Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

N Nehir60 cnm kaç kilosun eğer bir ay düzenli spor yapar hiç kaçamak yapmaz akşam en geç 6 dan sonra bişey yemez meyveyi kahvaltı harici yemez suyu da en az 3 lt içersen bence mümkün hatta diyelim 5 verdin 10 vermiş görüntüsü bile yakalayabilirsin ama 1ay kaçamak yapmayı bile aklına getirme bence zor değil

suyu içiyorum canım ama işten eve 6 buçukta geliyorum yemek 7 gibi oluyor hiç kaçamak yapımıycam çok kararlıyım

poncikbirgelincik canım kıskanma gel 21 gün diyetini sen de yap 58 e düş
ya bende yapcam ama meyvesiz yapamam bende pekmez ve arı sütü bal yiyorum hergün yoksa sana eşlik etcem
burda okadar içersem tuvalet kuyruğu oluşur

tbrk edyrm hyr hc ksknmdm
bizim burda da var 4 kişiyiz ne zaman gircek olsam bakıyorum benden önce başkası girmiş
nolur bıan once verıyım
vereceksin kuzum yaza kadar fit olcaksın

Eki Görüntüle 2116654 yine mi derece yapacaksınız yaaa
yesss bebiş harıl harıl eriyoruz yağlardan

bizde 4 kişiyiz simdi stajyer geldi olduk 5 ama çoğunlukla 2-3 kişi oluyoruz bazen de ben yanlızım sıra kötü oluyor yaa valla

bizde 4 kişiyiz simdi stajyer geldi olduk 5 ama çoğunlukla 2-3 kişi oluyoruz bazen de ben yanlızım sıra kötü oluyor yaa valla
birde bende şey var wc hava almalı biri girdi 5 dk geçecek öyle girebilirim nerde olursa olsun halimi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…