettigine goreAYY mşallah benim alt karın top gibi
eşim ve arkadaşı 19 :00 da işten çıkıyor onların evi daha yakın börek yapınca gelin beraber yemek yiyelim demiş eşimde ok demiş birdekdaın çalışıyor işten gelmiş pattadanak gittik ben öyle takılmam tam bizim kafadalar kadında mahçup oldu gibi erkekler işte
ayy selcan inşllah biz verelim onlr vermesede olurbizim tedaviler önemli tugbaFB de versin onunda transferi var
aminnnn
lahmacun öyle ayran çorba ekmek yememişsin zaten tavuk gelse yanında patetes ve pilav olcak onlar daha çok cız
pidenin hamuru fazla amaayok malesefffdiş fırcamda yok kıymalı pide söylesemm
kıymalı pide söylücem lahmacun kokarr
salata yemiyo arkadassalata soyleyevilecegin bir yer yok mu.
bir sonraki ay kapisiriz
anladm cnmm borek guzelsi galiba 2 tane luplettigine gore
kuzum yazıcm yazamadım sana bi . cok sevindim tedaviye başlıcakmıssınızinşallah rabbim size de nasip etsin mis kokulu birer evlat SchonerDuft
tugbaFB
poncikyok malesefffdiş fırcamda yok kıymalı pide söylesemm
kıymalı pide söylücem lahmacun kokarr
güzeldi ama özlediğim tat değildi mecburen yedim . pişmanlıktan 250 sumo yaptımsalata soyleyevilecegin bir yer yok mu.
bir sonraki ay kapisiriz
kuzum ben salata yiyemiyorumsalata soyleyevilecegin bir yer yok mu.
bir sonraki ay kapisiriz
cantık söyledimm küçücük onadn bişey olmazzpidenin hamuru fazla amaa
salata yemiyo arkadas
öncelik yok hepinize birden
poncik
güzeldi ama özlediğim tat değildi mecburen yedim . pişmanlıktan 250 sumo yaptım
ayy selcan inşllah biz verelim onlr vermesede olurbizim tedaviler önemli tugbaFB de versin onunda transferi var
ah pek severm annem hafta sonu kuran okutck o kadar dedm cantık yaptr diyede yaptırmadıkuzum ben salata yiyemiyorum
kapışmayak sen bana ben sana oy verirzi
cantık söyledimm küçücük onadn bişey olmazz
çok karbonhidrat var canım onun yerine biraz sebze ve et koysan daha iyi olurbende bugunku menumu paylasayım ozaman
sabah:1 bardak sutle 6 kasık kflex
oglen 3 mınık bıber dolması bol yogurt ve 1 bugday ekmegı
aksamda 1 kase mercımek corbası salata ve 1 dılım ekmek olucak
gun ıcınde en az 2.5 lt su ıcıyorum.
ah pek severm annem hafta sonu kuran okutck o kadar dedm cantık yaptr diyede yaptırmadı
karnım büyücek midem değilgit ye sende 3-4 tlcik bişey ama sen iki canlısın 2 taneyle anca doyarsın
Yok canımaynenn ya bu nadil cenedirkacirdgm onemli bir sey var mi cnmm
evet canim bende cok aci ögrendim bunlarigercektenmı
Hoşgeldin canımGrubunuza bende katılabilir miyim
176 boy 87 kilo
Daha önce forumda 1-2 mesajım var kullanmayı henüz çok iyi bilmediğimi söyleyebilirim
saol canım ben demekki yanlıs yapıyorum bu dıyetı ya bıde kendımce dıkkat edıyorum dıye sevınıyorumçok karbonhidrat var canım onun yerine biraz sebze ve et koysan daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?