- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.661
evet canım içtimkefir içtin mi ?
Çok şükür canım tedbir amaçlı kalıyor dimi yoğun bakımdaBypass oldu kuzum iyi şimdi yoğun bakimda
al al kuzum eksik etmeyeni bitti çarsıya cıkaym alcm
neyse olsundu bişey olmaz
aksam yemeyınce acıkmıyomusun ya
anladım canımyok canım tam buğday ekmeği çok tahıllı olanlardan
ay buu neeeeay bugün icimden geldi bende bi menü yazayim bari, yeni arkadaslarim lütfen sasirmayin benim yeme tarzim acik sacma:)
8.30 bi Cappuccino
9.30 Muz
12.00 meshur peynirli sandwicim simsiyah ekmek arasi bi dilim peynir bi yaprak marul bir domates dilimi var icinde
17.30-18 civari aksam yemegi yedim oda bir dilim siyah ekmek ve birtane diyete Uygun Hindi sosisi:)
Normaldede hep böyle beslenirim benim kilo alma sebebim herzaman sade ve sadece cikolata dan gelir... zayif kalmak istemio olsaydim bu menünün heryerine cikolatalar koyardim arti olarak bir iki paket kesinlikle yemis olurdumve tabikide pasta kek ilaveli
malesef evettgayet güzel
nerde akşam
peki ya o kısır nedenn
kabak dolmasını cok severim
afiyet olsun güzel
cok iyi persembe günü için
ama normal günlerde daha cok ceşit olsun
sen bu kadar yiyip nasıl 49 kilosun
şakaçeşit cok ama hep tadımlık beegendm akşamki krepler hariicccc
akşam neden sadece corbaa yemek salata da olaymş yanında
ve o dolmalar
kuzum acaba ekmegi az yediğin için oluyo olabilir mi kabızlık sende cünkü pek görmüyorm menülerinde
her öğünde ekmek olmaz kisabah öğle olsn aksam ekmek yeme bence kuzu
senin öğle menülerini görmezdn gelcez artık yapck bişey yok
canım hoşgeldin aramıza çok bakamadım sabahtan beri takımaAyrıca avokado , Hindistan cevizi yada sütü ve hurma
Gerçi ben aşırı yemiş hamilelerden olduğum için bu konularda söz hakkı almamayı tercih ederim ama bu yazdıklarım bebeği çok destekler
ceviz çiğ fındık fıstık badem süt kefir meyve sade soda sırası ile olur aslındaverme konusunu düşünmüyorum simdilik kendimi strese sokamam
ama cok fazla da almamaya calışcm yürüyşe fln başlıcam da bnm sorunum kendime ara öğün bulamıyorm meyve de sürekli ye ye bıktırdı
rahatlatır yarına ya da akşama tahminimceevet canım içtim
bu hafta yüzdemiz cok iyiyarısma kapanmazsa kesin dereceye gireriz diye düşünüyorm
inşallah kapanmaz kaptanım bu arada bende listeye girmek istiyorum kapanmazsabu hafta yüzdemiz cok iyiyarısma kapanmazsa kesin dereceye gireriz diye düşünüyorm
canim meve tüketimini birakma ama sakin cok önemliymis günde hatta 4 prosion meyve yemen gerekiomus... degisik meyveler dene istersen... meyve yemedigin zamanlardada ayran güzel bir ara ögünmüs yada bi avuc findik fistik yada bi avuc kuru meyve yada tb ekmeginin üstüne peynirverme konusunu düşünmüyorum simdilik kendimi strese sokamam
ama cok fazla da almamaya calışcm yürüyşe fln başlıcam da bnm sorunum kendime ara öğün bulamıyorm meyve de sürekli ye ye bıktırdı
kuru yemiş alcam sütte alayım olmadı minik kutulardan ama kefir aslaceviz çiğ fındık fıstık badem süt kefir meyve sade soda sırası ile olur aslında
rahatlatır yarına ya da akşama tahminimce
kiz katil bana ikihaftada 58 kiloya düsersin:) bünye aliskinda degil harika bi sok etkisi yaratiray buu neeee
aaa cok iyi ve yerinde bi karar oldu bu kuzum bence de devam etmelisin liste desin diye kontrollüde gidersinninşallah kapanmaz kaptanım bu arada bende listeye girmek istiyorum kapanmazsa
evettt benimde olcekkkkkkk benimdeeeeahahahaha kep cok güzel dimiiii nede yakisti ismimin altina:) acik hava atimda özeninnnn
kutu sut findik ceciz bunlardan ye ara ogunlerde kuzumm kefirde cok iyi ama faydalisini bulmak zor. Komposto sekersiz yapip icebilirsjverme konusunu düşünmüyorum simdilik kendimi strese sokamam
bencedebu hafta yüzdemiz cok iyiyarısma kapanmazsa kesin dereceye gireriz diye düşünüyorm
geçmiş olsun canım inş hemen iyileşir bak yarışsaymışız da geçemiycekmişim seni zaten :)59 kiloyum canım , babam ameliyat oldu ben bir süre katılamayacağım
hadi bakalim az kaldi ozaman ilk hedefeeeevettt benimde olcekkkkkkk benimdeeee
kutu sut findik ceciz bunlardan ye ara ogunlerde kuzumm kefirde cok iyi ama faydalisini bulmak zor. Komposto sekersiz yapip icebilirsj
bencede
kuzum sen sandviç falan yiyosun ben sevmiyorum ki marul falan ağzıma değirememkiz katil bana ikihaftada 58 kiloya düsersin:) bünye aliskinda degil harika bi sok etkisi yaratir
tamam alrısann çok istiyorum girmeyi kuzum daha ciddiye alırımaaa cok iyi ve yerinde bi karar oldu bu kuzum bence de devam etmelisin liste desin diye kontrollüde gidersinn
oo arastırmısız hazırsın sen tm hadi yap bi tane artıkcanim meve tüketimini birakma ama sakin cok önemliymis günde hatta 4 prosion meyve yemen gerekiomus... degisik meyveler dene istersen... meyve yemedigin zamanlardada ayran güzel bir ara ögünmüs yada bi avuc findik fistik yada bi avuc kuru meyve yada tb ekmeginin üstüne peynir
ponçik haftaya ikimizde gireriz listeyeinşallah kapanmaz kaptanım bu arada bende listeye girmek istiyorum kapanmazsa
marul olmayi versin zaten icindeki parca varla yok arasi bisey:) ekmek arasina bi dilim peynir tamamdir onu yersin ama kesinkuzum sen sandviç falan yiyosun ben sevmiyorum ki marul falan ağzıma değiremem
komposto yemekelrn yanında muhakkak tüketiyorm zaten ya yogurt ya komposto salataya baslamadm hormonluudr diyeevettt benimde olcekkkkkkk benimdeeee
kutu sut findik ceciz bunlardan ye ara ogunlerde kuzumm kefirde cok iyi ama faydalisini bulmak zor. Komposto sekersiz yapip icebilirsj
bencede
eger istekli azimliysen tabikide alırımm pazartesi bi bakarm karar defterine flnkuzum sen sandviç falan yiyosun ben sevmiyorum ki marul falan ağzıma değiremem
tamam alrısann çok istiyorum girmeyi kuzum daha ciddiye alırım
oo arastırmısız hazırsın sen tm hadi yap bi tane artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?