Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay biz neden böyle olduk

Ben de versem anca öyle olurum ve vermedim
Hani 53tün

Aa niye ki kiz bende yogurdum da onun mayalanmasini bekleyemem birer lavas yaptim o hamurla kizimla yicez sonra da ekmegi koyarim firina
Bilmiyorum canım hamuru geceden yapmıştım oysaki

Luluuu94 beni cok pis gaza getirdim ve ip atlama fikri harika simdiye kadar 800 yaptim ama islerimi halledeyim.devam edip sna yetismeyi planliyorum:)
Nayır nolamaz biraz daha yapmam lazım o zaman
Neyseki aynı takımdayız
Olsundu yine beni geçemezsin
Kalk oya kalk hemen

Hani 53tün

Bilmiyorum canım hamuru geceden yapmıştım oysaki

Nayır nolamaz biraz daha yapmam lazım o zaman
Neyseki aynı takımdayız
Olsundu yine beni geçemezsin
Kalk oya kalk hemen
Ossun bazen olar oyleyi hepsini o ekmeklerin ben bu sefer sandvic ekmegi gibi yapcam küçük küçük bol susamli bek seviyom

Ossun bazen olar oyleyi hepsini o ekmeklerin ben bu sefer sandvic ekmegi gibi yapcam küçük küçük bol susamli bek seviyom
Bende yaptım ondan ama domatessiz sandviç düşünemiyorum ve domates bekliyor minnak ekmeklerim
bi mevsimi yaklaşsaydı
Günaydın Dünkü yaptigimizida mi yazıyorsun sabah sabah 1500 ip mi
Sabah sabah

Sabah sabah yapmis cnm bir garip masallah snra bnde gaza geldim sagolsun :)

Kizlar ben dunden bugune 500 gram vermisim

Hic spor yapasım gelmiyor evdeyim bide dinlendim ama kalkamiyorum
Canım kalk lütfen yapma sporsuz kilo verirsin tamam ama sıkılaşamazsın sarkık vıcık vıcık göbek kalır geriye bak demedi deme

Kızlar bu hafta derece yapmışız haftaya birinciliğe oynayalım var mısınız pazartesinden itibaren sıkı bir 4 gün geçirmeye
Aynen canim benim 7. Günüm adet haftasinda olunca bu ara az zorlaniyorum ama olsun cok iyi bi diywt bence hem aclik sa yok hadi yapin haftaya birinci olalim

Bu arada kızlar takım cok guzel oldu cok canlandi cok mutlu oluyorum boyle devam edelim birbirimizi motive edelim ve birinci olalim bu hafta
Aynen cnm bizim takimin eksikligi vardi simdi super oldu inanun sizi dusundugumden bozmuyorum ben 21 guni basarirsam herkese motive olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…