- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #265.341
Iyi yapmışsın canım arada 11e kadar uyumak iyidirCok guzrl canim afiyet olsun
Begendim
Ben bunu cok onceden yapmistim canim ama tam yapamadim heralde cik hatırlamıyorum da verdirmisti bana sanirim
Cerezler biraz fazla olmus canim onun disinda iyi afiyet olsun
Iyiyim kuzumm sen nasilsin dun misafirler vardi giremedim gec gittiler mutfağı toparladım falan baya bi gec yattim 11 e dogru anca uyanabildim takima da giremedim
Birde nane limon yapayım demi. Onuda severimHee ya bu sene havalar dengesizdi valladikkat et ihlamur nane limon falan ic canım esimde biraz kırgın gibi bende tavuk corbasi yapcam
Uyudum ama hic dinlenememis gibi cok kotu uyandim sirtim boynum cok agriyorIyi yapmışsın canım arada 11e kadar uyumak iyidir
Nereye gidiyon ayBirde nane limon yapayım demi. Onuda severimhadi görüşürüz
Burçak yenmiş börek ısırılmış kek çatallanmış ee biz bu hafta nasıl birinciliğe kosacaz de bana hele hım.Dunku menüm
Sabah
2 tane az tereyağında yumurta
2 dilim tb ekmegi
4 5 topik peynir
Sekersiz cayla 3 tane burcak biskuvi
Ara
Yarim portakal
Yarim kivi
Aksam uzeri
1 tabak tavuk döner
1 bardak ayran
1 dilim tb ekmegi
Araa
Sekersiz turk kahvesi
Aksam
2 isirik borek
3 catal kek
4 bardak sekersiz cay
1 tane sade soda
Suyuda 1,5 lt icebildim
Ben 8 den sonra uyanırsan öyle oluyorum. Belki çok gelmiştir uykuUyudum ama hic dinlenememis gibi cok kotu uyandim sirtim boynum cok agriyor
Sabah tereyagli yumurta yemen hosuma gitti bi karatayci olaraktanDunku menüm
Sabah
2 tane az tereyağında yumurta
2 dilim tb ekmegi
4 5 topik peynir
Sekersiz cayla 3 tane burcak biskuvi
Ara
Yarim portakal
Yarim kivi
Aksam uzeri
1 tabak tavuk döner
1 bardak ayran
1 dilim tb ekmegi
Araa
Sekersiz turk kahvesi
Aksam
2 isirik borek
3 catal kek
4 bardak sekersiz cay
1 tane sade soda
Suyuda 1,5 lt icebildim
Burçak yenmiş börek ısırılmış kek çatallanmış ee biz bu hafta nasıl birinciliğe kosacaz de bana hele hım.
Sana ceza düşünüyorum kıyak geçeceğim..
Yok kuzum cok gelmedi 2yi gciyodu yatmam 7de kalktim 8de uyudum 10 30 gibikalktimBen 8 den sonra uyanırsan öyle oluyorum. Belki çok gelmiştir uyku
Bide o kadar sevmedigim seyleri yaptim ki ellemeye tenezzul etmeyim diyeSabah tereyagli yumurta yemen hosuma gitti bi karatayci olaraktanama iki dilim ekmek yemisken o biskuvi oraya yakismamis ekmegi bari 1 dilim yiyeydin aksam misafir var diye oyle oldu ellam ama idare eder az yemisin en azindan ısırdığın boregi nere koydun
Haksızlık olur 5 dk zumba 1dk plank 15 mekikvalla kuzu cok acikmistim evde de gram yemek yoktu misafir gelcek diye bari tadina bakayim dedim ama suan spor yapacak hicc mi hic halim yok yerimden kalkamiyorum
Yok kuzum cok gelmedi 2yi gciyodu yatmam 7de kalktim 8de uyudum 10 30 gibikalktim
Bide o kadar sevmedigim seyleri yaptim ki ellemeye tenezzul etmeyim diyekekin cok guzel olmus dediler ondan bi bakayim dedim harbiden guzelmis boregi babama sattim ahahaha
Şuan hic yapabilecek durumda değilim kuzum yaparim dersem yalan olur aimdi biseyler yiyip agri kesici icicem biraz kendime gelirsem akşam uzeri yapar yazrim takimaHaksızlık olur 5 dk zumba 1dk plank 15 mekikLuluuu94 spora eklemezsin canısı
Keske misafir oglen geleydi aksam yemen iyi olmadi ama bu aksam karbonhidrat yimez dengelersin bencevalla kuzu cok acikmistim evde de gram yemek yoktu misafir gelcek diye bari tadina bakayim dedim ama suan spor yapacak hicc mi hic halim yok yerimden kalkamiyorum
Yok kuzum cok gelmedi 2yi gciyodu yatmam 7de kalktim 8de uyudum 10 30 gibikalktim
Bide o kadar sevmedigim seyleri yaptim ki ellemeye tenezzul etmeyim diyekekin cok guzel olmus dediler ondan bi bakayim dedim harbiden guzelmis boregi babama sattim ahahaha
Aksam 7 falan di saatKeske misafir oglen geleydi aksam yemen iyi olmadi ama bu aksam karbonhidrat yimez dengelersin benceKek severim
Bugun aksam hem erken hem az yer dengelersin pincikimmmAksam 7 falan di saat
İnşallah inşallahSen yine 45 kilo olacagim demeye devam et ben 50 olacagim diyom hep bir gun bizi bulacaklar inanıyorum
Yok canım gitmem inşallah gidersem kilo alırımLuluuu94 mezun ol ama gitme canm burdan ya tamam mi:)
Cumartesi pazar pazartesi salı çarşambaLuluuu94 canim bu spor listesi hangi gunden hangi gune olan sporlari yaziyoruz
Tamam canımHaksızlık olur 5 dk zumba 1dk plank 15 mekikLuluuu94 spora eklemezsin canısı
Günaydın teşekkürler
Oyle yapcam kuzum simdi agri kesici ve kas gevşetici ictim biraz kendime gelirsem spor da yapicamBugun aksam hem erken hem az yer dengelersin pincikimmm
Kuzum niye 5 gunluk yaİnşallah inşallah
Yok canım gitmem inşallah gidersem kilo alırım
Cumartesi pazar pazartesi salı çarşamba
Tamam canım
Ay kankim gelmis
Hiç sorma canım arada geliyorum yalandan diyet yapıyorum. Totomla başım dertte. Sen nasılsınAy kankim gelmisnapiyon canim hic konusmuyoz artikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?