- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #265.081
Ay takimlar kapanmaz insallah:/Evet maalesefne olcak şimdi
İnşallah canım ya gönüllü biri çıkar da gelir yerine yoksa kapanırAy takimlar kapanmaz insallah:/
Yaa hadi inşallah canım. Kendini yorma dikkat etKIZLAARARRRRRRRR DEĞER 25 ÇIKTI PAZARTESİ TEKRAR GİDECEM
o kim nickini hatirliyorum yeni kurallar koymuştu takimlarla mi ilgileniyorduKızlar seabahar ayrılmış
ay hadi ins cnmm. pesinizden @selcanmehmetcan da gelsinn insss
yaaaa inanilmaz sevndm ve heycanlandim senin adina suandaKIZLAARARRRRRRRR DEĞER 25 ÇIKTI PAZARTESİ TEKRAR GİDECEM
Evet canımo kim nickini hatirliyorum yeni kurallar koymuştu takimlarla mi ilgileniyordu
ay hadi ins cnmm. pesinizden @selcanmehmetcan da gelsinn insss
Niye kapaniyor takimlar ben anlamadim tam sanirim 2 gndur boyle bisyler oldu dger takimlarda olay mi olmusİnşallah canım ya gönüllü biri çıkar da gelir yerine yoksa kapanır
Evet canım malesefNiye kapaniyor takimlar ben anlamadim tam sanirim 2 gndur boyle bisyler oldu dger takimlarda olay mi olmus
Ne olayi anlamadim surda ne guzel zayifliyoruz olay cikaracak ne var kiEvet canım malesef
Neyse beklyecez canımNe olayi anlamadim surda ne guzel zayifliyoruz olay cikaracak ne var ki
neden peki bilgim var mi cmmEvet canım
Canım beni etiketleyin herkes kendi yazınca karışabiliyorLuluuu94 canm sporda swni mi etiketliyoruz yoksa o listeye kendimiz mi ekliyoruz acaba
Aaa canim tebrik ederimmmmmKIZLAARARRRRRRRR DEĞER 25 ÇIKTI PAZARTESİ TEKRAR GİDECEM
Hadi hayirlisi canimkızlar doktora gittim gebelik testi verdim muayne oldum kist yok sonucu umarım bugün alabilirim
KIZLAARARRRRRRRR DEĞER 25 ÇIKTI PAZARTESİ TEKRAR GİDECEM
Ayyyyyy bi hamis daha katiliyor aramiza deseneKIZLAARARRRRRRRR DEĞER 25 ÇIKTI PAZARTESİ TEKRAR GİDECEM
Hissizim canım regli günüm geçmedi daha kanama için ilaçta vermedi bakalımYaaa coook sevindimnnn canim benimde ilk 30 du sonra sonra yukseldi sakin spor diyet yok sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?