Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok saol canım öncelik SchonerDuft da ve @selcanmehmetcan da
bu işin önceliği yok sırası yok hepimize nasip olsun canısı
öncelik yok hepinize birden
bence de
ahahahaha düşünceli arkadaşım bitanesin
sende canısı
nazar değirdiniz bak kimse kalmadı
vergi dairesine gittim geldim yoruldum
Grubunuza bende katılabilir miyim
176 boy 87 kilo
Daha önce forumda 1-2 mesajım var kullanmayı henüz çok iyi bilmediğimi söyleyebilirim
hoş geldin canısı bizimle konuşarak öğrenirsiin

87 kiloyum öncelikle 67 olmalıyım gerisi gelirse iyi olur tabi
yaza kadar insallahhh tabi eğer buzdolabından arılabilirsen

baya kalabalıklaştık hoş geldiniz arkadaşalr
sende dönersn haftaya tam olur

bu işin önceliği yok sırası yok hepimize nasip olsun canısı

bence de

sende canısı

vergi dairesine gittim geldim yoruldum

hoş geldin canısı bizimle konuşarak öğrenirsiin
oo hareket bereket

Al valla çalışıyon sen hangi ara yapcan ben çalışsam senede iki kez büyük temizliklerde bende alirdim ay benimde zayiflamam lazim 52 olmam lazimmmmmmm
valla bazen kıyamıyorum paraya zor kazanıyoruz bende sene de 2 çağıryorum yardımcı arada bende siliyorum temiz kalsın diye
tam aradığın yerdesin takıl bize fit hatun ol canısı

Ben o kadini pek arastirmadim aslinda yazisini okudum sadece bide konusma yapmis onu dinlediydim ama bende biraktim ses kaydini falan sadece kilo almıyorum demeye devam ediyom
görseydin soğurdun valla gıcık şey dekolte dekolte dolanyor
yaza kadar insallahhh tabi eğer buzdolabından arılabilirsen

sende dönersn haftaya tam olur

oo hareket bereket
yoruldum ama ya

Gormesem inanacam cirkin hissettigine beni sinirlendirme gayet guzel giyiniyosun ve yakistiriyosun tesetturu kendine kilo alma yeter kilo aldigin icin boyle hissediyosun bence tesetturlu kiyafetler bazen daha kilolu durdurabiliyo zayifla incecik evlenir istedigini alir giyinirsin

Ay dogru diyon ama her zaman almiyon yardimciyi zaten senede 1 2 kez de dip kose yapsin iyi olur ben bugun kırkladim evi dip kose temizledim
Ay bide kadinin onceki sonraki resimlerini gordum kiloluyken daha seksiymisti kadin çökmüş zayiflayinca

geçen haftaki kilondan bu haftaki kilonu cıkartıyosun cıkan sonucu 100e bölüp geçen haftaki kilona bölüyosun bu kadar basitttt
sene bi istersen geçen haftaki kilon 61 olsun bu haftaki kilon 60 yap bakim hesabı
cikan sonucu yize boluyor muyim yoksa yuzle carpiyor muyum:)

dimi her iki hali çok çirkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…