Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok kuzum ya ben fena oldum hem alt ve uste cok ses gitti esim atlama didi beyim ne derse o (isime geliyor ya)
sana masallah bu hafta favorimsin 1. olucan bireyselde cani gonulden inaniyorum
Ben bilmem beyim bilir diyosun. Ay inşallah canım inşallah öncelikle takımca birinci olmayı diliyorum. İnşallah bende bir başarı hikayesi yazarım mezun olmadan

keskem bende senin gibi yisem yisem zayiflasammm

keskem benimde boyum uzun olsaydi leskem bende hemen kilo verebilsemm

bende cnm. Bildigim kadariyla kizlar duraksamadan seri atliyorlar yarim saatte 1000 diyordu sanki biri
kız duraklayarak atlıyolarmış öyleyse bende yaparım

ilk gün 100 yaptım dün 150 bugün hedefim duraklayarak 500 komşu yukarı gelmezse

Kız Allah seni tabiki durarak atlıyoz. Yoksa kalpten giderik ben 10 set yapıyorum 100 er tane
tamam bende öyle yapıcam yanlız hiç ağrım sızım yok

yok kuzum ya ben fena oldum hem alt ve uste cok ses gitti esim atlama didi beyim ne derse o (isime geliyor ya)
sana masallah bu hafta favorimsin 1. olucan bireyselde cani gonulden inaniyorum
ahahah o ses cikarma olayininda bi cözümü var kiz:) yoksa bende atliyamam alt üst komsular geliverir vallah ben yere yumsak bisey seriyom su spor seylerinden varya cok iyi oluo

Merhabalar şehirdışındayım iş sebebiyle. Akşam balık yedim 1 dilim ekmek ile. Bir de dayanamadım ayva tatlısı yedim. Çok az su içiyorum onu napmalı bilmem :)
Bugün sabah kahvaltısını 13 de yaptım ve bol peynir ile.
Birazdan da gidip salata yiyeceğim havaalanında. Bugün böylece bitecek.
Hiç iyi beslenemedim bu hafta...

Önüne bir şişe koy gördükçe yudum yudum iç canım ben öyle alıştım şimdi günlük 3 litre içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…