- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #265.001
Hani 53tünAy biz neden böyle olduk
Ben de versem anca öyle olurumve vermedim
Bilmiyorum canım hamuru geceden yapmıştım oysakiAa niye ki kiz bende yogurdum da onun mayalanmasini bekleyemem birer lavas yaptim o hamurla kizimla yicez sonra da ekmegi koyarim firina
Nayır nolamaz biraz daha yapmam lazım o zamanLuluuu94 beni cok pis gaza getirdim ve ip atlama fikri harika simdiye kadar 800 yaptim ama islerimi halledeyim.devam edip sna yetismeyi planliyorum:)
Ossun bazen olar oyleHani 53tün
Bilmiyorum canım hamuru geceden yapmıştım oysaki
Nayır nolamaz biraz daha yapmam lazım o zaman
Neyseki aynı takımdayız
Olsundu yine beni geçemezsin
Kalk oya kalk hemen
Günaydın Dünkü yaptigimizida mi yazıyorsun sabah sabah 1500 ip miBu arada ilk siftah benden
1500 ip =75 puan
15 dk abs=15 puan
2dk Plank =6puan
Toplam =96 puan
Sabah sabah yapmis cnm bir garip masallah snra bnde gaza geldim sagolsun :)Günaydın Dünkü yaptigimizida mi yazıyorsun sabah sabah 1500 ip mi
Cnm resmen kendimle mucadele ediyorum tum gece ruyamda tulumba tatlısı yedim diyet bozdum diye uzuluyordum aksam bozmadim iyi gidiyorum insallahaz ye ama olur mu
Hersey yoluna girer stres yapmamaya calisYiyemedim ki stresten kuzum ya işte sağol insallahh
Harikasiniz kizlar ya keşke bende listede olsaydimkızlar toplaşınnnnn
Parti varrrrrr
İkinci olmuşuz
SchonerDuft kuzummm bireysel de üçüncü olmuşsun tebrikler
Bende yaptım ondanOssun bazen olar oyleyi hepsini o ekmeklerin ben bu sefer sandvic ekmegi gibi yapcam küçük küçük bol susamli bek seviyom
Sabah sabahGünaydın Dünkü yaptigimizida mi yazıyorsun sabah sabah 1500 ip mi
Sabah sabah yapmis cnm bir garip masallah snra bnde gaza geldim sagolsun :)
Luluuu94 masalllaahh
Kizlar ben dunden bugune 500 gram vermisim
Canım kalk lütfen yapma sporsuz kilo verirsin tamam ama sıkılaşamazsın sarkık vıcık vıcık göbek kalır geriye bak demedi demeHic spor yapasım gelmiyor evdeyim bide dinlendim ama kalkamiyorum
Aynen canim benim 7. Günüm adet haftasinda olunca bu ara az zorlaniyorum ama olsun cok iyi bi diywt bence hem aclik sa yok hadi yapin haftaya birinci olalimKızlar bu hafta derece yapmışız haftaya birinciliğe oynayalım var mısınız pazartesinden itibaren sıkı bir 4 gün geçirmeye
Benim odulumde hamburger filan olcak off offBenmde kendime ödülüm var martin 20 sine kadar 58 olursam kendime dışarıda kebap + künefe ödülüm nasıl amaa
inan yalniz degilsim ben ruyalari hep goruyorum en son dun gordum:)Cnm resmen kendimle mucadele ediyorum tum gece ruyamda tulumba tatlısı yedim diyet bozdum diye uzuluyordum aksam bozmadim iyi gidiyorum insallah
yok cnm simdi disaridayim o yuzden 800 de biraktim:) eve gelince devam
inan yalniz degilsim ben ruyalari hep goruyorum en son dun gordum:)
yok cnm simdi disaridayim o yuzden 800 de biraktim:) eve gelince devam
Aynen cnm bizim takimin eksikligi vardi simdi super oldu inanun sizi dusundugumden bozmuyorum ben 21 guni basarirsam herkese motive olsun diyeBu arada kızlar takım cok guzel oldu cok canlandi cok mutlu oluyorum boyle devam edelim birbirimizi motive edelim ve birinci olalim bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?