- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.141
evet canim minik minik cikolataciklar... aynen ya üfff cok güzel amaaaaaMinik minik 5 taneden bahsediyon heralde dimiay cikolata oyle bisey ki yedikce bagimlilik yapiyo azaltarak bitir bence de at hayatindan
Tamamdir bukis cuma goruşecuhh
turp yenmez mi yamarul havuç turp
patates koymuşlar yaa yanına 5 tanecik yedim
çikolataları gömmüşsün tabi ki 100 gram artı olursun..evet cnm iki tame minicik kare yedimm birde canganin ucundn yidimmm100 gr fazla ciktim ya
sag ol cnm bende kendime inanamadim
aksam 8 cok gec cmmm ondandir
harikasin cnm
menun cok iyu cnm afiyet plsun yemegi gec yedigin icin bence arti ciktin
evet cnm bence kpsu bandindan daha eglenceli soyle kac kalori yaktigini gosteren bir sey alirsan cok iyi yapiyor insan. Ben hamilelik öncesi naya yapiyordum hamileyken kaldirdim simdi evde yer yok kuramadim dahaBen cok memnundum
Incele tabi ki cnm bazen bemim bilmediğimi sen seninkimi bem bilirim . Birbirimize tavsiyelerikiz olunca daha guzep olur.
supersin cnm
hemen amanas almaliyim
sorma kac dk spor yapmisim dilim damagim kurumus puan cok az
cok guzel cnmm
ben 200 yapmistim bir kez oluyordum. Kiloma bgliyordum atlayamamayi ama sende atlayamiyorsan bizde var demek bir hantallik
1000 ip nedir yaa 1000
iyi canim yavruslarimizin tirnagi bile kirilmasa keskrr
bende de var oo mumkum degil giremem midem bulanir
seni 65 ile mezun etmemismiydikne ara 69 oldun benden daha cok kilon hemen vermelisin
ya bende cikolatayi cok severim bayilirim ama senin gibi yesem 500 kilo olurum ben kiyindan kosesinden yiyorum hala siskoyum
evet cnm sagolsun soylemesem bile cok sadeydi bana takma sakin vericeksin bana inan dedi sakin takma dedidiyetteyim diye belirtseydin keşke ben bu 1 aydır gideceğim her yere sadece çaya geliyoruz bişey hazırlama lütfen diyorum (gerçi eşim hiç memnun değil senin yüzüne bende yiyemiyorum diyo ama napıyım) yine de yapan olursa bile ısrar olmuyor oh mis
Ben cok spor yapinca vucudum skilasiyor ama odem de yapiyor sanki bir de her spor iyi gelmiyor sanirim suanda onu denemedeyimgerçekten istiyorsan olur. Bir haftada 4 buçuk kg veren biri var yarışta. Ama gece gündüz spor yapmış haberin olsun
ayy cnm bn sanki pasta borek yerken daha xok veriyordum suan takimca durdu sankiKizlar anca gecmisi okudun ve geldim:)
ben pazar tartida 69,6 görmüstüm ve tabi soook gecirdim:)
hemen dikati ele aldimki kilo yapmismasin ve regl olacagim icin ödemde vardi diye tahmin ediyorum...
Busabah tartida 68,5 i gördüm ve regl de oldum yani hedefim yarin 67 lere düsmek tekrardan:)
ama size biseyl söylimmi son bikac haftadir yedigim cikolatalarin tatlilarin haddi hesabi yoktu evet cok yanlis ama yaptim salak gibi... neyseki icime yine bir direnme istegi geldiki hemen önünü kestim
Bide o dün anlatigim su limon maydonoz karisimi cok ise yariyo aksam bi bardak ictim fena bi sekilde wcye ciktim daha yatmadan ve Sabah kalktigimda tekrar ciktim... Sabah ise gitmedende tekrar bi bardak ictim.... böyle hafta sonuna Kadar yaparim diye düsünüyorum zaten 5 günden fazla yapmamak lazimmis
hadi yaaa 2.5 aysa mi aldin cnimcimkilo çok çabuk alınıyo kızlar 2.5 ay önce 65 tim onun için çok dikkat edelim sakın verdik diye bırakmayalım yoksa benim gibi bi anda 80 e dayanırsınız
verirsin kuzum sende bozmassan birden gider inan banaayy cnm bn sanki pasta borek yerken daha xok veriyordum suan takimca durdu sanki
Aynen canım ve geçen yıl 77 den 65 e düşmüştüm 7- 8 ayda sonra çok saçma başladım bugün yiyim yarın diyete başlıycam hergün bunu diyordum kendime ve çok çikolata yedim ondan olduevet cnm sagolsun soylemesem bile cok sadeydi bana takma sakin vericeksin bana inan dedi sakin takma dedi
Ben cok spor yapinca vucudum skilasiyor ama odem de yapiyor sanki bir de her spor iyi gelmiyor sanirim suanda onu denemedeyim
ayy cnm bn sanki pasta borek yerken daha xok veriyordum suan takimca durdu sanki
hadi yaaa 2.5 aysa mi aldin cnimcim
tamam vreiyorum ben dönyanın en gözel garısıyam bide en zayıfVeriyom dicen ki verecenaksama ne yapsam ya hunkar begendi mi yapsam
evet cnm iki tame minicik kare yedimm birde canganin ucundn yidimmm100 gr fazla ciktim ya
harikasin cnm
evet cnm bence kpsu bandindan daha eglenceli soyle kac kalori yaktigini gosteren bir sey alirsan cok iyi yapiyor insan. Ben hamilelik öncesi naya yapiyordum hamileyken kaldirdim simdi evde yer yok kuramadim dahaBen cok memnundum
Incele tabi ki cnm bazen bemim bilmediğimi sen seninkimi bem bilirim . Birbirimize tavsiyelerikiz olunca daha guzep olur.
supersin cnm
hemen amanas almaliyim
cok guzel cnmm
ben 200 yapmistim bir kez oluyordum. Kiloma bgliyordum atlayamamayi ama sende atlayamiyorsan bizde var demek bir hantallik
1000 ip nedir yaa 1000
seni 65 ile mezun etmemismiydikne ara 69 oldun benden daha cok kilon hemen vermelisin
ya bende cikolatayi cok severim bayilirim ama senin gibi yesem 500 kilo olurum ben kiyindan kosesinden yiyorum hala siskoyum
valla koymuşlar dayanamadım 5 tanecik yedimKoyma dedin inadina mi ediyolarneyse oglen patates yiyebilirsin ama kizartma mi o pattisler
kizartma mi5 tane mi yedin cabuk onlari
sevmiremmmturp yenmez mi ya
çikolataları gömmüşsün tabi ki 100 gram artı olursun..
Ay sorma cabucak indim şükür 54 ebi 52 olsam az kaldi dayan dayan
keskem benimde boyum uzun olsaydiahahaah öyle vallah gider o gider sen hic merak etme:) 65 küsürle mezun oldum:) cumaya 66 olcam yine... hem benim boyum uzun icecik duruom bikereeee (özendirim seni)
turp yenmez mi ya
çikolataları gömmüşsün tabi ki 100 gram artı olursun..
bende cnm. Bildigim kadariyla kizlar duraksamadan seri atliyorlar yarim saatte 1000 diyordu sanki biritamam vreiyorum ben dönyanın en gözel garısıyam bide en zayıfben sevmem davık yap
bu akşam yemicem inşallahh
150 atladım baya bi yoruldum sonra bıraktım belki onlar durarak atlıyodur çünkün bence imkansız yani ben 200den sonra atlayabileceğimi hiç düşünmüyorum
valla koymuşlar dayanamadım 5 tanecik yedim
sevmiremmm
YEDiklerini eritmeye bak bu hfta birinci olalımkeskem bende senin gibi yisem yisem zayiflasammm
keskem benimde boyum uzun olsaydileskem bende hemen kilo verebilsemm
bende cnm. Bildigim kadariyla kizlar duraksamadan seri atliyorlar yarim saatte 1000 diyordu sanki biri
bozmayacagim insallah cnm takinti da yapmayacagim bir tanidigimiz tam 2 ay boyumca hic kilo veremedi snra birden bir verdi tam 20 kiloverirsin kuzum sende bozmassan birden gider inan bana
bnde hep yarin diyete baslicam diye kilo aldim canim aslimda yarin diye birsey yok diyet siye birsey de yok biz sadece saglikli beslenecegiz tek sey bu hergun bedenimize iyi bakmak ben simdi cikolata yiyeyim yarin yemem diyordum ama baktim ki yarin da yiyorum smdi en azindan bir parca da olsa yiyorumAynen canım ve geçen yıl 77 den 65 e düşmüştüm 7- 8 ayda sonra çok saçma başladım bugün yiyim yarın diyete başlıycam hergün bunu diyordum kendime ve çok çikolata yedim ondan oldu
yok cnm ya ben illaki duruyorum atlarken ama evet sanirim biri oyle demisti ben kardiyoda duruyorum ama bugun tekrar bir kardiyo deneyecegim bakalim ne olcakkeskem bende senin gibi yisem yisem zayiflasammm
keskem benimde boyum uzun olsaydileskem bende hemen kilo verebilsemm
bende cnm. Bildigim kadariyla kizlar duraksamadan seri atliyorlar yarim saatte 1000 diyordu sanki biri
Geçen haftaki gibi verirsen bence ismi geçecek olan sensinkızlarkendimizi kontrol edelim cuma günü listeleri sallayalım birinci olalım
bireysel derece de bizlerden birinin ismi geçsin
ben veremedim bu hafta 69,60 de takılı kaldımGeçen haftaki gibi verirsen bence ismi geçecek olan sensin
YEDiklerini eritmeye bak bu hfta birinci olalım
ya ben lardioda yapamadim cok hizlilar aksam 15 dk zar zor lan ter icinde yaptimbozmayacagim insallah cnm takinti da yapmayacagim bir tanidigimiz tam 2 ay boyumca hic kilo veremedi snra birden bir verdi tam 20 kilo
bnde hep yarin diyete baslicam diye kilo aldim canim aslimda yarin diye birsey yok diyet siye birsey de yok biz sadece saglikli beslenecegiz tek sey bu hergun bedenimize iyi bakmak ben simdi cikolata yiyeyim yarin yemem diyordum ama baktim ki yarin da yiyorum smdi en azindan bir parca da olsa yiyorum
yok cnm ya ben illaki duruyorum atlarken ama evet sanirim biri oyle demisti ben kardiyoda duruyorum ama bugun tekrar bir kardiyo deneyecegim bakalim ne olcak
Kızlar 1000 tane öyle şak diye yapamadım ben. 2-3 aydır nerdeyse sayıları arttırarak bu hale geldim. Vücut alışıyor ve hafifledikçe atlamak daha kolay oluyor. Sabredin 25 le başladım ben şimdi 1000 rahat yapıyorum. Sizde sabredin sayıları arttırın yavaş yavaşevet cnm iki tame minicik kare yedimm birde canganin ucundn yidimmm100 gr fazla ciktim ya
harikasin cnm
supersin cnm
hemen amanas almaliyim
cok guzel cnmm
1000 ip nedir yaa 1000
yok kuzum ya ben fena oldum hem alt ve uste cok ses gitti esim atlama didiKızlar 1000 tane öyle şak diye yapamadım ben. 2-3 aydır nerdeyse sayıları arttırarak bu hale geldim. Vücut alışıyor ve hafifledikçe atlamak daha kolay oluyor. Sabredin 25 le başladım ben şimdi 1000 rahat yapıyorum. Sizde sabredin sayıları arttırın yavaş yavaş
Geçen hafta en çok sen vermistindmi yanlismi haturliyorumm :)ben veremedim bu hafta 69,60 de takılı kaldım
Ödemi çok sıkıntı yapma canım o bi şekilde çaylarla felan atılır. Yağdan gitsin yeterevet cnm sagolsun soylemesem bile cok sadeydi bana takma sakin vericeksin bana inan dedi sakin takma dedi
Ben cok spor yapinca vucudum skilasiyor ama odem de yapiyor sanki bir de her spor iyi gelmiyor sanirim suanda onu denemedeyim
ayy cnm bn sanki pasta borek yerken daha xok veriyordum suan takimca durdu sanki
hadi yaaa 2.5 aysa mi aldin cnimcim
Kız Allah senitamam vreiyorum ben dönyanın en gözel garısıyam bide en zayıfben sevmem davık yap
bu akşam yemicem inşallahh
150 atladım baya bi yoruldum sonra bıraktım belki onlar durarak atlıyodur çünkün bence imkansız yani ben 200den sonra atlayabileceğimi hiç düşünmüyorum
valla koymuşlar dayanamadım 5 tanecik yedim
sevmiremmm
bemde oyleydim ik zamanlar bnm de vucudum ona alismis demekki :)tmm sporda yapiyomm
ya ben lardioda yapamadim cok hizlilar aksam 15 dk zar zor lan ter icinde yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?