- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #265.721
olsun bosver sen puanlari sonucda bize fayda etmesi en önemli olan:) hit cardio kesin cok etkilidir dene bakalimbende yapmaya calisuyorum elimden geldigince ama puanlarim cok az oluyor oysa spor bitiminde dilim disarda terden su oluyorum puanli spor yapmalıyım
hit cardio guzel puan onu deneyecegim egzersizeLuluuu94 cok az puan vermis
anam sende mi rakip takimdansin teker teker gelinnnnn:)seni gecmek sart oldu ısyerındede spor yapayımda gor sen
dogru soyluyorsun cnm bak moral oldu bu bnde deniyorum vucudumu ne ise yarar doye bugun isteyim zaten o yuzden sporu normal yapip yarin bir de oyle taetilayim ogunumu de 2 ye indireyim bir deneyim bakalimNe gibi mesela
İyiyim canım çok şükür bebiş nasıl
Kim benmi
Bilmiyorum ki dün öğün aralarını uzun tuttum ondan mı ki
Canım kilon az zaten az az gider çok normal ben 55 le başladım haftada 500 400 600 gramlarla geldim
hemsıreyımKız halıda daha rahat oluyor aksine neden değsin tavana alçak mı tavanınız
Dün hiç sporun yok
Olur olur oda olurne iş yapıyorsun
ipimde yok ya hiç denemedim alçak değil ama avizelere değer gibime geliyo bide korkuyorum ya bizim alt komşu sorunlu biraz hemen vuruyo alttan ki biz bide 3 kişiyiz yani koca gün yokuz çocuk yok bişey yok
geçen gün annem benim gömleğimi düşürmüş onun balkonuna kapıya gidiyoruz istemeye içerde sesi geliyo açmıyo kapıyı gömleği de dışarı atmış üst komşu bulup getirdidün daha atlıcaktımda korktum gelir kapıya diye sorunlu
evet cnm bizim bedenimiz onemli hangi spor iyi geliyor bakmaliyiz yaris da isin tatli bir sakasi olmus hos olmus:) hit caediyo guzel ben yaparim genelde yag yakarolsun bosver sen puanlari sonucda bize fayda etmesi en önemli olan:) hit cardio kesin cok etkilidir dene bakalim
Kiz hastalarin yaninda ip atlam sakin:)hemsıreyım
iveettt bende rakibinimanam sende mi rakip takimdansin teker teker gelinnnnn:)
dogru soyluyorsun cnm bak moral oldu bu bnde deniyorum vucudumu ne ise yarar doye bugun isteyim zaten o yuzden sporu normal yapip yarin bir de oyle taetilayim ogunumu de 2 ye indireyim bir deneyim bakalim
Kuzu neden utanıyorsun gayet güzel birden yüklenme yavaş yavaş arttırLuluuu94
10 dk dans 5 puan
100 tane ip 5 puan
80 squat 12 puan
30 sn plank 1,5 puan
toplam 23,5
utandım şuanda bunu yazmayabugün daha çok yapcamm
cuma 73.7 di
Tamam canımLuluuu94 cnm dün köyden geldim eve gel dus al filan bide karnım ağrırdı akşam erken yattım bgn bişey yapamasam bile squat yapıcam adet oldum karnım fena
Sende cardio videoları yap canım onlarda çok etkiliipimde yok ya hiç denemedim alçak değil ama avizelere değer gibime geliyo bide korkuyorum ya bizim alt komşu sorunlu biraz hemen vuruyo alttan ki biz bide 3 kişiyiz yani koca gün yokuz çocuk yok bişey yok
geçen gün annem benim gömleğimi düşürmüş onun balkonuna kapıya gidiyoruz istemeye içerde sesi geliyo açmıyo kapıyı gömleği de dışarı atmış üst komşu bulup getirdidün daha atlıcaktımda korktum gelir kapıya diye sorunlu
Tamam canımanam sende mi rakip takimdansin teker teker gelinnnnn:)
dogru soyluyorsun cnm bak moral oldu bu bnde deniyorum vucudumu ne ise yarar doye bugun isteyim zaten o yuzden sporu normal yapip yarin bir de oyle taetilayim ogunumu de 2 ye indireyim bir deneyim bakalim
NedenkiLuluuu94 kizlar her hafta sizin takim birinci oluyor sanirsam gruplari yeniden dagitmayi teklif ediyorum:))
Ayy ne güzelhemsıreyım
tamam o is bende sen hic merak etme:)
ah ah bende fena artidaydim cok tuaf dün aksam yatmadan tartildim su ve yemek dolu midemle sonra Sabah yine tartildim ve aksamdan daha fazla cikti hic anlayamadim ama herhalde su topladi vicud diyorumKızlar artıyım ya neden kaçamak ta yapmıyorum dünkü ipmi şişirdi acaba
bilmiyorumkiooo
+300 ne yedin de
ipimi evde bıraktımKiz hastalarin yaninda ip atlam sakin:)
Ahh o puanli olsaydi ondan bnde cokk var bugun okulda nobetciyim 3. Kata in cik durmadanipimi evde bıraktımmerdiven inip çıkarım bende ama puansız oda ya
gece yapmadım 6 da yaptım dus aldım bıtırdım spor ısınıKuzu neden utanıyorsun gayet güzel birden yüklenme yavaş yavaş arttır
gece spor yaptınmı
Tamam canım
Sende cardio videoları yap canım onlarda çok etkili
Tamam canım
Bide ben bir hafta eksi çıksam bir hafta sabit oluyordum o yüzden ayda 2 kilo anca gidiyordu
Nedenki
Ayy ne güzel
Allah sabır versın ablam ogretmen nobetcıyken sacları dıkelıyo sınırdenAhh o puanli olsaydi ondan bnde cokk var bugun okulda nobetciyim 3. Kata in cik durmadan
cok az geldi seninkilerin yanında ondan utandımKuzu neden utanıyorsun gayet güzel birden yüklenme yavaş yavaş arttır
gece spor yaptınmı
Tamam canım
Sende cardio videoları yap canım onlarda çok etkili
Tamam canım
Bide ben bir hafta eksi çıksam bir hafta sabit oluyordum o yüzden ayda 2 kilo anca gidiyordu
Nedenki
Ayy ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?