- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.201
cok uzuldum bende kahvaltı yapamayınca kflex yıyorum rahat oluyo dıyodum.sabah oglusumu hazırlayıp anca babaneye bırakıyorum kahvaltı ıcın daha erken kalkmak lazım demekkıevet canim bende cok aci ögrendim bunlari
hmm yeni üyeeeGrubunuza bende katılabilir miyim
176 boy 87 kilo
Daha önce forumda 1-2 mesajım var kullanmayı henüz çok iyi bilmediğimi söyleyebilirim
Hemen başlayabilirsin canım1. Sayfadaki kuralları okudum sizinle beraber başlamak ve devam etmek için cuma gününü mü bekleyeceğim yoksa şimdiden menü spor ağırlık vs. Paylaşacak mıyım
su an başlayabilirsin paylaşıma1. Sayfadaki kuralları okudum sizinle beraber başlamak ve devam etmek için cuma gününü mü bekleyeceğim yoksa şimdiden menü spor ağırlık vs. Paylaşacak mıyım
Al valla çalışıyon sen hangi ara yapcan ben çalışsam senede iki kez büyük temizliklerde bende alirdim ay benimde zayiflamam lazim 52 olmam lazimmmmmmmyeni liste cumartesi başlıyor. perşembe ve cuma günler dinlenme .sabah tartıldın mı net kilon ?
katılsan bizde senin yazdıklarını okusak karşılıklı sohbet etsek günlük en az 5 msj kuralıdas var ve menü paylaşımı , menülere yorum yapma şartlarımız var
56 ne güzel bir kilo . ay onlar için yardımcı alcam muhtemelen yapamıyorum zaman yetmiyor
Aksam mi muzlu krep yicen o zaman ekmek yeme giz ikisi birden olmaz sadece krep yi
Anladım canım ama daha aktif olursan senin için daha iyi olur
Ay bende iki dilim tb ekmek aldım baktım kalın geldi incelttim ikisini de tost yaptım
ekmeklerin kalanını da akşam yemeyi düşünüyorum yarım dilim bişey kaldı
Yanına krep yapsam muzla dürsem çok olmaz demikahvaltı tarzı istiyor canım
Ne var evde akşam yapabileceğin
Bincidi
Aldım canım patateslere
Sen cezalı değilsin daha kuzum ama şeker orucunda tam buğday ekmek ve bulgur serbest pilav yasak
Allahım poncik spor listesine katılacakmış kızlar
Senide Domateslere alalım canım hoşgeldin
Ne alakasi var kapalisin kilon görünmüyo muKızlar hayırlı olsun inşallah hepimiz için
Ben uzunca zamandır uzaklaştım biraz takımdan farkındayım bunun iş değişikliği yaptım nişanım oldu o arada gelenler gidenler oldu falan bu süreç bana hiç yaramadı
Bilenler bilir nişanımdan sonra kapandım ben ve ondan sonra hızla kilo almaya başladım vermek istiyorum ama bi an amann zaten kapalısın kilo versen nolcak ki gözükmüyo diyip yiyiveriyorumtamı tamına 7 kg aldım ve daha 22 yaşına giricem vücuduma bakıyorum öyle çirkinleştim ki.
son 2 haftadır falan pancarın yiyip kilo almama olaynı deniyorum iki ileri bi geri şeklinde ilerliyorum ama olmayacak bu anca koruma döneminde olur
Geçen yıl yardımcılık yaptığım dönem bana iyi gelmişti inşallah şimdi de öyle olur aldığım kiloları veririm
Birbirimize destek olalım
@Favelayn @munter @UMEYYEorkide1453 @06Derya @tgb1907 @aaadddaaa @GamzeK17 @selcanmehmetcan @SchonerDuft SekerPancarii
Bende ayni kuzumiyiyim kuzum kahve içtim şindi sen napıyosunbu tuğce isinsu bana pek yaramadı sanırım bi alıyom bi veriyom ama olayı baya baya yanlış ta anlamış olabilirim çünküherşeyden yedim
87 kiloyum öncelikle 67 olmalıyım gerisi gelirse iyi olur tabisu an başlayabilirsin paylaşıma
menüler akşam 6 7 den sonra paylaşılıyo
kaç kilosn bu arada hedefin kacc
Ben ip yerine 45 dk twist shape yapcam kuzum Cumartesi tamam miorkide1453 canım 100ün altında puanın lütfen cezaya disiplin
@UMEYYE canım seninde
@selcanmehmetcan seninde canım
SekerPancarii
Lütfen kızlar yaza ne kaldı şurada %30 spor unutmayın
Tamam canımAksam mi muzlu krep yicen o zaman ekmek yeme giz ikisi birden olmaz sadece krep yi
Kiyma çıkardım bende şişde kebap gibi yapiyim diyom yanina bulgur pilaviylan
Cıks 45 çok azBen ip yerine 45 dk twist shape yapcam kuzum Cumartesi tamam mi
Ben o kadini pek arastirmadim aslinda yazisini okudum sadece bide konusma yapmis onu dinlediydim ama bende biraktim ses kaydini falan sadece kilo almıyorum demeye devam ediyomkilo alıp vermek hepimizin derdi zatenama yaşam biçimin olursa hep fit kalıyorsun
o kadını sevemedim ilmine lafım yoq ama sabahlıkla resim atıyor ya gıcık oldumSekerPancarii
off minikmiş en küçüğü
Canım sürekli gel sohbetlere katıl.... biraz irade.... biraz spor.... missss87 kiloyum öncelikle 67 olmalıyım gerisi gelirse iyi olur tabi
Kan ter icinde kaliyom ben 45 dk yapincaCıks 45 çok az
Lavasa gereh yoh giz ben onu löp löp yutarimTamam canım
Kıymayı iyice yoğur canım baharatla soğanla köfte gibi ve şişin etrafına sar ohhh missss
Tambugday lavaş yap bence sar sar ye
sıkıyorum bu gün itibariyle şimdi yemek yedim çok şiştim yaNe alakasi var kapalisin kilon görünmüyo mune kadar ince olursan zayif olursan tesetturlu kiyafetler de o kadar hatlarini belli etmeden zarif ve guzel durur hemen sık kemerleri ver kilolarini bende vercem anca koruyom bende o yöntemle 4 kilo vermem lazım
aynen kaçamak olsa bila aha kilo geldi diye düşünmücemBende ayni kuzumama kilo almiyom eskisi gibi işin sirri cokda takinti haline getirmemek bence yedim kilo alcam aha diye dusunmemek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?