Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yeni bitti çarsıya cıkaym alcm

neyse olsundu bişey olmaz
al al kuzum eksik etme

aksam yemeyınce acıkmıyomusun ya

canım çok geç oluyor eve gitmem 8i buluyor perşembe akşamlarını böyle yapıcam artık

yok canım tam buğday ekmeği çok tahıllı olanlardan
anladım canım
ay buu neeee
malesef evett

Ayrıca avokado , Hindistan cevizi yada sütü ve hurma
Gerçi ben aşırı yemiş hamilelerden olduğum için bu konularda söz hakkı almamayı tercih ederim ama bu yazdıklarım bebeği çok destekler
canım hoşgeldin aramıza çok bakamadım sabahtan beri takıma
hamiş olunca engin bilgilerinden yararlanmak isterim

verme konusunu düşünmüyorum simdilik kendimi strese sokamam
ama cok fazla da almamaya calışcm yürüyşe fln başlıcam da bnm sorunum kendime ara öğün bulamıyorm meyve de sürekli ye ye bıktırdı
ceviz çiğ fındık fıstık badem süt kefir meyve sade soda sırası ile olur aslında
evet canım içtim
rahatlatır yarına ya da akşama tahminimce
bu hafta yüzdemiz cok iyi yarısma kapanmazsa kesin dereceye gireriz diye düşünüyorm

ama cok fazla da almamaya calışcm yürüyşe fln başlıcam da bnm sorunum kendime ara öğün bulamıyorm meyve de sürekli ye ye bıktırdı
canim meve tüketimini birakma ama sakin cok önemliymis günde hatta 4 prosion meyve yemen gerekiomus... degisik meyveler dene istersen... meyve yemedigin zamanlardada ayran güzel bir ara ögünmüs yada bi avuc findik fistik yada bi avuc kuru meyve yada tb ekmeginin üstüne peynir

ahahahaha kep cok güzel dimiiii nede yakisti ismimin altina:) acik hava atimda özeninnnn
evettt benimde olcekkkkkkk benimdeeee

kutu sut findik ceciz bunlardan ye ara ogunlerde kuzumm kefirde cok iyi ama faydalisini bulmak zor. Komposto sekersiz yapip icebilirsj

bu hafta yüzdemiz cok iyi yarısma kapanmazsa kesin dereceye gireriz diye düşünüyorm
bencede

kiz katil bana ikihaftada 58 kiloya düsersin:) bünye aliskinda degil harika bi sok etkisi yaratir
kuzum sen sandviç falan yiyosun ben sevmiyorum ki marul falan ağzıma değiremem

aaa cok iyi ve yerinde bi karar oldu bu kuzum bence de devam etmelisin liste desin diye kontrollüde gidersinn
tamam alrısann çok istiyorum girmeyi kuzum daha ciddiye alırım

oo arastırmısız hazırsın sen tm hadi yap bi tane artık

evettt benimde olcekkkkkkk benimdeeee

kutu sut findik ceciz bunlardan ye ara ogunlerde kuzumm kefirde cok iyi ama faydalisini bulmak zor. Komposto sekersiz yapip icebilirsj

bencede
komposto yemekelrn yanında muhakkak tüketiyorm zaten ya yogurt ya komposto salataya baslamadm hormonluudr diye

kuzum sen sandviç falan yiyosun ben sevmiyorum ki marul falan ağzıma değiremem

tamam alrısann çok istiyorum girmeyi kuzum daha ciddiye alırım
eger istekli azimliysen tabikide alırımm pazartesi bi bakarm karar defterine fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…