- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #265.061
Zaten böyle diyom regl gunumde olmazsam duramam o gun aldiririm testREGliden bir gün önce bak bence içimiz rahat etsin
Ay gadi insallah gelir bi bebis daha kizzzHissedince yine sporu birakmistim simdi de biraktim sadece kizimi okula gotururken yuruyom bugunde kizima ayakkabi bakicaz ondan çarşıya gidicem yavas yavas yururum zaten kizimla aman sende yorma kendini insallah hayirli haberle gelirsin
Tamam canımLuluuu94 o zaman ben spor cezami yürüyüşle ceksem olar mi hamile olma suphesi torpili istiyorum 1 saat yuruyus yapcam bugun
Ay o banada cok oluyo yahep oruc bozuyorum bide pismanlikla uyaniyorum
Çıkmıştır almaya korkuyorum açıkçasıZaten böyle diyom regl gunumde olmazsam duramam o gun aldiririm testsonuc çıkmadi mi ay
inşallah canımSchonerDuft ay tatlim hadi insallah gelsin bebisssss
haber bekliyorum kuzumHindistan cevizi yagi da kiyirligi veriyomus ben denicem eger olursa söylerimo kopek ay
afacannnBuzdolabının kapağını açıp almış.
op harikasin cnmLuluuu94 beni cok pis gaza getirdim ve ip atlama fikri harika simdiye kadar 800 yaptim ama islerimi halledeyim.devam edip sna yetismeyi planliyorum:)
yorgunum canim misafirler bebegim ev isleri pertimmunter canm hasta misin yoksa yorgun musun
vuhuuuKizlar ben dunden bugune 500 gram vermisim
ayy canimmmmm hadi ins bebis geliyorsur. Rabbim hayirlisini vetsin haber ver cpk merak ediyorimmkızlar doktora gittim gebelik testi verdim muayne oldum kist yok sonucu umarım bugün alabilirim
bebek geliyooooLuluuu94 kiz ben spor listesinden çıksam mi ya goguslerim cok sis kasiklarim batik sancilar var kokulara hassaslastim tiksiniyom cok yorgun hissediyom belki hamileyimdir diye spor ya yapamiyom sadece kizimi okula gotururken yürüyom
Eger regl olursam ağırlık calismaya devam etcem
ayy cok heyecanli ins ppzitiftir cnmm hadi git alll bekliyoruzz heyecan ileÇıkmıştır almaya korkuyorum açıkçasıkalsın orda daha
inşallah canım
Favori recelim visne ona taktm bu araTereyagli daha coh severim tereyağlı recelliyiyse daha da coh severim
Ayy kuzum hadi inss pazartesiye ladar dinlen spor is.mis yapmaKIZLAARARRRRRRRR DEĞER 25 ÇIKTI PAZARTESİ TEKRAR GİDECEM
Favori recelim visne ona taktm bu ara
Ama is yerinde malesef ne bulursm o
Bu arada bugn tartildm 61.4 ciktm ogle yemegini yemistm yani 62 dgilim ben daha azim
Yani hamilelik olabilir mi hadi insallahKIZLAARARRRRRRRR DEĞER 25 ÇIKTI PAZARTESİ TEKRAR GİDECEM
Hamilesin yani 5 in üstü hamilelikKIZLAARARRRRRRRR DEĞER 25 ÇIKTI PAZARTESİ TEKRAR GİDECEM
Tamam canımLuluuu94 canim 20 dk cardio zımba die video var onu yaptim 20 puan oldugunu dusunuyirum cok terledim
30 dk abs tiplam 1000 hareket puam bilmiyorum
1 dk plank puan bilmiyorum
Yürüyüş de dusunuyorum yaparsam yazicam simdilik bu kadar
KIZLAARARRRRRRRR DEĞER 25 ÇIKTI PAZARTESİ TEKRAR GİDECEM
Yinehaber bekliyorum kuzum
kopek miydi o
afacannnsevimli yaramaz ya
op harikasin cnm
yorgunum canim misafirler bebegim ev isleri pertim
vuhuuu
ayy canimmmmm hadi ins bebis geliyorsur. Rabbim hayirlisini vetsin haber ver cpk merak ediyorimm
bebek geliyoooo
hadi kizlar ikinizinde bebeisi gelsin ins
Bende dün dondurma yedim bugune 1 kilo vermisimFavori recelim visne ona taktm bu ara
Ama is yerinde malesef ne bulursm o
Bu arada bugn tartildm 61.4 ciktm ogle yemegini yemistm yani 62 dgilim ben daha azim
NeeeKızlar seabahar ayrılmış
Evet maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?