- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.061
Süperkızlar günaydın güne -300 le basşaldım inş cuma 5li rakamları görürüm ama baş ağrım felaket resmen 1 ay başım ağrıdı nisan gelse su hacamatı bitirsem cidden yoruldum ağrı çekmekten sadece 5 gün çok rahattım gerisi hep başım ağrıdı
SüperSchonerDuft @munter ahahaha ananas caniniz cekti heee o zaman bu hafta listemi yazmayim yine cok miktarda mevcut kendileri bu arada kizlar -500 üm
ıyı vermışsın yıneben aralık sonu gelmiştim sanırım ama çok dikkat edemiyordum cıs cos yedikelrim oluyordu ve spor hiç yapamıyordum şu 1 ayda 4.5 kilo verdim
gerçekten istiyorsan olur. Bir haftada 4 buçuk kg veren biri var yarışta. Ama gece gündüz spor yapmış haberin olsunkızlar sizce 1 ayda 7 kilo verilir mi 1 nisan hedefim 69.9 olsun istiyorum
Bu hafta iddialıyız
gümbür gümbür geliyoruz
Sağol canım iyiyiz çok şükürcanım gecmıs olsun sımdı nasıl .
ıyı vermışsın yıne
Arkadaşım getirmişti gömdüm mideye mücveri100 gram fındıkçok değilmi gerci bi ordulu olarak ben otursam 300 yerim ama menün fındık dışında çok az geldi bana doyabildin mi çcanım
kuzum telefonunun mu bozdun ben orayı kaçırmışım geçmiş olsun
sabah kek olmamış öğle ve akşamda kahvaltı gibi olmuş sanki
seninde kahvaltımsı olmuş sanki akşam yemeğin mücver kahvaltıda yenmiyo muydu ya ben mi karıştırdım
o zaman biz biraz spora ağırlık verelim
ne diyorsunnnnnnnnnngeç kaldınız biz başladık bile
1000 az oluyor 2000-3000 er sekiyorlar kızlar
eve geç gidiyorum ya geç yicem ya hiç yemicem ama acıkıyorum daBence geç yememeye çalış. Akşamki su etken olabilir. Sonuçta sabaha kadar hepsi çıkmıyo
Dur kız rakibi kızıştırmayalım iyicegeç kaldınız biz başladık bile
1000 az oluyor 2000-3000 er sekiyorlar kızlar
bugünden itibaren şekersiz 21 güne başladım canım tam buğday ekmeği dışında pirinç bulgur şekerli hiçbir şey yemiycem zaten meyveyi çok sevmem günde 1 porsiyon zorla yiyorum listemde olduğu için eğer başarabilirsem hiç ara vermeden 2. kere yapmayı düşünüyorum toplam 42 gün sonra bide son 3.etap 63 gün ve toplam bu süreçte hedefim 65 olmak her gün 25 puanlık spor yapmak bir diğer hedefim bu süreçte hamile olursam yine devam edicem çünkü şekerin çok faydası olduğunu düşünmüyorum sporda hamilelikte iyi olur diye düşünüyorumcok dogru soylemissin takinca gitmiyor sanirim 4 hafta 7 lerde kaldin demek vay be azmin zafreri ben 4 gundur 67 lerdeyil 66 yi giremedim diye sinirleniyorum resmen cok utandim seni ornek aldim:)
Gecmis olsun cnm ama vermen harika bravo sana
en iyisidir ekliptik bnde sahsen eve almayi dusunuyorum
harikaaaaa bnde ananas yedim bugunnnn
verilir canm verilmez olur mu sen yeter ki iste:)
afiyetler olsunArkadaşım getirmişti gömdüm mideye mücveri
OO süpersin kuzum sakın kaçamak yapma çok güzel gidiyorsun bu hafta 78 i görürsünGunaydim kizlar naptiniz ben gelemedim kusura bakmayin cok yogundum evde bazi tadilatlar var onlarla ugrastim babam sehir disina gitti anneme yardima gittim bugunde kuran dersim var ogle gidecegim..
Kızlar dun 80 kg ciktim(
Bugun tartildim 79,3 ciktim :)) karnimda davul gibi sis bide sabah erik yedim 1 lt su ictimdi yani dus almadan tartiliyim dedim umidim yoktu acaba daha eksi cikarmiydim bilmiyorum..
o zaman akşam yemezdim erken uyurdum yerinde olsam. Daha çok verirsin öyleeve geç gidiyorum ya geç yicem ya hiç yemicem ama acıkıyorum dayok kzı cıkıyo yatana kadar wcden çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?