- 7 Ocak 2018
- 27.553
- 79.998
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.681
eşinin hanımı kim ya sen olmuyo musun okiz senin icin arastirdik surdaaa dinle beni bakimmmm bide esimin hanimida dogurcak ve kendisi dogumhastanesinde calistigi icin baya bi bilgi edindik:)
girelimm girelimponçik haftaya ikimizde gireriz listeye
canım ekmek daha tehlikeli değil mi ben şey düşünüyorum simda sabah güzelce kahvaltımı yapıp gelicem öğlende de evde çorbam olduğu zamanlar getirmeye çalışıcam termosa koyup inşallah soğumazmarul olmayi versin zaten icindeki parca varla yok arasi bisey:) ekmek arasina bi dilim peynir tamamdir onu yersin ama kesin
tamam bak kuzum bu sefer kararlı ve istekliyimmkomposto yemekelrn yanında muhakkak tüketiyorm zaten ya yogurt ya komposto salataya baslamadm hormonluudr diye
eger istekli azimliysen tabikide alırımm pazartesi bi bakarm karar defterine fln
ahahahahahaha abimin esi olcakti orasi ne sacma bisey cikmis:)... hangi meyveleri tüketiyosun?eşinin hanımı kim ya sen olmuyo musun o
tamamdır meyveye devam ama tek porsiyon yerim cünkü gına geldi zaten cok secenegm yok yemek konusunda hep aynı syeleri yiyip duruyorm içecek desen hiç yokk su içiyorm bide ayran
öyle bi dene bakalim kuzum ama senin öglenler cok tehlikeliydi verdigimiz örenkler pek uymuo falan diye hatirladim sanki... sürekli disardan biseyler söylüodunuz sanirim... evden Corba götürebilirsen cok cok iyi olur tabikicanım ekmek daha tehlikeli değil mi ben şey düşünüyorum simda sabah güzelce kahvaltımı yapıp gelicem öğlende de evde çorbam olduğu zamanlar getirmeye çalışıcam termosa koyup inşallah soğumazyanınada hafif bişeyler öğle yemeğimi 3 gibi yicem geç saatte evde oluyorm çok acıkırsam meyve süt yoğurt vs yicem 2 öğün gibi beslenicem yanı
bn wc ye cıkana kadar cnm cıkıyo bide onu yapamamgirelimm girelim
canım ekmek daha tehlikeli değil mi ben şey düşünüyorum simda sabah güzelce kahvaltımı yapıp gelicem öğlende de evde çorbam olduğu zamanlar getirmeye çalışıcam termosa koyup inşallah soğumazyanınada hafif bişeyler öğle yemeğimi 3 gibi yicem geç saatte evde oluyorm çok acıkırsam meyve süt yoğurt vs yicem 2 öğün gibi beslenicem yanı
tamam bak kuzum bu sefer kararlı ve istekliyimm
wcye gitmelerimde sguat yapıcam oda gözümden kaçmadı
tahmin etmiştimahahahahahaha abimin esi olcakti orasi ne sacma bisey cikmis:)... hangi meyveleri tüketiyosun?
evet dışardan söylüyoruz malesef en masum ne bulursam söylemeye çalışıyorumöyle bi dene bakalim kuzum ama senin öglenler cok tehlikeliydi verdigimiz örenkler pek uymuo falan diye hatirladim sanki... sürekli disardan biseyler söylüodunuz sanirim... evden Corba götürebilirsen cok cok iyi olur tabiki
temem ben yapıcambn wc ye cıkana kadar cnm cıkıyo bide onu yapamamama sen yap azıcık kas yaaprsn belki
tahmin etmiştim
portakal mandalina elma armutyaza bi gelsek cesitlencekte simdi yok meyve fln
sğol canııımmmEvliliğinde bebeğinde hayırlı olsun gebelik çatlaklarını önlemek için bişeyler yapmaya başladın mı
12. Haftadan sonra önermişti bana doktorum çok yüksek kilolara çıkmama ve kocaman karnıma rağmen çatlak sorunum olmadı
Genel bir durumdur hatırlatmak istedim
buki hamileymiş bu durumda
kefir bağışıklık sistemini güçlendiriyor amakuru yemiş alcam sütte alayım olmadı minik kutulardan ama kefir asla
sen nasıl oldunFavelayn gecmis olsun cnm babana acil sifalar
bn wc ye cıkana kadar cnm cıkıyo bide onu yapamamama sen yap azıcık kas yaaprsn belki
tahmin etmiştim
portakal mandalina elma armutyaza bi gelsek cesitlencekte simdi yok meyve fln
iste sana kilo yapanda bu malesef tatlim... ben kilo vermeye kara verdigimde ilk önce ögle yemegimi biraktim burdada cünki ister istemez kantinde ne olursa yiyodum onu nezaman biraktim kilolarim gitmeye basladievet dışardan söylüyoruz malesef en masum ne bulursam söylemeye çalışıyorum
farkettimsğol canııımmmşimdilik kakaolu nemlendirici krem kullanıyorm bi dnek gelince kakao yagı alcam zaten olcaksa her türlü oluyomş engelleemiyomusuz yani
Hoşbuldum
Ne güzel şey aslında keyifli heyecanlı kaygılı zor İsteyen dileyen herkes kavuşsun isterim. Tabi 3 gebelik 3 ayrı deneyim ben de çok pimpirikli karakterim 12 yıldır aynı doktora giderim çok güvenirim ama arada üst ihtisaslı hekimleri de gezerdim çaktırmadan. Deneyimlerimiz birbirimize fikir olsun
Burdayım
iste sana kilo yapanda bu malesef tatlim... ben kilo vermeye kara verdigimde ilk önce ögle yemegimi biraktim burdada cünki ister istemez kantinde ne olursa yiyodum onu nezaman biraktim kilolarim gitmeye basladi
sulu yemek olsa canıma minnet yokkponcikbirgelincik bide disardan söylenen yemeklere ne katiyolar bilmiorum ama daha bi kilo aldirici sanki
Kakao yağı orjinal ürün bulamayabilirsinsğol canııımmmşimdilik kakaolu nemlendirici krem kullanıyorm bi dnek gelince kakao yagı alcam zaten olcaksa her türlü oluyomş engelleemiyomusuz yani
ama mesela lahmacun cokda mahsum degil yada lavasli tavuk falan ay zor yaaaa su diyet isleri cooook zor:)ben ıvır zıvır yemiyorum kuzum en masumundan ne bulursam onu yemeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?