Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyi yapmışsın canım arada 11e kadar uyumak iyidir

Dunku menüm
Sabah
2 tane az tereyağında yumurta
2 dilim tb ekmegi
4 5 topik peynir
Sekersiz cayla 3 tane burcak biskuvi

Ara
Yarim portakal
Yarim kivi

Aksam uzeri
1 tabak tavuk döner
1 bardak ayran
1 dilim tb ekmegi

Araa
Sekersiz turk kahvesi

Aksam
2 isirik borek
3 catal kek
4 bardak sekersiz cay
1 tane sade soda

Suyuda 1,5 lt icebildim

Burçak yenmiş börek ısırılmış kek çatallanmış ee biz bu hafta nasıl birinciliğe kosacaz de bana hele hım.
Sana ceza düşünüyorum kıyak geçeceğim..

Sabah tereyagli yumurta yemen hosuma gitti bi karatayci olaraktan ama iki dilim ekmek yemisken o biskuvi oraya yakismamis ekmegi bari 1 dilim yiyeydinaksam misafir var diye oyle oldu ellam ama idare eder az yemisin en azindan ısırdığın boregi nere koydun

Burçak yenmiş börek ısırılmış kek çatallanmış ee biz bu hafta nasıl birinciliğe kosacaz de bana hele hım.
Sana ceza düşünüyorum kıyak geçeceğim..
valla kuzu cok acikmistim evde de gram yemek yoktu misafir gelcek diye bari tadina bakayim dedim ama suan spor yapacak hicc mi hic halim yok yerimden kalkamiyorum

Ben 8 den sonra uyanırsan öyle oluyorum. Belki çok gelmiştir uyku
Yok kuzum cok gelmedi 2yi gciyodu yatmam 7de kalktim 8de uyudum 10 30 gibikalktim

Bide o kadar sevmedigim seyleri yaptim ki ellemeye tenezzul etmeyim diye kekin cok guzel olmus dediler ondan bi bakayim dedim harbiden guzelmis boregi babama sattim ahahaha

Haksızlık olur 5 dk zumba 1dk plank 15 mekik Luluuu94 spora eklemezsin canısı

Keske misafir oglen geleydi aksam yemen iyi olmadi ama bu aksam karbonhidrat yimez dengelersin bence Kek severim

Sen yine 45 kilo olacagim demeye devam et ben 50 olacagim diyom hep bir gun bizi bulacaklar inanıyorum
İnşallah inşallah

Luluuu94 mezun ol ama gitme canm burdan ya tamam mi:)
Yok canım gitmem inşallah gidersem kilo alırım

Luluuu94 canim bu spor listesi hangi gunden hangi gune olan sporlari yaziyoruz
Cumartesi pazar pazartesi salı çarşamba

Haksızlık olur 5 dk zumba 1dk plank 15 mekik Luluuu94 spora eklemezsin canısı
Tamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…