- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #265.021
Demi domates salatalik mevsimi geleydi bi harika olardiBende yaptım ondanama domatessiz sandviç düşünemiyorum ve domates bekliyor minnak ekmeklerim
bi mevsimi yaklaşsaydı
Sabah sabah
Canım kalk lütfen yapma sporsuz kilo verirsin tamam ama sıkılaşamazsın sarkık vıcık vıcık göbek kalır geriye bak demedi deme
Kist yok muymus ay iyi cok sevindim kuzumkızlar doktora gittim gebelik testi verdim muayne oldum kist yok sonucu umarım bugün alabilirim
gittim canım normal değil gebelik testi verdim bakalım umudum yok gerçi ya ama kistte yok ona çok mutlu oldumBilemedim şimdi. Normal her zamanki gibi geliyorsa gitme ama yine şüphen varsa git bence
kuzum leke leke geliyor adet sökülmedi normalde yarın olcam ama kirt mi var dedim acaba karnımda ağrıyordu kist yok kan verdim bakalım ne olcakSen napcan kadin doğumda
Ay herhalde havalar bi sicak bi soguk denge şaşıyo dün parka gittik hava superdi bi anda bi bozdu donduk eve döndük
offff tulumba en sevdiğim ama cız onlarCnm resmen kendimle mucadele ediyorum tum gece ruyamda tulumba tatlısı yedim diyet bozdum diye uzuluyordum aksam bozmadim iyi gidiyorum insallah
oo süpersinKizlar ben dunden bugune 500 gram vermisim
kalk poncik klk oturup totoyu büyütmek bize göre deilHic spor yapasım gelmiyor evdeyim bide dinlendim ama kalkamiyorum
regli zorluyor dimi olsun bitti geçti işteAynen canim benim 7. Günüm adet haftasinda olunca bu ara az zorlaniyorum ama olsun cok iyi bi diywt bence hem aclik sa yok hadi yapin haftaya birinci olalim
kist yok şükür. yok kız değilim ara leke geliyor 2 kere kahve geldi bugün kırmızı geldi üstüne görme de olabilir kimyasal da ya da bilmiyorumKist yok muymus ay iyi cok sevindim kuzumhemen yaz sonucu bize de regl degil msn sen kiz
Geçmiş olsun canımkızlar doktora gittim gebelik testi verdim muayne oldum kist yok sonucu umarım bugün alabilirim
Evet ya Kavun karpuz özledim benDemi domates salatalik mevsimi geleydi bi harika olardi
Ayy Allah im insallah insallahhh hamilesindir yerlesme kanamasidirgittim canım normal değil gebelik testi verdim bakalım umudum yok gerçi ya ama kistte yok ona çok mutlu oldum
kuzum leke leke geliyor adet sökülmedi normalde yarın olcam ama kirt mi var dedim acaba karnımda ağrıyordu kist yok kan verdim bakalım ne olcak
offff tulumba en sevdiğim ama cız onlar
oo süpersin
kalk poncik klk oturup totoyu büyütmek bize göre deil
regli zorluyor dimi olsun bitti geçti işte
kist yok şükür. yok kız değilim ara leke geliyor 2 kere kahve geldi bugün kırmızı geldi üstüne görme de olabilir kimyasal da ya da bilmiyorum
Karpuz peynirGeçmiş olsun canım
Evet ya Kavun karpuz özledim ben
Test yapsan ya kuzuLuluuu94 kiz ben spor listesinden çıksam mi ya goguslerim cok sis kasiklarim batik sancilar var kokulara hassaslastim tiksiniyom cok yorgun hissediyom belki hamileyimdir diye spor ya yapamiyom sadece kizimi okula gotururken yürüyom
Eger regl olursam ağırlık calismaya devam etcem
Evde yapsana hamburgeri kuzumBenim odulumde hamburger filan olcak off off
Karpuz peynir
1 saat sonra çıkar sanırım ama bilmiyorum midem bulanıyor karnım ağrıyor 2 haftadır ün markette gözüm kararır gibi oldu ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan aslındAyy Allah im insallah insallahhh hamilesindir yerlesme kanamasidirberaber hamis olak ne zaman cikar acaba sonuc cok heycanli
olun sandım ben de kuzum ya pardonSchonerDuft cnm daha regl olmadim önümüzdeki hafta insallah erken olurum da cumayi etkilemez cnm 21 e tamamliycam ya ruyamda sürekli bozuyorum
Daha 10 gun var kizTest yapsan ya kuzu
Hamileysen çıkarsın canım
Bende oyle ama kötü dusunmeyelim insallah bu sefer saglikla gececek hamileligimiz1 saat sonra çıkar sanırım ama bilmiyorum midem bulanıyor karnım ağrıyor 2 haftadır ün markette gözüm kararır gibi oldu ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan aslınd
Bende oruç tuttuğumda rüyamda hep orucumu bozuyorumSchonerDuft cnm daha regl olmadim önümüzdeki hafta insallah erken olurum da cumayi etkilemez cnm 21 e tamamliycam ya ruyamda sürekli bozuyorum
Ayy 10 gün müDaha 10 gun var kizReglin gecsin oyle test alalim diyo esim
insallah hayirli sonuclar alirsin cnimkızlar doktora gittim gebelik testi verdim muayne oldum kist yok sonucu umarım bugün alabilirim
İNŞALLAH CANIM seninde ihtimal var dimi hadi inşallah beraberce kalırızBende oyle ama kötü dusunmeyelim insallah bu sefer saglikla gececek hamileligimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?