- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.941
Bitmez bu yavrucukların pili maşallahOff yaa pilim bitti kızımınki bitmiyo oooof ofçok yorgunum adet oldum birde bacaklarım fena ağrıyor. Ya milletin çocuğu ne güzel uyuyor. Benim sıpa bana rahat vermiyor. Az önce koltuklarıma üçgen peynir sürdü. çok pasaklı ve bu durumdan zevk alıyor.
SormaKunefenin yaninda cay sekersiz olsun ama canan hanim kizar
Spora henuz hic baslamadim sadece yürüyorum listeyi de görmedim squatim var bide onu eklicem
Kuzum liste bugün başlıyor dahaLuluuu94 80 dk tempolu 32 puan
Canım tereyağı kullanabilirsin kiLuluuu94 kiyirligi nasil verecegiz
margarin tereyag seker bu ucu yok bunlar kiyirlastiriyordu yerine ne olabilir bilemedim
Azmine hayranım canım bozma lütfen inan yemenin sonu yok biz o abur cuburları yesek te yemesekte bugün bitecek dimi aç ölmeyeceğiz ve çok daha mutlu olacaz bedeninde sana minnettar olacak biz bedenimize de iyi bakmakla yükümlüyüz hep abur cubur yüklersek olmazkiTeşekkür ederim çocuk gibi dolandım durdum abur cubur çekmesinin önünde sonra kendime 1 elma 1 bardak su ve tarçınla smothi yaptım içtim sonra yine nescafe 2 zero şekerli çocukları uyutmak için çok çabaladım sinirlendim bi hırs sitenin bahçesine attım kendimi 45 dk yürüdüm geldim.Evdeki ileri geri hareket ve bahçedeki yürüyüşle günlük ortalama 5000-6000 adım oluyorum çok az biraz daha hareket etmeliyim Şimdi bebişi uyuttum oh
Sağlıklı tarifler bulursam süper olur yapabilirim zaten sürekli çocuklara yemek yapıyorum kendim içinde yaparım
Tüm mesajları okudum Gamze'nin emziren anne menüsü var başka arkadaşlarında bundan sonra daha doğru bir menüm olsun desteklere teşekkürler
merhaba benide aranıza alır mısınız14. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.***yeni takım kuralları***
(evet kızlar kurallarla ilgili yapmak istediğiniz bi düzenleme vs. olursa bana mesajla bildirebilirsiniz)
bu takımda oldugunuz sürece bu kurallara da uymak zorundasınız
- hergün menü paylaşımı kesinlikle yapılacak(toplu olarak)
- Herkes menülere yorum yapıcak
- diğer kişilerin hataları ve begenilen şeyleri söylenicek
- 3 gün haber vermeden bildirim yapmayan aday üye diskalifiye edilicek
- Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
- Günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılıcak(en az)
- pazartesi kilo bildirimi yapılacak
- Pazartesi bildiriminde artı cıkanlar Salı günü önlemini alacak ve en geç Çarşamba eksiye geçmiş olunacak
- Cuma artı cıkanlar hergün en az 30 dk spor yapıp yine en geç çarşambaya eksiye geçmiş olucak.
Eğer kurallara uyulmazsa en fazla 1 hafta bekleyip diskalifiye edilecek
yüzde hesaplama formülü;
keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60
bu hafta 59
aradaki fark:1kg
yüzde:60-59=(1*100=100/60=1,6667)
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)
sonuc:
keptinn(60/59/1/1,67)
Perşembe cuma dinleme günü canım bu yürüyüş yediklerine sayılıyorLuluuu94 80 dk tempolu 32 puan
52 kiloydun 57 kiloydum haniSağol canım inşallah daha çok vermek istiyorum.
Sağol kuzum. Hadi bakalım o zaman
Tebrik ederim kuzummmSchonerDuft takimdaki listedeki herkesi tebrik ediyorum cokkk sevindim ve bende enyakin zamanda listeye girmek istiyorum @kaptinn
Ben varimmm
Liste bugün başlıyor canımKunefenin yaninda cay sekersiz olsun ama canan hanim kizar
Spora henuz hic baslamadim sadece yürüyorum listeyi de görmedim squatim var bide onu eklicem
Evet canımBu arada kızlar takım cok guzel oldu cok canlandi cok mutlu oluyorum boyle devam edelim birbirimizi motive edelim ve birinci olalim bu hafta
Ooo süpersinCanim 45 dk lesli yaptim simdi
Tebrik ederimTeşekkür ederim çocuk gibi dolandım durdum abur cubur çekmesinin önünde sonra kendime 1 elma 1 bardak su ve tarçınla smothi yaptım içtim sonra yine nescafe 2 zero şekerli çocukları uyutmak için çok çabaladım sinirlendim bi hırs sitenin bahçesine attım kendimi 45 dk yürüdüm geldim.Evdeki ileri geri hareket ve bahçedeki yürüyüşle günlük ortalama 5000-6000 adım oluyorum çok az biraz daha hareket etmeliyim Şimdi bebişi uyuttum oh
Sağlıklı tarifler bulursam süper olur yapabilirim zaten sürekli çocuklara yemek yapıyorum kendim içinde yaparım
Tüm mesajları okudum Gamze'nin emziren anne menüsü var başka arkadaşlarında bundan sonra daha doğru bir menüm olsun desteklere teşekkürler
Tabi ki yeni doğum yaptın sanırım bize kendini tanıt bugünkü kilonu bildir aday listesine alalımmerhaba benide aranıza alır mısınız
Canım paylaşım alanına yazdıklarını okudum doğum yapmadan olmaz ki ama eğer kilo alma nedenin abur cubur hamur işiyse azaltarak başlayabilirsin... Suyuda çoğaltabilirsin az içiyorsan zaten doğumda büyük kısmı gidecektir inşallah kiloların üzülme hamilelik çok güzel keyfini çıkarmerhaba benide aranıza alır mısınız
Doğum yapmamış mı daha yeni yaptı sandım beneCanım paylaşım alanına yazdıklarını okudum doğum yapmadan olmaz ki ama eğer kilo alma nedenin abur cubur hamur işiyse azaltarak başlayabilirsin... Suyuda çoğaltabilirsin az içiyorsan zaten doğumda büyük kısmı gidecektir inşallah kiloların üzülme hamilelik çok güzel keyfini çıkar
Hosgeldin canimHerkese merhaba. Daha önce buradan hedef kiloma ulaşıp mezun oldum ama yine kilo aldım. Acilen 12 kilo vermem lazım. Ban ada yeriniz varmı acaba?
Ben begendim bu fikriMesela çok şeker kaçamağı yapana 2 gün orkidenin yaptığı gibi şeker diyeti kime protein kimine karbonhidrat. Tabi bunun yanında ödül de olmalı mesela sporda 1.ci olana ve takım içi en çok kilo verene öğün ödülü abartmayacak tabi ya da keşkül sütlaç ödülü düşüncem var
+1
Canim kist var buyuk ihtimal sende bence ihmal etmeDoğum yapmamış mı daha yeni yaptı sandım bene
hosgeldin cnmHerkese merhaba. Daha önce buradan hedef kiloma ulaşıp mezun oldum ama yine kilo aldım. Acilen 12 kilo vermem lazım. Ban ada yeriniz varmı acaba?
Tabi ki yeni doğum yaptın sanırım bize kendini tanıt bugünkü kilonu bildir aday listesine alalım
Canım paylaşım alanına yazdıklarını okudum doğum yapmadan olmaz ki ama eğer kilo alma nedenin abur cubur hamur işiyse azaltarak başlayabilirsin... Suyuda çoğaltabilirsin az içiyorsan zaten doğumda büyük kısmı gidecektir inşallah kiloların üzülme hamilelik çok güzel keyfini çıkar
Doğum yapmamış mı daha yeni yaptı sandım bene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?