Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende yapmaya calisuyorum elimden geldigince ama puanlarim cok az oluyor oysa spor bitiminde dilim disarda terden su oluyorum puanli spor yapmalıyım
hit cardio guzel puan onu deneyecegim egzersize Luluuu94 cok az puan vermis
olsun bosver sen puanlari sonucda bize fayda etmesi en önemli olan:) hit cardio kesin cok etkilidir dene bakalim

seni gecmek sart oldu ısyerındede spor yapayımda gor sen
anam sende mi rakip takimdansin teker teker gelinnnnn:)

dogru soyluyorsun cnm bak moral oldu bu bnde deniyorum vucudumu ne ise yarar doye bugun isteyim zaten o yuzden sporu normal yapip yarin bir de oyle taetilayim ogunumu de 2 ye indireyim bir deneyim bakalim

olsun bosver sen puanlari sonucda bize fayda etmesi en önemli olan:) hit cardio kesin cok etkilidir dene bakalim
evet cnm bizim bedenimiz onemli hangi spor iyi geliyor bakmaliyiz yaris da isin tatli bir sakasi olmus hos olmus:) hit caediyo guzel ben yaparim genelde yag yakar

iveettt bende rakibinim

Luluuu94
10 dk dans 5 puan
100 tane ip 5 puan
80 squat 12 puan
30 sn plank 1,5 puan
toplam 23,5

utandım şuanda bunu yazmaya bugün daha çok yapcamm
Kuzu neden utanıyorsun gayet güzel birden yüklenme yavaş yavaş arttır

gece spor yaptınmı

Luluuu94 cnm dün köyden geldim eve gel dus al filan bide karnım ağrırdı akşam erken yattım bgn bişey yapamasam bile squat yapıcam adet oldum karnım fena
Tamam canım

Sende cardio videoları yap canım onlarda çok etkili

Tamam canım
Bide ben bir hafta eksi çıksam bir hafta sabit oluyordum o yüzden ayda 2 kilo anca gidiyordu

Luluuu94 kizlar her hafta sizin takim birinci oluyor sanirsam gruplari yeniden dagitmayi teklif ediyorum:))
Nedenki

Ayy ne güzel

Bol bol ip atla
@UMEYYE ve A aaadddaaa çok iddialı
tamam o is bende sen hic merak etme:)

Kızlar artıyım ya neden kaçamak ta yapmıyorum dünkü ipmi şişirdi acaba
ah ah bende fena artidaydim cok tuaf dün aksam yatmadan tartildim su ve yemek dolu midemle sonra Sabah yine tartildim ve aksamdan daha fazla cikti hic anlayamadim ama herhalde su topladi vicud diyorum yani insallah neyse yarin görürüz bakalim bugün bo l bol su icip bakcam artik

gece yapmadım 6 da yaptım dus aldım bıtırdım spor ısını

cok az geldi seninkilerin yanında ondan utandım
önceden güzel spor yapardım salona giderken ama artık gidemiyormu
yapıcam inşallah bu akşam kuzum

Günaydınnn herkese! Haftasonu oldukça yoğun geçti. Eşimin kuzeni nişanlandı. Koşturmaca içindeydim eve de geç gelince buraya uğrama şansım olmadı. Pazar günü de düğün vardı onun koşturmacası derken bugün aranızdayım.
Cumartesi diyeti bozmadım sabahleyin fakat migrenim coştu keyifsizdim. Akşam da niaşn çikolatası ve biraz kete yedim nişan ikramı olarak. O kadar.
Pazar günü de sabah yarım simit, sahanda yumurta domates salatalık biraz da kızılcık marmelatı yedim. Öğlen yemeği yemedim. Akşam da kaz eti ve biraz bulgur yedim. Ayran içtim. Bu şekilde haftasonunu tamamladım.
Bu hafta çok yoğun geçecek gibi duruyor. Gene davetler var bakalım en az hasarla sıyrılmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…