Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

O kisir istek dışı oldu komşunun babasi kalp krizi gecirmis bi 5 dk ugrucam dedim oda kisir ve islak kek yapmis kucuk kase kisirdi tuzu yagsi cok azdi mecbur yedim yesilligi boldu kuzis...

ama mesela lahmacun cokda mahsum degil yada lavasli tavuk falan ay zor yaaaa su diyet isleri cooook zor:)
iskender pizza makarna mantı ekmek arasına göre oldukça masum geliy bana

İnşallah canım buna her açıdan hazır olmak gerek ben ilk oğlumda çok zorlanmıştım ve 8 yıl ara verdim sonra kendiniz için en doğru zamanı bulursunuz umarım
inşallah canım ya bize daha çoookk varr

kefir bağışıklık sistemini güçlendiriyor ama

sen nasıl oldun
ama içemiyorum aslaa kokusu fenaa
cok komik olmus ama.... muzda kat sen bide Cennet hurmasi vardir herhalde onu bol bol tükket eger bulma imkanin varsa doguma Kadar sürekli tüketirsen dogum cok daha kolay olurmus... kivi de yiyebilirsin Greyfurt ve narda olabilir
gecen muz aldım tanesi 2.5 tl

mustela yı duydum ama onu 5. aydan sonra kulalnırım dedim hindistan cevizini hiç duymamıstm bak

minnak adaycıklarımız

takıma ugramayan arkadaslar 2 kere bildirimde bulunmazsanız listeden cıkartılıcaksınız

poncikbirgelincik (62,9/ 63,5/ +0,6/ -%0,95) listeye giriş kilosu 58.4
BitmeyenUmidim (80.1/79,6 /0,5 / 0,62%)listeye giriş kilosu 76,5

GamzeK17 (64.2/63.8 /0.4/0.62%) başl.t:5subat başlangıc k:66.8 hedef:55
N Nehir60 (78.3/ 77.2/1.1/%1.40 ) başlg.t:19subat başlg.k:78.3 hedef:65
Hayyal (67/66.3/0.7/1.04% ) başlg.t:19subat başlg.k:67 hedef:60
A Ada_ayaz (72.5/ //% ) başlg.t:22subat başlg.k:72.5 hedef:56
A aaadddaaa (68.4/ 67.6/0.8/1.169% ) başlg.t:21subat başlg.k:68.4 hedef:60
segus (74/73.7 /0.3/0.4% ) başlg.t:21subat başlg.k:74 hedef:58
drdotty (87/ //% ) başlg.t:21subat başlg.k:87 hedef:60

ama mesela lahmacun cokda mahsum degil yada lavasli tavuk falan ay zor yaaaa su diyet isleri cooook zor:)
lahmacun en masumları bence ya incecik hamuru var diğerleri daha zararlı gibi sankii ve daha lezzetli

O kisir istek dışı oldu komşunun babasi kalp krizi gecirmis bi 5 dk ugrucam dedim oda kisir ve islak kek yapmis kucuk kase kisirdi tuzu yagsi cok azdi mecbur yedim yesilligi boldu kuzis...
eh bi nebze masumlastı o zaman tm hadi

evet muz pahali biraz malesef
1 kilo mandalina parası

bi daha görürsemm..

Hmmm ara öğün ekmektanidik geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…