Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kiz senin icin arastirdik surdaaa dinle beni bakimmmm bide esimin hanimida dogurcak ve kendisi dogumhastanesinde calistigi icin baya bi bilgi edindik:)
eşinin hanımı kim ya sen olmuyo musun o
tamamdır meyveye devam ama tek porsiyon yerim cünkü gına geldi zaten cok secenegm yok yemek konusunda hep aynı syeleri yiyip duruyorm içecek desen hiç yokk su içiyorm bide ayran

ponçik haftaya ikimizde gireriz listeye
girelimm girelim

marul olmayi versin zaten icindeki parca varla yok arasi bisey:) ekmek arasina bi dilim peynir tamamdir onu yersin ama kesin
canım ekmek daha tehlikeli değil mi ben şey düşünüyorum simda sabah güzelce kahvaltımı yapıp gelicem öğlende de evde çorbam olduğu zamanlar getirmeye çalışıcam termosa koyup inşallah soğumaz yanınada hafif bişeyler öğle yemeğimi 3 gibi yicem geç saatte evde oluyorm çok acıkırsam meyve süt yoğurt vs yicem 2 öğün gibi beslenicem yanı

komposto yemekelrn yanında muhakkak tüketiyorm zaten ya yogurt ya komposto salataya baslamadm hormonluudr diye

eger istekli azimliysen tabikide alırımm pazartesi bi bakarm karar defterine fln
tamam bak kuzum bu sefer kararlı ve istekliyimm
wcye gitmelerimde sguat yapıcam oda gözümden kaçmadı

ahahahahahaha abimin esi olcakti orasi ne sacma bisey cikmis:)... hangi meyveleri tüketiyosun?

öyle bi dene bakalim kuzum ama senin öglenler cok tehlikeliydi verdigimiz örenkler pek uymuo falan diye hatirladim sanki... sürekli disardan biseyler söylüodunuz sanirim... evden Corba götürebilirsen cok cok iyi olur tabiki

Evliliğinde bebeğinde hayırlı olsun gebelik çatlaklarını önlemek için bişeyler yapmaya başladın mı
12. Haftadan sonra önermişti bana doktorum çok yüksek kilolara çıkmama ve kocaman karnıma rağmen çatlak sorunum olmadı
Genel bir durumdur hatırlatmak istedim

bn wc ye cıkana kadar cnm cıkıyo bide onu yapamam ama sen yap azıcık kas yaaprsn belki

ahahahahahaha abimin esi olcakti orasi ne sacma bisey cikmis:)... hangi meyveleri tüketiyosun?
tahmin etmiştim
portakal mandalina elma armut yaza bi gelsek cesitlencekte simdi yok meyve fln

öyle bi dene bakalim kuzum ama senin öglenler cok tehlikeliydi verdigimiz örenkler pek uymuo falan diye hatirladim sanki... sürekli disardan biseyler söylüodunuz sanirim... evden Corba götürebilirsen cok cok iyi olur tabiki
evet dışardan söylüyoruz malesef en masum ne bulursam söylemeye çalışıyorum

sğol canııımmm şimdilik kakaolu nemlendirici krem kullanıyorm bi dnek gelince kakao yagı alcam zaten olcaksa her türlü oluyomş engelleemiyomusuz yani

Buki_89 kaptinn eşinin hanımı ahahahhahaha
buki hamileymiş bu durumda

canım hoşgeldin aramıza çok bakamadım sabahtan beri takıma
hamiş olunca engin bilgilerinden yararlanmak isterim [/QUOTE]

Hoşbuldum
Ne güzel şey aslında keyifli heyecanlı kaygılı zor İsteyen dileyen herkes kavuşsun isterim. Tabi 3 gebelik 3 ayrı deneyim ben de çok pimpirikli karakterim 12 yıldır aynı doktora giderim çok güvenirim ama arada üst ihtisaslı hekimleri de gezerdim çaktırmadan. Deneyimlerimiz birbirimize fikir olsun
Burdayım

bn wc ye cıkana kadar cnm cıkıyo bide onu yapamam ama sen yap azıcık kas yaaprsn belki

tahmin etmiştim
portakal mandalina elma armut yaza bi gelsek cesitlencekte simdi yok meyve fln
cok komik olmus ama.... muzda kat sen bide Cennet hurmasi vardir herhalde onu bol bol tükket eger bulma imkanin varsa doguma Kadar sürekli tüketirsen dogum cok daha kolay olurmus... kivi de yiyebilirsin Greyfurt ve narda olabilir

evet dışardan söylüyoruz malesef en masum ne bulursam söylemeye çalışıyorum
iste sana kilo yapanda bu malesef tatlim... ben kilo vermeye kara verdigimde ilk önce ögle yemegimi biraktim burdada cünki ister istemez kantinde ne olursa yiyodum onu nezaman biraktim kilolarim gitmeye basladi

sğol canııımmm şimdilik kakaolu nemlendirici krem kullanıyorm bi dnek gelince kakao yagı alcam zaten olcaksa her türlü oluyomş engelleemiyomusuz yani

farkettim

ben daha nişanlıyım eminim çok güzel duygular bunlar zamanı gelince inşallah bende tadarım

iste sana kilo yapanda bu malesef tatlim... ben kilo vermeye kara verdigimde ilk önce ögle yemegimi biraktim burdada cünki ister istemez kantinde ne olursa yiyodum onu nezaman biraktim kilolarim gitmeye basladi

ben ıvır zıvır yemiyorum kuzum en masumundan ne bulursam onu yemeye çalışıyorum

Kakao yağı orjinal ürün bulamayabilirsin
Organik Hindistan cevizi yağı al daha güvenli
Ben mustelanın ürünlerini kullanmıştım ablalarım 2 çocuklular ama çok çatlakları var anneminde öyle ben bu kremin benim cilt tipime iyi olduğunu düşündüm tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…