Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu işin önceliği yok sırası yok hepimize nasip olsun canısı

bence de

sende canısı

vergi dairesine gittim geldim yoruldum

hoş geldin canısı bizimle konuşarak öğrenirsiin
Sistemi kullanmayı da öğrenicem buzdolabından ayrılmayı da
Bazen yediklerimi kabaca sayıyorum utanarak yazıyorum ama 5000 kaloriyi bulduğum oluyor kalorilerin %70 i de (ortalama) şekerli gıdalardan geliyor
Ben çok aşırı gittiğimin farkındayım ama aranızda benim gibi aşırı tatlı yeme eğilimi olan arkadaşım var mı yada geçmişinde bu atakları yaşayan oldu mu
Bu durumdan kurtulmak için 1 haftadır çabalıyorum ve görüyorum ki 1 ileri 2 geri durumundayım. Tatlıyla beslenme ataklarım en az 2 yıldır var ama bahanelerimde vardı - emziriyorum normal
- hamileyim normal gibi telkinlerle geçiştirdim durdum
şimdi başlıyorum kendime inanıyorum ve programıma sadık kalarak aldığım mutlu sonuçları burada paylaşacağım

Sadece 5-6 dk kaynatin siyah suyu çıksın birazcik sissin hemen alın ocaktan çok güzel bir salata mısır turşu flanda eklersenz cok güzel oluyor

bn bu ara tatlı diye ölcem SchonerDuft biliyo nasıl yediğimi ama evde elma bulundur süt bulundr canın tatlı istediginde tarcını dök onları ye iç gercktn bastırıyo ve kuru kayısı incirde yiyebilirsin canın tatlı istediğinde

Imternetten bak canm salini boneni al videoyuda aç bakarak yap bende ilk başlarda yapamıyordum sonradan daha iyi olmaya başladı tabii sus için kapanmiyoruz aama insan kendini iyi hissetmek iyi görmek istiyor . Birde siteler var çok ucuza elbiseler var onlarida arastr tesettür malum çok pahalı

Hee hadi başlıyak bende yarin başlıyom temem mi ben seker ışınsu ahahabbanabab
ben başladım bugün büroya gene baklava gledi allahımm hemde en iyi pastaneden bollll fıstıklı cevizli bitane bile yemedim dolapta duruyo Allahımm sen koru amiiiiiiiiin

Dusunce gucuyle hissedip basiyomus burayi kim cirkin diye

onu dicektim simdi mesajları okurken sen demişin ahahaha

canım kapalı mısın sende nerelerden alıyorsun yardımcı olur musun bana ben bakıyorum o videolara ama hiç aynı olmuyor

Teşekkür ederim bebeğin hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucaklaşmanızı dilerim

bende senin gibiydim. dolapta ayva , turunç , incir , kiraz reçeli vs var mesela gece ble kalkıp yediğim olur işyerinde aşağı inip kekstra ve ıslak kek alırdım yanına kahve yada kola akşam eve giderken aynı şekilde nasıl atlattım diyetisyene gittim liste verdi krizlerim oluyor dedim yemek sonrası özellikle akşam oluyor 21,00 de tarçınlı ılık süt içerek bu krizleri hafiflettim sabah kahve yanına 3 kuru kayısı yedim çok çok daynamayacak olursm da bir minik kare bitter attım ağzıma

çok iyi bilirim hemde neleri gömdün sen

Teşekkür ederim bebeğin hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucaklaşmanızı dilerim
ay allah ağzından duysun canım keşke nerde o günler tedavi olmam gerekli ama yıllardır uğraşıp duruyoruz

Belkide olabilir. Sağolasın ama galiba fena alıştım bu detoksa kendimi iyi hissediyorum yapınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…