Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar dün 50.2 dim aslında ben
Perşembe günleri çok hafif geçirmek bide su işini bile erkenden bitirmek gerekiyor ki tartıyı etkilemesin
Dün antibiyotik içmem gerekiyor du yemekten sonra bir bardak suyla içtim sonra su işini bitirdim hiç bişey yemedim içmedim biraz susadım yatmadan önce bikaç yudum maden suyu içtim
Demem o ki perşembeleri oldukça hafif bulgurdan tahıldan uzak durun akşam yemekten sonra da bişey yemeyin içmeyinde mümkünse

Tatlı versiyonu nu dene bide biz hep tatlı yapardık reçel sürer öyle yerdik mmmmm

Luluuu94 olsun canısı haftaya gelirsin sende
İnşallah canım

En yüksek kiloda başlayan benim sanırım erken kalkan arkadaşları tebrik ederim ben çocuğu okula gönderip hemen geri yattım bebekler uyutmuyor gece
Dün gece tatlı yiicem diye ölüyordum 1 lt su içtim stresten sabah 7:30 da 1 bardak süt ve nescafe 1 zero şeker.
Stevya zero küp şekerden günde 2-3 adet kullanıyorum tatlı isteğimi birkaç saatçikte olsa bloke ediyor.

Ne oluyor yine ya

Tatlı versiyonu nu dene bide biz hep tatlı yapardık reçel sürer öyle yerdik mmmmm

İnşallah canım
geçen dolapta vişne receli buldm ama bayıldm tadına ye ye doyamadm sonra kavanozu bulamadm üzülmştm bitti diye dün buldm onun serefine pazar krep yapıp hem recelle hem peynirle yicem

senin ikizlerin mi var canım? gece kacamak yapmadın dimiii
kuzu tarcınlı sütü deneseydn keşke

geçen dolapta vişne receli buldm ama bayıldm tadına ye ye doyamadm sonra kavanozu bulamadm üzülmştm bitti diye dün buldm onun serefine pazar krep yapıp hem recelle hem peynirle yicem
Ohh miss

9. takım kapanıcakmş sanırım yine eski seyler galiba bende anlamadm tam kazenle seabahar kapansn yarısma fln demişler

tatlııım güzel kilo vermişsin ama 100 gr la listeye girmeyi kacırdın
Ama bu hiç adil değil

minnak adaycıklarımız

takıma ugramayan arkadaslar 2 kere bildirimde bulunmazsanız listeden cıkartılıcaksınız

poncikbirgelincik (62,9/ / / %) listeye giriş kilosu 58.4
@selcanmehmetcan (80.1/79,6 /0,5 / 0,62%)listeye giriş kilosu 76,5

GamzeK17 (64.2/63.8 /0.4/0.62%) başl.t:5subat başlangıc k:66.8 hedef:55
N Nehir60 (78.3/ 77.2/1.1/%1.40 ) başlg.t:19subat başlg.k:78.3 hedef:65
Hayyal (67/66.3/0.7/1.04% ) başlg.t:19subat başlg.k:67 hedef:60
A Ada_ayaz (72.5/ //% ) başlg.t:22subat başlg.k:72.5 hedef:56
A aaadddaaa (68.4/ 67.6/0.8/1.169% ) başlg.t:21subat başlg.k:68.4 hedef:60
segus (74/73.7 /0.3/0.4% ) başlg.t:21subat başlg.k:74 hedef:58
drdotty (87/ //% ) başlg.t:21subat başlg.k:87 hedef:60

Meraba canim ben bu hafta kilo bildirimi yapacakmiyim yani dun girdim listeye galiba

sagol canım tavsıyen ıcın ben bı market yapayım pazartesı muslı yıyım barı
tamam canim aslinda sabahlari canin normal kahvalti cekse yumurtaya yönel derim ama kahvaltida canim bisey cekmio demistin galiba yanlis hatirlamiyosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…