Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Minik minik 5 taneden bahsediyon heralde dimi ay cikolata oyle bisey ki yedikce bagimlilik yapiyo azaltarak bitir bence de at hayatindan

Tamamdir bukis cuma goruşecuhh
evet canim minik minik cikolataciklar... aynen ya üfff cok güzel amaaaaa

tamam kiz görüsek tabiki incecik olimda:) zaten cumartesi nikah var ne giycim bilmiom bide kilolarla ugrasmi´m

marul havuç turp

patates koymuşlar yaa yanına 5 tanecik yedim
turp yenmez mi ya
çikolataları gömmüşsün tabi ki 100 gram artı olursun..

evet cnm sagolsun soylemesem bile cok sadeydi bana takma sakin vericeksin bana inan dedi sakin takma dedi

gerçekten istiyorsan olur. Bir haftada 4 buçuk kg veren biri var yarışta. Ama gece gündüz spor yapmış haberin olsun
Ben cok spor yapinca vucudum skilasiyor ama odem de yapiyor sanki bir de her spor iyi gelmiyor sanirim suanda onu denemedeyim
ayy cnm bn sanki pasta borek yerken daha xok veriyordum suan takimca durdu sanki

kilo çok çabuk alınıyo kızlar 2.5 ay önce 65 tim onun için çok dikkat edelim sakın verdik diye bırakmayalım yoksa benim gibi bi anda 80 e dayanırsınız
hadi yaaa 2.5 aysa mi aldin cnimcim

Aynen canım ve geçen yıl 77 den 65 e düşmüştüm 7- 8 ayda sonra çok saçma başladım bugün yiyim yarın diyete başlıycam hergün bunu diyordum kendime ve çok çikolata yedim ondan oldu

Veriyom dicen ki verecen aksama ne yapsam ya hunkar begendi mi yapsam
tamam vreiyorum ben dönyanın en gözel garısıyam bide en zayıf ben sevmem davık yap

bu akşam yemicem inşallahh
150 atladım baya bi yoruldum sonra bıraktım belki onlar durarak atlıyodur çünkün bence imkansız yani ben 200den sonra atlayabileceğimi hiç düşünmüyorum

Koyma dedin inadina mi ediyolar neyse oglen patates yiyebilirsin ama kizartma mi o pattisler
valla koymuşlar dayanamadım 5 tanecik yedim

kizartma mi 5 tane mi yedin cabuk onlari

turp yenmez mi ya

sevmiremmm

Ay sorma cabucak indim şükür 54 ebi 52 olsam az kaldi dayan dayan
keskem bende senin gibi yisem yisem zayiflasammm

ahahaah öyle vallah gider o gider sen hic merak etme:) 65 küsürle mezun oldum:) cumaya 66 olcam yine... hem benim boyum uzun icecik duruom bikereeee (özendirim seni)
keskem benimde boyum uzun olsaydi leskem bende hemen kilo verebilsemm
turp yenmez mi ya

bende cnm. Bildigim kadariyla kizlar duraksamadan seri atliyorlar yarim saatte 1000 diyordu sanki biri

verirsin kuzum sende bozmassan birden gider inan bana
bozmayacagim insallah cnm takinti da yapmayacagim bir tanidigimiz tam 2 ay boyumca hic kilo veremedi snra birden bir verdi tam 20 kilo

Aynen canım ve geçen yıl 77 den 65 e düşmüştüm 7- 8 ayda sonra çok saçma başladım bugün yiyim yarın diyete başlıycam hergün bunu diyordum kendime ve çok çikolata yedim ondan oldu
bnde hep yarin diyete baslicam diye kilo aldim canim aslimda yarin diye birsey yok diyet siye birsey de yok biz sadece saglikli beslenecegiz tek sey bu hergun bedenimize iyi bakmak ben simdi cikolata yiyeyim yarin yemem diyordum ama baktim ki yarin da yiyorum smdi en azindan bir parca da olsa yiyorum

keskem bende senin gibi yisem yisem zayiflasammm

keskem benimde boyum uzun olsaydi leskem bende hemen kilo verebilsemm

bende cnm. Bildigim kadariyla kizlar duraksamadan seri atliyorlar yarim saatte 1000 diyordu sanki biri
yok cnm ya ben illaki duruyorum atlarken ama evet sanirim biri oyle demisti ben kardiyoda duruyorum ama bugun tekrar bir kardiyo deneyecegim bakalim ne olcak

YEDiklerini eritmeye bak bu hfta birinci olalım
tmm sporda yapiyomm

ya ben lardioda yapamadim cok hizlilar aksam 15 dk zar zor lan ter icinde yaptim

Kızlar 1000 tane öyle şak diye yapamadım ben. 2-3 aydır nerdeyse sayıları arttırarak bu hale geldim. Vücut alışıyor ve hafifledikçe atlamak daha kolay oluyor. Sabredin 25 le başladım ben şimdi 1000 rahat yapıyorum. Sizde sabredin sayıları arttırın yavaş yavaş

yok kuzum ya ben fena oldum hem alt ve uste cok ses gitti esim atlama didi beyim ne derse o (isime geliyor ya)
sana masallah bu hafta favorimsin 1. olucan bireyselde cani gonulden inaniyorum

kızlar ben izne 62.6 ile ayrıldım cuma en kötü ihtimalle 59.9 olsam yüzdem 4.31 ama üçe bölündüğünde 1.44 oluyor aslında ben sadece geçen hafta bildirim yapmadım ama izne ayrıldığım cuma da mı yoktum listede ondan mı 3e bölünecek

Ödemi çok sıkıntı yapma canım o bi şekilde çaylarla felan atılır. Yağdan gitsin yeter

Kız Allah seni tabiki durarak atlıyoz. Yoksa kalpten giderik ben 10 set yapıyorum 100 er tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…