- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.701
farkettim
ben daha nişanlıyım eminim çok güzel duygular bunlar zamanı gelince inşallah bende tadarım
İnşallah canım buna her açıdan hazır olmak gerek ben ilk oğlumda çok zorlanmıştım ve 8 yıl ara verdim sonra kendiniz için en doğru zamanı bulursunuz umarım
ee o iyi ozaman kilo yapmaz yaninda ne yiyosun?sulu yemek olsa canıma minnet yokkızgara tavuğa sardım bu ara
O kisir istek dışı oldu komşunun babasi kalp krizi gecirmis bi 5 dk ugrucam dedim oda kisir ve islak kek yapmis kucuk kase kisirdi tuzu yagsi cok azdi mecbur yedim yesilligi boldu kuzis...gayet güzel
nerde akşam
peki ya o kısır nedenn
kabak dolmasını cok severim
afiyet olsun güzel
cok iyi persembe günü için
ama normal günlerde daha cok ceşit olsun
sen bu kadar yiyip nasıl 49 kilosun
şakaçeşit cok ama hep tadımlık beegendm akşamki krepler hariicccc
akşam neden sadece corbaa yemek salata da olaymş yanında
ve o dolmalar
kuzum acaba ekmegi az yediğin için oluyo olabilir mi kabızlık sende cünkü pek görmüyorm menülerinde
her öğünde ekmek olmaz kisabah öğle olsn aksam ekmek yeme bence kuzu
senin öğle menülerini görmezdn gelcez artık yapck bişey yok
iskender pizza makarna mantı ekmek arasına göre oldukça masum geliy banaama mesela lahmacun cokda mahsum degil yada lavasli tavuk falan ay zor yaaaa su diyet isleri cooook zor:)
inşallah canım ya bize daha çoookk varrİnşallah canım buna her açıdan hazır olmak gerek ben ilk oğlumda çok zorlanmıştım ve 8 yıl ara verdim sonra kendiniz için en doğru zamanı bulursunuz umarım
ee o iyi ozaman kilo yapmaz yaninda ne yiyosun?
ama içemiyorum aslaa kokusu fenaakefir bağışıklık sistemini güçlendiriyor ama
sen nasıl oldun
gecen muz aldım tanesi 2.5 tlcok komik olmus ama.... muzda kat sen bide Cennet hurmasi vardir herhalde onu bol bol tükket eger bulma imkanin varsa doguma Kadar sürekli tüketirsen dogum cok daha kolay olurmus... kivi de yiyebilirsin Greyfurt ve narda olabilir
mustela yı duydum ama onu 5. aydan sonra kulalnırım dedim hindistan cevizini hiç duymamıstm bakKakao yağı orjinal ürün bulamayabilirsin
Organik Hindistan cevizi yağı al daha güvenli
Ben mustelanın ürünlerini kullanmıştım ablalarım 2 çocuklular ama çok çatlakları var anneminde öyle ben bu kremin benim cilt tipime iyi olduğunu düşündüm tavsiye ederim
pekde öyle degil ama kalorilerine bakinca hemen hemen ayni hepsiiskender pizza makarna mantı ekmek arasına göre oldukça masum geliy bana
bak bunu sevdim harikaayran yada sade soda içiyorumm
evet muz pahali biraz malesefgecen muz aldım tanesi 2.5 tl
1 adet normal fırınlahmacunu 240 kaloridir.pekde öyle degil ama kalorilerine bakinca hemen hemen ayni hepsi
bak bunu sevdim harika
lahmacun en masumları bence yaama mesela lahmacun cokda mahsum degil yada lavasli tavuk falan ay zor yaaaa su diyet isleri cooook zor:)
eh bi nebze masumlastı o zaman tm hadiO kisir istek dışı oldu komşunun babasi kalp krizi gecirmis bi 5 dk ugrucam dedim oda kisir ve islak kek yapmis kucuk kase kisirdi tuzu yagsi cok azdi mecbur yedim yesilligi boldu kuzis...
1 kilo mandalina parasıevet muz pahali biraz malesef
bi daha görürsemm..minnak adaycıklarımız
takıma ugramayan arkadaslar 2 kere bildirimde bulunmazsanız listeden cıkartılıcaksınız
poncikbirgelincik (62,9/ 63,5/ +0,6/ -%0,95) listeye giriş kilosu 58.4
BitmeyenUmidim (80.1/79,6 /0,5 / 0,62%)listeye giriş kilosu 76,5
GamzeK17 (64.2/63.8 /0.4/0.62%) başl.t:5subat başlangıc k:66.8 hedef:55
N Nehir60 (78.3/ 77.2/1.1/%1.40 ) başlg.t:19subat başlg.k:78.3 hedef:65
Hayyal (67/66.3/0.7/1.04% ) başlg.t:19subat başlg.k:67 hedef:60
A Ada_ayaz (72.5/ //% ) başlg.t:22subat başlg.k:72.5 hedef:56
A aaadddaaa (68.4/ 67.6/0.8/1.169% ) başlg.t:21subat başlg.k:68.4 hedef:60
segus (74/73.7 /0.3/0.4% ) başlg.t:21subat başlg.k:74 hedef:58
drdotty (87/ //% ) başlg.t:21subat başlg.k:87 hedef:60
Hmmmbende menü yazaym hiç size uygun değil ama
sabah: sucuklu yumurta 2 dilim ekmek zeytin peynir
ara:1 mandalina
öğle:corba k.fasulye pilav cacık
ara:1 elma 1 portakal 1 dilim tereyaglı ekmek
akşam:1 kase corba lahana sarması 1 tane patates dolması barbunya hoşaf
hava soguktu yürüyüş yapamadım ama bugün yaparm cünkü çarısıya gidicez
1 kilo mandalina parası
evet ya neden okadar pahaliki acaba
bi daha görürsemm..
Ben geldimsessizleşti buralar yine
:) evet benim suan 80 oldu bile:)kızlar tuvalete gidince squat olayı iyi oldu durdur yere 40 squatım oldu bgn
kız nasıl uzamış saçları bu köpişinBen geldim Eki Görüntüle 2115174 hazirlandim gocami bekliyom disari çıkcaz esim dışardayken size bakim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?