- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.641
hızlıca kilo vereceksin ve selilüt olmayacakaslaa
hava mi guzel
bende hafif ne yesem diye dusunuyotumm
nazar etme ne olur ye seninde olurcok mutevazi gordum kendimi
Yarin diyetisyem yagi kasa dönüştürdüğünü bu yuzden tattida eksi goremedigini bunun daha iyi oldugunu soyleyecek :)
Kabizliga gun kurusu ile care buldum sen ara ogun olarak yiyorsun menulerinde goruyorum. Sabah ilik liminlu su ile 2 tane yemeyi denesene sana da faydasi olur belki
evet yaa ama bende 61 imsen 62 kilo oldun
Paylaştım tabii :)bende de o döngü 70 te oldudemek kestane yedin hemde perşembe günü .. kaçamaklara ceza var şimdi sana vermezsek olmaz diğer arkadaşlara ayıp olur dünkü menüyü paylaşmışmıydın peki ?
ama mezun olmak yok tabikide hedefini indirceksinkaptinn SchonerDuft kizlar bir aksilik cikmazsa ben 2 haftaua 65 olurum ve mezuniyeti hak etmis olurumm
nana parti yapinn hee
kesinlikle motivasyon com onemli moral bozuk olunca yemesende kilo verilmiyor. Haftaya iyi vermis olacaksin emin ol canim. Hem inceliyorsun tartiyi cokta takmamak lazim.evet canım bugünde geceden suda bekletip öle içtim sonrada yedim bakalım beklemedeyim
ya aslında tartıyı çok önemsemiyorum yağdan gittiğini ve inceldiğimi farkediyorum ( kemersiz pantolan giyemiyorum) ama tartı moral açısından güzel geliyor neyse bozmak yok sonuçta bi kaç senedir üzerime yapışan kilolar öle haa diye vermemem normal
kiz beni yetistin bu ne hiz saglikli beslen pogaca hamur isi yeme son 3 ay varya dehset kilo artiyor. Bebek o donem buyuyor zorlanirsin yaza gelecek hamisliginin o donemlerievet yaa ama bende 61 imsağlık ocagında 62 cıktm ama kahvaltı yapmştm montumda üstümdeydi fln filan bahaneler
kesinlikle motivasyon com onemli moral bozuk olunca yemesende kilo verilmiyor. Haftaya iyi vermis olacaksin emin ol canim. Hem inceliyorsun tartiyi cokta takmamak lazim.
kayisi etkisini gosterir
65 de paydos mu dicin peki 60 olmak verkenkaptinn SchonerDuft kizlar bir aksilik cikmazsa ben 2 haftaua 65 olurum ve mezuniyeti hak etmis olurumm
nana parti yapinn hee
gördüysemde gözümden kaçmış . neyse bu seferlik affola onları yemeseydin 200 gram daha giderdi amaPaylaştım tabii :)
Fakat kestane dışında anlatılacak bir zararım olmadı :)
Bugün ne yediğimi de yazarım akşam. Öğleni de sağlıklı atlattık çok şükür. Kaldı akşam yemeğim.
Salata yemeği düşünüyorum bol yeşillikli.
Haftasonu hem Cumartesi hem pazar yemeğe davetliyiz ama hafif atlatmaya çalışacağım.
mezunlara kep veriollamiss bende kep isterimm kepim ossun burada once 63 e sonra 60 acekecegim hedefimi kep isterimmama mezun olmak yok tabikide hedefini indirceksin
kefir içtin mi ?saol canım karnımdan garip sesler duyuyorum
cok gemiş olsun kuzum acil sifalar dilerim önemli bişey değildir inşallahhh59 kiloyum canım , babam ameliyat oldu ben bir süre katılamayacağım
eli kulagindasaol canım karnımdan garip sesler duyuyorum
ilk zamanlar sadece makarna yiyebildm ondan oldu hep su an almıyorm hissediyorm da geçti tabikiz beni yetistin bu ne hiz saglikli beslen pogaca hamur isi yeme son 3 ay varya dehset kilo artiyor. Bebek o donem buyuyor zorlanirsin yaza gelecek hamisliginin o donemleri
Bypass oldu kuzum iyi şimdi yoğun bakimdacok gemiş olsun kuzum acil sifalar dilerim önemli bişey değildir inşallahhh
anliyorum kuzum. Kendini kasmadan saglikli beslenmeye devam. Saglikla kilo al hamur isi ile alma onu diyorum. Yoksa hamilelik cok guzel bir donem tadini cikara cikara ye verirsin o kilolari hic merak etme. Bak ben kac kilo aldim kac kilo verdim vermeye devam eduyorummilk zamanlar sadece makarna yiyebildm ondan oldu hep su an almıyorm hissediyorm da geçti tabi
cıkmayaydn listedenmezunlara kep veriollamiss bende kep isterimm kepim ossun burada once 63 e sonra 60 acekecegim hedefimi kep isterimmBuki_89 nin kepi var benimde olcekkk baneydimm
SchonerDuft goruntude paydos ama aynen devamm edicigimm
aa bu kadarıyla geçmiş olsun o zaman rabbim bagıslamıs evlatlarına torunlarınaBypass oldu kuzum iyi şimdi yoğun bakimda
ahahahaha kep cok güzel dimiiii nede yakisti ismimin altina:) acik hava atimda özeninnnnmezunlara kep veriollamiss bende kep isterimm kepim ossun burada once 63 e sonra 60 acekecegim hedefimi kep isterimmBuki_89 nin kepi var benimde olcekkk baneydimm
SchonerDuft goruntude paydos ama aynen devamm edicigimm
verme konusunu düşünmüyorum simdilik kendimi strese sokamamanliyorum kuzum. Kendini kasmadan saglikli beslenmeye devam. Saglikla kilo al hamur isi ile alma onu diyorum. Yoksa hamilelik cok guzel bir donem tadini cikara cikara ye verirsin o kilolari hic merak etme. Bak ben kac kilo aldim kac kilo verdim vermeye devam eduyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?