Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Süper

Gunaydim kizlar naptiniz ben gelemedim kusura bakmayin cok yogundum evde bazi tadilatlar var onlarla ugrastim babam sehir disina gitti anneme yardima gittim bugunde kuran dersim var ogle gidecegim..
Kızlar dun 80 kg ciktim (
Bugun tartildim 79,3 ciktim :)) karnimda davul gibi sis bide sabah erik yedim 1 lt su ictimdi yani dus almadan tartiliyim dedim umidim yoktu acaba daha eksi cikarmiydim bilmiyorum..

Arkadaşım getirmişti gömdüm mideye mücveri

bugünden itibaren şekersiz 21 güne başladım canım tam buğday ekmeği dışında pirinç bulgur şekerli hiçbir şey yemiycem zaten meyveyi çok sevmem günde 1 porsiyon zorla yiyorum listemde olduğu için eğer başarabilirsem hiç ara vermeden 2. kere yapmayı düşünüyorum toplam 42 gün sonra bide son 3.etap 63 gün ve toplam bu süreçte hedefim 65 olmak her gün 25 puanlık spor yapmak bir diğer hedefim bu süreçte hamile olursam yine devam edicem çünkü şekerin çok faydası olduğunu düşünmüyorum sporda hamilelikte iyi olur diye düşünüyorum

OO süpersin kuzum sakın kaçamak yapma çok güzel gidiyorsun bu hafta 78 i görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…