Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canim güzel
Kizlar 7. Gun de bitti sukur
Kahvalti 9
2 yumurta soğanlı koy mantari
Peynir zeytin
Badem ceviz yeşillik

Aksam
3parca mangal tavuk
1 bardak ayra
Salata
Cok sukur iyi hissediyorum
Harika

Bence çok degil canim ama sabah aksam omlet fazla gelmiyormu

Biskuviyi abartmadiysan guzel

Afiyet olsun canim güzel

Afiyet olsun tebrik ederim

Oğlumun 20-30 dk uykusu var koştur koştur giriyorum uyuyunca ve koştur koştur geri çıkıyorum
Anladım canım bebekli olmak böyle bir şey demek ki
Dayımın kızı öyleydi hep kanama oldu onda da hep yattı kalkmadı yerinden . Kimseye demedik geçen sefer malum beni çok yordular çeneleri ile ams böyle giderse 1 hafta evde 1 hafta annemde bir hafta kv de kalarak devam edecem arada yardımcı tutarım evi temizler gider . Zamanda hemen geçse

Patatesi çok sevdiğim için diyeti görünce yapabilirmiyimm diye düşündüm :)dediginz gbi duraksama gbi bi durum olursa o zaman yapablrm inşallah olmaz.
Bu tür soklamalarda 2 kilo verirsen 1 kilosunu geri alıyorsun e zaten dikkat ettiğinde ya kilonu korursun ya da verirsin ama sağlıklı verirsin önermiyorum bu tür şokları
Gunaydin kızlarr
Gün ayalı çok oldu be poncik tünaydın nasılsın

Bende cok sok diyet yaptim hep geri aldim iclerinden biri cok iyi gelmisti yaklasik 1 hafta yaptigim isvec diyeti harika kilo verirmisti snra da bisey yiyemiuordum zaten hala o diyeti nasil yaptim bilmiyorum 7 gun ama bravo bana:)

İyi yapmissin annene bile soyleme bence bi sure esinle ikiniz bilin 1 haftayi bi atlat sakince yarin mi tekrarlicaksin testi bu gece bol bol dua edicem insalalh katlanmis olur aynen sonra da annen ve kvdende kalirsin tek saglikla kalsin bebisin dogsun da 9 ay yatsan da olur

Ay 2 gündür hapşuruk burun tıkanıklığı of havalar çok değişkenlik gösteriyor. En sonunda üşüttüm.
Hee ya bu sene havalar dengesizdi valladikkat et ihlamur nane limon falan ic canım esimde biraz kırgın gibi bende tavuk corbasi yapcam

Cok guzrl canim afiyet olsun

Sabah yesillik peynir zeytin 2 dilim tb ekmegi
Ara ogun muz sut
Aksam izgara tavuk salata
Ara 1 kupa cay az sekerli(sekersiz icemiyorum ya cok azicik atiyorum ama)
Begendim
kızlar dogrumudur sizce
Ben bunu cok onceden yapmistim canim ama tam yapamadim heralde cik hatırlamıyorum da verdirmisti bana sanirim

Cerezler biraz fazla olmus canim onun disinda iyi afiyet olsun

Iyiyim kuzumm sen nasilsin dun misafirler vardi giremedim gec gittiler mutfağı toparladım falan baya bi gec yattim 11 e dogru anca uyanabildim takima da giremedim

4 5 gün sonra baktircaz adet sökülmez ise tabi aminnn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…