Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Demi domates salatalik mevsimi geleydi bi harika olardi

Kizlar dunku menum perşembenin aynisiydi iki öğün bozmadim ne kadar yazmissiniz oku oku bitiremedim spor a basliyorum gelip bildirim yapicam bekleyim beni cuma gunu fırtına gibi esicem

Bilemedim şimdi. Normal her zamanki gibi geliyorsa gitme ama yine şüphen varsa git bence
gittim canım normal değil gebelik testi verdim bakalım umudum yok gerçi ya ama kistte yok ona çok mutlu oldum
Sen napcan kadin doğumda
Ay herhalde havalar bi sicak bi soguk denge şaşıyo dün parka gittik hava superdi bi anda bi bozdu donduk eve döndük
kuzum leke leke geliyor adet sökülmedi normalde yarın olcam ama kirt mi var dedim acaba karnımda ağrıyordu kist yok kan verdim bakalım ne olcak
Cnm resmen kendimle mucadele ediyorum tum gece ruyamda tulumba tatlısı yedim diyet bozdum diye uzuluyordum aksam bozmadim iyi gidiyorum insallah
offff tulumba en sevdiğim ama cız onlar

Kizlar ben dunden bugune 500 gram vermisim
oo süpersin
Hic spor yapasım gelmiyor evdeyim bide dinlendim ama kalkamiyorum
kalk poncik klk oturup totoyu büyütmek bize göre deil
Aynen canim benim 7. Günüm adet haftasinda olunca bu ara az zorlaniyorum ama olsun cok iyi bi diywt bence hem aclik sa yok hadi yapin haftaya birinci olalim
regli zorluyor dimi olsun bitti geçti işte
Kist yok muymus ay iyi cok sevindim kuzumhemen yaz sonucu bize de regl degil msn sen kiz
kist yok şükür. yok kız değilim ara leke geliyor 2 kere kahve geldi bugün kırmızı geldi üstüne görme de olabilir kimyasal da ya da bilmiyorum

Luluuu94 kiz ben spor listesinden çıksam mi ya goguslerim cok sis kasiklarim batik sancilar var kokulara hassaslastim tiksiniyom cok yorgun hissediyom belki hamileyimdir diye spor ya yapamiyom sadece kizimi okula gotururken yürüyom
Eger regl olursam ağırlık calismaya devam etcem

Ayy Allah im insallah insallahhh hamilesindir yerlesme kanamasidir beraber hamis olakne zaman cikar acaba sonuc cok heycanli

Test yapsan ya kuzu

Hamileysen çıkarsın canım

Ayy Allah im insallah insallahhh hamilesindir yerlesme kanamasidir beraber hamis olakne zaman cikar acaba sonuc cok heycanli
1 saat sonra çıkar sanırım ama bilmiyorum midem bulanıyor karnım ağrıyor 2 haftadır ün markette gözüm kararır gibi oldu ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan aslınd

1 saat sonra çıkar sanırım ama bilmiyorum midem bulanıyor karnım ağrıyor 2 haftadır ün markette gözüm kararır gibi oldu ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan aslınd
Bende oyle ama kötü dusunmeyelim insallah bu sefer saglikla gececek hamileligimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…