Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy neguzell keske benımde okadar kalsa benım daha 15 kilom var
15 kilo nedir k verirsin biter kuzum
ben 70te hep takıldım ama 70,90 oldum 70,30e düştüm sonra 71 oldum sonra 70,40 oldum listeye de 71,90 ile giriş yaptım 1,5 hafta da 69,60 e düştüm işte
olsun şişe al kendine iç bol bol

burda okadar içersem tuvalet kuyruğu oluşur
Kızlar esim evde gelemiyom ben 54.4 oldumlilililili 55.3 düm dün
tbrk edyrm hyr hc ksknmdm

Sağol canım. Çok yüksekten düşmedi takip ediyorum iyi çok şükür.

ben 21 gün şeker ekmek un bulgur yemeden sanmıyorum durabileceğimi
zor canım haklısın ben de canıma tak ettiği için yaptım bir yıldır inemedim o yüzden bgn 10. günüm ve regle denk gelince baya bi sınırımı zorladı ama meyveye hasretim

zor canım haklısın ben de canıma tak ettiği için yaptım bir yıldır inemedim o yüzden bgn 10. günüm ve regle denk gelince baya bi sınırımı zorladı ama meyveye hasretim
deneyeyim dicem aya yok biliyorum ya yapamam ben psikolojik olarak şeker orucundayım diye düşünürsem daha çok yiyesim gelir benim

Sütün içine koydum

nolur bıan once verıyım

Pekmez şekerden masum dedim en azından çok şükür bebeğim iyi.

bende 58 olmak ıstıyorum hedefımızde aynıymısnekadar zamanda verdın bu kıloyu canım bende 76 ıle basladım

ben aralık sonu gelmiştim sanırım ama çok dikkat edemiyordum cıs cos yedikelrim oluyordu ve spor hiç yapamıyordum şu 1 ayda 4.5 kilo verdim

Gunaydin kizlar ben 100 gram almisim nasil aldım bilmiyorum wcye de cikiyorum aksam 8 de yedim o yuzden mi acaba bide 1,5 lt suyumu aksam eve gelince iciyorum oda etki etmis olabilir mi
Bence geç yememeye çalış. Akşamki su etken olabilir. Sonuçta sabaha kadar hepsi çıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…