Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Off yaa pilim bitti kızımınki bitmiyo oooof of çok yorgunum adet oldum birde bacaklarım fena ağrıyor. Ya milletin çocuğu ne güzel uyuyor. Benim sıpa bana rahat vermiyor. Az önce koltuklarıma üçgen peynir sürdü. çok pasaklı ve bu durumdan zevk alıyor.

Bitmez bu yavrucukların pili maşallah

Kuzum liste bugün başlıyor daha

Luluuu94 kiyirligi nasil verecegiz
margarin tereyag seker bu ucu yok bunlar kiyirlastiriyordu yerine ne olabilir bilemedim
Canım tereyağı kullanabilirsin ki

Azmine hayranım canım bozma lütfen inan yemenin sonu yok biz o abur cuburları yesek te yemesekte bugün bitecek dimi aç ölmeyeceğiz ve çok daha mutlu olacaz bedeninde sana minnettar olacak biz bedenimize de iyi bakmakla yükümlüyüz hep abur cubur yüklersek olmazki
Ama yersek mutluluk sadece abur cubur lar boğazımızdan geçene kadar .. O anlık zevk için şişman olmaya değmez

merhaba benide aranıza alır mısınız

Perşembe cuma dinleme günü canım bu yürüyüş yediklerine sayılıyor
Sağol canım inşallah daha çok vermek istiyorum.
52 kiloydun 57 kiloydum hani formuzu koruyoruz biz

Tebrik ederim kuzummm SchonerDuft takimdaki listedeki herkesi tebrik ediyorum cokkk sevindim ve bende enyakin zamanda listeye girmek istiyorum @kaptinn

Ben varimmm
Sağol kuzum. Hadi bakalım o zaman

Kunefenin yaninda cay sekersiz olsun ama canan hanim kizar

Spora henuz hic baslamadim sadece yürüyorum listeyi de görmedim squatim var bide onu eklicem
Liste bugün başlıyor canım
Bu arada kızlar takım cok guzel oldu cok canlandi cok mutlu oluyorum boyle devam edelim birbirimizi motive edelim ve birinci olalim bu hafta
Evet canım
Canim 45 dk lesli yaptim simdi
Ooo süpersin
Tebrik ederim Luluuu94 munter ve SekerPancarii dan tarif alabilirsin pancarın topigi de var seni orya etiket yapalım güzel tarifler oluyo

merhaba benide aranıza alır mısınız
Canım paylaşım alanına yazdıklarını okudum doğum yapmadan olmaz ki ama eğer kilo alma nedenin abur cubur hamur işiyse azaltarak başlayabilirsin... Suyuda çoğaltabilirsin az içiyorsan zaten doğumda büyük kısmı gidecektir inşallah kiloların üzülme hamilelik çok güzel keyfini çıkar

Doğum yapmamış mı daha yeni yaptı sandım bene

Ben begendim bu fikri

Luluuu94 tabiki ben kurabie tarifini veririm buraya mi yazayim hatta
Kuru kayisi hurma varsa kuru erik bunlari hasliyoruz
Rondodan istedginiz miktarda ceviz veya badem veya findik gecirin
Sonra hasladgimiznkuru meyveler yarim bardak sut bir yumurta ve az tarcini ilave edin ve karistirin yine rondoda
En son da yulaf kepegini veya rondoda cekilmis yulaf ezmesini kivam.alana kadae ekleyip elinizde kurabiye sekli verip 170 derecede 15 dk falan pisirin afiyet olsun:)
drdotty canm bunu sende yapablirsin bndce eve aburcubur sokma goznunun onunde olmasin cocuklarin ve kendin icin kizlarin da yardimiyla tarif gelistireblirsin

Tabi ki yeni doğum yaptın sanırım bize kendini tanıt bugünkü kilonu bildir aday listesine alalım

Doğum yapmamış mı daha yeni yaptı sandım bene

doğuma iki haftam var erken yada geç olmazsa, doğum olmadan almıyor musunuz, benimki hamurişi değilde sürekli uyku halinden oldu, ben çok su içiyorum, ama hamilelik kilo alınca pek de güzel değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…