- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.481
tatlim bugün nasilsin? belirtiler devammi? doktora gitmeyi düsünüyomusun?psikolojik o ama yeme tut kendini
gayet güzelArkadaşlar sukur bugun de bitti
Sabah1 bardak sut
6 cevis bi parça peynir 5zeytin yesillij 2 yumurta
Aksam
1 kase kuru fasulye
Brokoli ve yoğurt
2 kasik ıspanak
Salata
Biraz da badem yedim
nerde akşamsabah
1 bardak sıkma portakal suyu evde sıktım
2 yk menemen yumurtsız
40 45 gr kadar süzme beyaz peynir
ara
1 kupa sütlü kahve Türk
1 avuç kadar kavrulmuş tuzsuz çekirdek
öğlen
1 tabak mercimek çorba
3 yk kabak yemeği soğanla kavrulmuş
ara
1 portakal
yarım kivi
akşam
1 tarçınlı bardak süt + 1 elma
peki ya o kısır nedennSabah 6:30 bi yk bal yemezdim sekerim dustuki heral elim ayagim titredi
10:00 da kuru erik su
11:30 da 2 dilim ekmek iki haşlanmış yumurta peynr zeytin sekersiz kuşburnu cay (ev yapimi)
14:30 da 4 yk kisir
17:30 da etli bamya yemegi salata kefir sekersiz kasiyi erikli hosaf
2,5 lt su olur
21:00 gibi iki ceviz yerim bol su
(Daha erken saatlere uyacagim)
kabak dolmasını cok severimSabah
1dilim peynir
2haslanmis yumurta
2adet kuru kayisi
2bardak sekersiz cay
Ara ogun
Turk kahvesi
Ölen
3kasik barbunya
1kabak dolmasi
Yarim kase yogurt
Araogun
Yarim elma
Aksam
Haslanmis tavuk(biraz fazla kacirdim galiba)
1kase salata
Iki bardak yesil cay
1saat tempolu yuruyus..(7km)
Aksam baska bisey yemiycem.
cok iyi persembe günü içinSabah
2 yumurta
Peynir
Zeytin
2_3lokma ekmek
Yeşillik bol
Ara
Yeşil çay
1 havuç
Akşam
Dolu bir kase tarhana
1 kase nohut
Bol salata
Çay
sen bu kadar yiyip nasıl 49 kilosunEmziren anne menüsü
8:45
1haşlanmış yumurta 2haşlanmış yumurta beyazı (eşim yemiyor hep bana kalıyor)
1,5 dilim t.b ekmekle tost kaşarlı
5zeytin
2tk çökelek
2tk tahin pekmez
2 tk fıstık ezmesi
11:10
1kuru incir
2ceviz
13:10
Bir tabak karnabahar yemeği (Sebzeli börülce li)
Havuçlu yoğurt
Şekersiz hoşaf
14:15
Eltigilde çaydayım bir bardak çay bir avuç çiğ fıstık
16:40
Yarım bardak tarçınlı süt +1avuç çiğ badem
18:45
4tane küçük krep
1yk ıspanak
1yk közlenmiş biber
1yk yoğurt
1yk çökelek
1tk Susam ezmesi
1tk fıstık ezmesi
Muz
2zeytin
2ceviz
akşam neden sadece corbaa yemek salata da olaymş yanındaKizlar ben gec kaldim ya cocukla ugras blasik topla anca gelebildim.
Sabah bir bardak sutle kflex
Oglen 3 biber dolmasi yogurt 1 dilim tb ekmek
Aksam 1 kase mercimek corbasi ekmek yemedim (Buki_89 seni dinledim)ama azcik tahin helvasi yedim
Esimle ciktik yarim saat yuruyus yaptik geldik simdi bebisimi uyuttum uzandim.baska spor yapcak hal kalmadi ya
kuzum acaba ekmegi az yediğin için oluyo olabilir mi kabızlık sende cünkü pek görmüyorm menülerindeMenüm :
Ac karnina 2 bardak limonlu su
Sabah;
Ananas
2 yumurta
Bol yesilik
Badem
Ara:
Kayisi cayi
Gun kurusu (bunlara ragmen hala sorunum cozulmedi)
Oglen:
Izgara tavuk salata
Ara:
Kucuk boy latte
2 ceviz
Aksam;
1 dilim tam bugday ekmegi
Peynir,yesillik
3 lt su
1.5 saat tempolu yuruyus
250 ip atlama
Bolgesel egzersiz yaptim (eve erken geldim kizimda yeni uyumus firsat bu firsat parka attim kendimi)
her öğünde ekmek olmaz kidünkü yediklerim
sabah 2 dilim ekmek 1 dilim hindi füme 1 dilim peynir yeşil çay
ara 1 fincan sütlü kahve
öğle 1/2 kase corba 1 dilim ekmek fırında balık salata pazı
ara 1 portakal
akşam 1.5 dilim ekmek 5 yk patlıcan kavurması ton balıklı salata yoğrt 1 yk acı sos
ara 1 türk kahve fincanı leblebi
su 3 lt
spor 35 dk tempolu yürüyüş
senin öğle menülerini görmezdn gelcez artık yapck bişey yokDünkü menüm;
Sabah
2 yumurtadan omlet
4 topik peynir
şekersiz çay
bi küçük baklava (pancarın enerji diyetindeyken yedim bunu görmezden gelin)
Ara
2 kuru kayısı
şekersiz türk kahvesi
Öğlen
yarım kase çorba
1 cantık
1 küçük ayran
akşam
1 portakal
1 kivi
su 2,5 litre olmuştur gün içinde de şekersiz çay içtim
ben geçen hafta kilo bildirimi yapamamıştım hatırlamıyormu kilomu bugün 63,5
sağlık ocağına gittim kisttir o dedi kadın doğuma gidecem burda test yapsalarda pazartesi günü çıkacak işime gelmicek mersinde de doktor yok sanki doktor bulamıyorum@
tatlim bugün nasilsin? belirtiler devammi? doktora gitmeyi düsünüyomusun?
2 yk menemen 30 gr kadar szüme peynir ve 1 bardak süt meyve çok dedi birarkadaş bende yemedimgayet güzel
nerde akşam
peki ya o kısır nedenn
kabak dolmasını cok severim
afiyet olsun güzel
cok iyi persembe günü için
ama normal günlerde daha cok ceşit olsun
sen bu kadar yiyip nasıl 49 kilosun
şakaçeşit cok ama hep tadımlık beegendm akşamki krepler hariicccc
akşam neden sadece corbaa yemek salata da olaymş yanında
ve o dolmalar
kuzum acaba ekmegi az yediğin için oluyo olabilir mi kabızlık sende cünkü pek görmüyorm menülerinde
her öğünde ekmek olmaz kisabah öğle olsn aksam ekmek yeme bence kuzu
senin öğle menülerini görmezdn gelcez artık yapck bişey yok
öyle mi diyosunpsikolojik o ama yeme tut kendini
ay bugün icimden geldi bende bi menü yazayim bari, yeni arkadaslarim lütfen sasirmayin benim yeme tarzim acik sacma:)
8.30 bi Cappuccino
9.30 Muz
12.00 meshur peynirli sandwicim simsiyah ekmek arasi bi dilim peynir bi yaprak marul bir domates dilimi var icinde
17.30-18 civari aksam yemegi yedim oda bir dilim siyah ekmek ve birtane diyete Uygun Hindi sosisi:)
Normaldede hep böyle beslenirim benim kilo alma sebebim herzaman sade ve sadece cikolata dan gelir... zayif kalmak istemio olsaydim bu menünün heryerine cikolatalar koyardim arti olarak bir iki paket kesinlikle yemis olurdumve tabikide pasta kek ilaveli
ama ekmeksiz demişsin cok değil ki yani bence2 yk menemen 30 gr kadar szüme peynir ve 1 bardak süt meyve çok dedi birarkadaş bende yemedim
hay masallah canim ya azmine hayranim ben Seker orucuna basladim güya ama kacamaklar oluyo malesef
öyleee tabi biraz tut kendi ilerde yersinöyle mi diyosun
dün ekmek yoktu şeker yoktu perşembe diyeama ekmeksiz demişsin cok değil ki yani bence
kuzum acaba ekmegi az yediğin için oluyo olabilir mi kabızlık sende cünkü pek görmüyorm menülerinde
neyse perşembeyi hafif atlatmş olmussun iyi olmş bi yandanöyleee tabi biraz tut kendi ilerde yersin
dün ekmek yoktu şeker yoktu perşembe diye
bence güde 2 öğün sec o öğünlerde ekmek tüket bide böyle deneyelimya evet kuzum aslında olabilir cünkü ilk hafta her öğünümde ekmek vardı ben hem kabız değildim hemde iyi kilo veriyordum bugün yicem hem öğlen hem akşam bakalım
cnku meyveyi bu dediklerimle kombinlersen hem daha uzun sure tok tutar hem sekerini dengeler hemde yag yakar cnmneden canım ben hep tek yiyorumda
Canm ekmek yemesen bir sure sonra illaki vucutta karbonhidrat ihtiyaci doguyorlisteye uyuyorum aslında canım sadece akşam yarım dilim çok oldu bazen diyorum hiç ekmek yemesem mi sabah dışında ama diyetisyenlerde buna karşı çıkıyo
evet cok az yiyorsun inanilmaz az hatta ama bnce cikolata birkac parca yiyeblirsin cnm tutamiyor musun kendiniay bugün icimden geldi bende bi menü yazayim bari, yeni arkadaslarim lütfen sasirmayin benim yeme tarzim acik sacma:)
8.30 bi Cappuccino
9.30 Muz
12.00 meshur peynirli sandwicim simsiyah ekmek arasi bi dilim peynir bi yaprak marul bir domates dilimi var icinde
17.30-18 civari aksam yemegi yedim oda bir dilim siyah ekmek ve birtane diyete Uygun Hindi sosisi:)
Normaldede hep böyle beslenirim benim kilo alma sebebim herzaman sade ve sadece cikolata dan gelir... zayif kalmak istemio olsaydim bu menünün heryerine cikolatalar koyardim arti olarak bir iki paket kesinlikle yemis olurdumve tabikide pasta kek ilaveli
perşembeleri böyle ya da haftanın bir iki günü böyle oldu mu direk gidiyor kilo tek düzenede alışmıyorneyse perşembeyi hafif atlatmş olmussun iyi olmş bi yandan
hafif şok diyosunperşembeleri böyle ya da haftanın bir iki günü böyle oldu mu direk gidiyor kilo tek düzenede alışmıyor
şuan kaç kilosun olabilirsem bende 57 59 arası gidip gelmek istiyorumBu arada ben kendimi tanıtmamışım hiç. 31 yaşındayım. Son 6 ay içinde 5 kilo aldım ama asıl olmak istediğim kilo 57.
Şu an öncelikli hedefim 60 olmak. Sonrasında 57' yi zorlayacağım.
kaptinn biliyorum ama kestaneye dayanamadım :)
hrkes bünyesini tanır zor oluyor ama güzel verdiriyor kiloyu sporda eklersem tdından yenmez oluyorhafif şok diyosun
bence de arada değişiklik iyidir
müsli denemedim hiç olabilir aslında.canim senin boyun kac ve kilon kac?
ok ekmeksiz cok iyi olmus ama ben hala senin o sabahki kornflaksine takikim:) cok fazla Seker tüketiyosun o sayede baska bi alternatifin yokmu? müsli mesela?
hay masallah canim ya azmine hayranim ben Seker orucuna basladim güya ama kacamaklar oluyo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?