- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.961
Canım dün seni topiğe etiketlemiştim oraya yazda kaybolmasınLuluuu94 tabiki ben kurabie tarifini veririm buraya mi yazayim hatta
Kuru kayisi hurma varsa kuru erik bunlari hasliyoruz
Rondodan istedginiz miktarda ceviz veya badem veya findik gecirin
Sonra hasladgimiznkuru meyveler yarim bardak sut bir yumurta ve az tarcini ilave edin ve karistirin yine rondoda
En son da yulaf kepegini veya rondoda cekilmis yulaf ezmesini kivam.alana kadae ekleyip elinizde kurabiye sekli verip 170 derecede 15 dk falan pisirin afiyet olsun:)
@dombilianne canm bunu sende yapablirsin bndce eve aburcubur sokma goznunun onunde olmasin cocuklarin ve kendin icin kizlarin da yardimiyla tarif gelistireblirsin
Kıyamam yadoğuma iki haftam var erken yada geç olmazsa, doğum olmadan almıyor musunuz, benimki hamurişi değilde sürekli uyku halinden oldu, ben çok su içiyorum, ama hamilelik kilo alınca pek de güzel değil ya
Bende hep öyle geç uyudum yine erkenden portledi gözlerimGunaydin kizlar Tatil gunum uykum yok simdi kalkip jullian yapacam sonrada diyetisyen yolu bana
Gidicem randevum 9.45 te canımCanim kist var buyuk ihtimal sende bence ihmal etme
Doğum yap kırkın çıksın öyle gel canım kendini kasma olur mu biz senin gelmeni beklicezdoğuma iki haftam var erken yada geç olmazsa, doğum olmadan almıyor musunuz, benimki hamurişi değilde sürekli uyku halinden oldu, ben çok su içiyorum, ama hamilelik kilo alınca pek de güzel değil ya
Ponciki de al canım. Yeni gelen dün ona da soralım geldiğindeKızlar başka girmek isteyen varsa söylesin spor takımına
Spor da senle yariscam belki daha çok yapasım gelirBu arada ilk siftah benden
1500 ip =75 puan
15 dk abs=15 puan
2dk Plank =6puan
Toplam =96 puan
Hadi bakalımSpor da senle yariscam belki daha çok yapasım gelir
Hee evet al demişti unuttumPonciki de al canım. Yeni gelen dün ona da soralım geldiğinde
Tabiki hoşgeldinmerhaba benide aranıza alır mısınız
Perşembe cuma dinlenelim o zaman. Hadi bakalım. Bugün iyi spor yaparım inşallah.Perşembe cuma dinleme günü canım bu yürüyüş yediklerine sayılıyor
52 kiloydun 57 kiloydum haniformuzu koruyoruz biz
Sağol kuzum. Hadi bakalım o zaman
Liste bugün başlıyor canım
Evet canım
Ooo süpersin
Tebrik ederimLuluuu94 munter ve SekerPancarii dan tarif alabilirsin pancarın topigi de var seni orya etiket yapalım güzel tarifler oluyo
Bilemedim şimdi. Normal her zamanki gibi geliyorsa gitme ama yine şüphen varsa git benceGünaydın kızlar adetim sökülmeye başlıyor çok mutluyum yine de bugün doktora gitsem mi acaba
Sen napcan kadin doğumdaEvet sinir olyorum bir de belediyeler gidiyo orya. Devlette baştan sağma bakılıyor birde çok pis özellikle kadın doğum.
Yaaa üşüttün mü acaba . Bende usuttugum zaman öyle oluyor
Sevtal kuzum hosgeldinHerkese merhaba. Daha önce buradan hedef kiloma ulaşıp mezun oldum ama yine kilo aldım. Acilen 12 kilo vermem lazım. Ban ada yeriniz varmı acaba?
Kiloları düşünüp hiç üzme kendini. Bebeğine odaklan bir mucize dünyaya getireceksin.doğuma iki haftam var erken yada geç olmazsa, doğum olmadan almıyor musunuz, benimki hamurişi değilde sürekli uyku halinden oldu, ben çok su içiyorum, ama hamilelik kilo alınca pek de güzel değil ya
canim en bu sporlarin hepsini bu sabah mi yaptimKızlar başka girmek isteyen varsa söylesin spor takımına
Kuzum hosgeldin sen bizimle takil doguma kadar diyet yapamazsin zaten ama hamur islerine falan dikkat edersin sismemek icin odem olmasin diye sonra da takim ici sureni başlatırız zamani geldigindedoğuma iki haftam var erken yada geç olmazsa, doğum olmadan almıyor musunuz, benimki hamurişi değilde sürekli uyku halinden oldu, ben çok su içiyorum, ama hamilelik kilo alınca pek de güzel değil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?