Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

5 tanecikle nasil duracan az oldu 10 ye

Ya bide insan boyle abur cubur tatli yemeye bi alıştı mi cok zorlaniyo normal yemek yemeyesi geliyo kilo vermekde korumakda zor vallahemen dikkat et 1 haftaya 66 olursun bukis

evet cnm iki tame minicik kare yedimm birde canganin ucundn yidimmm 100 gr fazla ciktim ya

sag ol cnm bende kendime inanamadim

Gunaydin kizlar ben 100 gram almisim nasil aldım bilmiyorum wcye de cikiyorum aksam 8 de yedim o yuzden mi acaba bide 1,5 lt suyumu aksam eve gelince iciyorum oda etki etmis olabilir mi
aksam 8 cok gec cmmm ondandir

harikasin cnm

menun cok iyu cnm afiyet plsun yemegi gec yedigin icin bence arti ciktin

Aslında birde eliptik bisiklet iyi olabilir kolları da çalıştırmış olur. Sen verimli kullanabiliyor musun yorucu oluyor mu
evet cnm bence kpsu bandindan daha eglenceli soyle kac kalori yaktigini gosteren bir sey alirsan cok iyi yapiyor insan. Ben hamilelik öncesi naya yapiyordum hamileyken kaldirdim simdi evde yer yok kuramadim daha Ben cok memnundum

Incele tabi ki cnm bazen bemim bilmediğimi sen seninkimi bem bilirim . Birbirimize tavsiyelerikiz olunca daha guzep olur.

SchonerDuft munter ahahaha ananas caniniz cekti heee o zaman bu hafta listemi yazmayim yine cok miktarda mevcut kendileri bu arada kizlar -500 üm
supersin cnm
hemen amanas almaliyim

Aksama kadar cis cos

6 kalem spor tuta tuta 44 puancikmi

Perfect

Afiyet olsun canim guzel
sorma kac dk spor yapmisim dilim damagim kurumus puan cok az

cok guzel cnmm

ben 200 yapmistim bir kez oluyordum. Kiloma bgliyordum atlayamamayi ama sende atlayamiyorsan bizde var demek bir hantallik
1000 ip nedir yaa 1000
Sağol canım. Çok yüksekten düşmedi takip ediyorum iyi çok şükür.
iyi canim yavruslarimizin tirnagi bile kirilmasa keskrr

birde bende şey var wc hava almalı biri girdi 5 dk geçecek öyle girebilirim nerde olursa olsun halimi düşün
bende de var oo mumkum degil giremem midem bulanir

seni 65 ile mezun etmemismiydik ne ara 69 oldun benden daha cok kilon hemen vermelisin

ya bende cikolatayi cok severim bayilirim ama senin gibi yesem 500 kilo olurum ben kiyindan kosesinden yiyorum hala siskoyum

seni 65 ile mezun etmemismiydik ne ara 69 oldun benden daha cok kilon hemen vermelisin

ya bende cikolatayi cok severim bayilirim ama senin gibi yesem 500 kilo olurum ben kiyindan kosesinden yiyorum hala siskoyum
ahahaah öyle vallah gider o gider sen hic merak etme:) 65 küsürle mezun oldum:) cumaya 66 olcam yine... hem benim boyum uzun icecik duruom bikereeee (özendirim seni)

litfin dalga gecmiyelim canikommm ben bikere artik cikolatayi hayatimdan atiyorum
Minik minik 5 taneden bahsediyon heralde dimi ay cikolata oyle bisey ki yedikce bagimlilik yapiyo azaltarak bitir bence de at hayatindan
aynen canim ya öyle vallah... tamadir canikom cumaya 66 yim kesinlikle:)
Tamamdir bukis cuma goruşecuhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…