Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hissedince yine sporu birakmistim simdi de biraktim sadece kizimi okula gotururken yuruyom bugunde kizima ayakkabi bakicaz ondan çarşıya gidicem yavas yavas yururum zaten kizimla aman sende yorma kendini insallah hayirli haberle gelirsin
Ay gadi insallah gelir bi bebis daha kizzz

Luluuu94 canim 20 dk cardio zımba die video var onu yaptim 20 puan oldugunu dusunuyirum cok terledim
30 dk abs tiplam 1000 hareket puam bilmiyorum
1 dk plank puan bilmiyorum
Yürüyüş de dusunuyorum yaparsam yazicam simdilik bu kadar

Hindistan cevizi yagi da kiyirligi veriyomus ben denicem eger olursa söylerim o kopek ay
haber bekliyorum kuzum
kopek miydi o

Buzdolabının kapağını açıp almış.
afacannn sevimli yaramaz ya
Luluuu94 beni cok pis gaza getirdim ve ip atlama fikri harika simdiye kadar 800 yaptim ama islerimi halledeyim.devam edip sna yetismeyi planliyorum:)
op harikasin cnm

munter canm hasta misin yoksa yorgun musun
yorgunum canim misafirler bebegim ev isleri pertim
Kizlar ben dunden bugune 500 gram vermisim
vuhuuu
kızlar doktora gittim gebelik testi verdim muayne oldum kist yok sonucu umarım bugün alabilirim
ayy canimmmmm hadi ins bebis geliyorsur. Rabbim hayirlisini vetsin haber ver cpk merak ediyorimm
bebek geliyoooo

hadi kizlar ikinizinde bebeisi gelsin ins

Yine SchonerDuft la beraber hamis olcaz insallah

Favori recelim visne ona taktm bu ara
Ama is yerinde malesef ne bulursm o
Bu arada bugn tartildm 61.4 ciktm ogle yemegini yemistm yani 62 dgilim ben daha azim
Bende dün dondurma yedim bugune 1 kilo vermisimsok gecirdim hmm 3 kilo mu aldin yani almamaliydin ilk 3 ay ama napah hamilesin sen yicen bu aylar bida gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…