- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #265.041
Hee gecen hamileligimde de reglime 2 hafta kala koku hassasiyeti başlamıştı yorgunluk falan ondan suphelendim reglimi 2 gun gece yaparim testAyy 10 gün mü
Ben hamileyim gibi hissediyorum ama kismet bakalimİNŞALLAH CANIM seninde ihtimal var dimi hadi inşallah beraberce kalırız
Simdi ev isi yapiyorum kuzum sonra kendi evime gidicem 1 saate yakin yuruyerek gidicem squatta yapıyorum yapabildigimce yapicammmBende yaptım ondanama domatessiz sandviç düşünemiyorum ve domates bekliyor minnak ekmeklerim
bi mevsimi yaklaşsaydı
Sabah sabah
Canım kalk lütfen yapma sporsuz kilo verirsin tamam ama sıkılaşamazsın sarkık vıcık vıcık göbek kalır geriye bak demedi deme
Basaricaksin sana inaniyorumAynen cnm bizim takimin eksikligi vardi simdi super oldu inanun sizi dusundugumden bozmuyorum ben 21 guni basarirsam herkese motive olsun diye
Kist olmadığına cok sevindim kuzum yaaa ınsallah gebelik vardir sonucu alinca bana mesaj atkızlar doktora gittim gebelik testi verdim muayne oldum kist yok sonucu umarım bugün alabilirim
Kalkiyorum kuzumgittim canım normal değil gebelik testi verdim bakalım umudum yok gerçi ya ama kistte yok ona çok mutlu oldum
kuzum leke leke geliyor adet sökülmedi normalde yarın olcam ama kirt mi var dedim acaba karnımda ağrıyordu kist yok kan verdim bakalım ne olcak
offff tulumba en sevdiğim ama cız onlar
oo süpersin
kalk poncik klk oturup totoyu büyütmek bize göre deil
regli zorluyor dimi olsun bitti geçti işte
kist yok şükür. yok kız değilim ara leke geliyor 2 kere kahve geldi bugün kırmızı geldi üstüne görme de olabilir kimyasal da ya da bilmiyorum
Ay o banada cok oluyo yaBende oruç tuttuğumda rüyamda hep orucumu bozuyorumpsikolojik o
Ay pancar sende mi yaa hadi hayirlisi olsun kuzum@Bir garip o zaman ben spor cezami yürüyüşle ceksem olar mi hamile olma suphesi torpili istiyorum1 saat yuruyus yapcam bugun
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırsıngittim canım normal değil gebelik testi verdim bakalım umudum yok gerçi ya ama kistte yok ona çok mutlu oldum
kuzum leke leke geliyor adet sökülmedi normalde yarın olcam ama kirt mi var dedim acaba karnımda ağrıyordu kist yok kan verdim bakalım ne olcak
offff tulumba en sevdiğim ama cız onlar
oo süpersin
kalk poncik klk oturup totoyu büyütmek bize göre deil
regli zorluyor dimi olsun bitti geçti işte
kist yok şükür. yok kız değilim ara leke geliyor 2 kere kahve geldi bugün kırmızı geldi üstüne görme de olabilir kimyasal da ya da bilmiyorum
Bi ihtimal kuzum gecen hamile kaldigim belirtilerin hepsini bu ay yaşadım bekliyom 10 gunum var regliyeAy pancar sende mi yaa hadi hayirlisi olsun kuzum
GEÇEN SEFER hissetmiştin sende bende asalak gibi sumo squat yapmıştım çarşamba günü . dikkat et yürüuüş falanda yapma yerinde oturBen hamileyim gibi hissediyorum ama kismet bakalimbu sefer yormucam kendimi hic o zaman cok iş yapmistim bisi olmaz diye simdi korkuyom
Hissedince yine sporu birakmistim simdi de biraktim sadece kizimi okula gotururken yuruyom bugunde kizima ayakkabi bakicaz ondan çarşıya gidicem yavas yavas yururum zaten kizimla aman sende yorma kendini insallah hayirli haberle gelirsinGEÇEN SEFER hissetmiştin sende bende asalak gibi sumo squat yapmıştım çarşamba günü . dikkat et yürüuüş falanda yapma yerinde otur
Hayırlısı olsun hemen haber ver bjzede :))kızlar doktora gittim gebelik testi verdim muayne oldum kist yok sonucu umarım bugün alabilirim
yavaş yürüdün mü bişi olmaz canısı ben belirtide hissetmiyorum açıkçası söylediklerim belirti değil bana göre bakalımHissedince yine sporu birakmistim simdi de biraktim sadece kizimi okula gotururken yuruyom bugunde kizima ayakkabi bakicaz ondan çarşıya gidicem yavas yavas yururum zaten kizimla aman sende yorma kendini insallah hayirli haberle gelirsin
veririm kuzumHayırlısı olsun hemen haber ver bjzede :))
Bende diyom acaba bu ay hic korunmadik diye psikolojik bana mi oyle geliyo ama olmasa da kismet napalimyavaş yürüdün mü bişi olmaz canısı ben belirtide hissetmiyorum açıkçası söylediklerim belirti değil bana göre bakalım
veririm kuzum
ondan bende istiyorum nasıl hissetmeden kalıyorlarBende diyom acaba bu ay hic korunmadik diye psikolojik bana mi oyle geliyo ama olmasa da kismet napalimkimisi de hic belirti hissetmedigim ay hamile kaldim diyo belli olmuyo
Ama suan hamileysen sok olcaksinondan bende istiyorum nasıl hissetmeden kalıyorlar. valla benim umudum yok açıkçası ama kadın yarım rahimli olanlarda kendiliğinden hamile kalabilir dedi. doğumda fark edilen bile oluyormuş ondan biraz heves ettim ama keşke dün gideydim. ya bence hissedersin sen 2 tecrübe var sonuçta
ya inşallah canım öyledirAma suan hamileysen sok olcaksininsallah oyledir tabiki canim Allahin hikmeti ol der olur bi bakmissin hic beklemediğin anda mucizen seninle hislerime guvenerek soyluyorum o zaman %90 hamileyim
Yorma kendini bu sefer temkinli olBi ihtimal kuzum gecen hamile kaldigim belirtilerin hepsini bu ay yaşadım bekliyom 10 gunum var regliye
Ay düşükten sonra duzenlislesti hep 3 4 gun gecikiyo o yüzden hemen test yapmak istemiyom ama reglime baktim 10 degil 7 gunum kalmışya inşallah canım öyledirgününden hesaplarsan kanda çıkmaya başladığı zaman baktırabilirsin
Hee gorhuyom gayli sakin hareket ederim hepYorma kendini bu sefer temkinli ol
REGliden bir gün önce bak bence içimiz rahat etsinAy düşükten sonra duzenlislesti hep 3 4 gun gecikiyo o yüzden hemen test yapmak istemiyom ama reglime baktim 10 degil 7 gunum kalmışreglim 2 gun gecerse o zaman yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?