- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.621
çok doğru farkındayım ama çok alıştım ilgilenmeden duramıyorum ben soğuk davrandıkça sinirleniyo :/ ne yapsam ki ama aklıma koydum 2 ay sonra biraz daha zayıflayayım gidip cadı annesiyle tanışcam zor bi kadınmış :/
ton yazacağıma don yazmışım yaf
ihih
bnde öğle yemeğimi 14:30 da yicem. bnm tek bi sorunum var bu ana ve ara öğünleri bi saate yerleştirememem kendi kafama göre hareket ediyorum:44: bana bi saat proğramı lazım en aciliyetinden
orası öle canceğizim ne kolay ki.Baksana alışkanlıklarımızı değiştirinceye ve bi kaç gram verinceye kadar neler çekiyoruz.Sen de onun sinirlenmesine fırsat vermeyecek nedenler bul.Mesela yoğun ödev vardı de ve gerçekten ders çalış ya da bi ark.la otur çay iç ve ark.la ilgilenmem gerek.Sen müsait olunca ara ben muhakak açarım teli de.Bölece onun aramasın ve senin cevaplamana hem sen alışırsın hem o.Yoksa elbette erkekler kendi egolarının okşanmasını ve sürekli ilgi gösteren kadını daha çok seviyolar ama bi süre sonra alışkanlık oluyo onlara ve zamanla ilgisiz kalıyolar işte.Ne yaparsın fıtrat.Onu değiştiremeyince ona uygun kendine zarar vermemek için uğraşmak gerekiyo malefes
yemek saatlerin okula göre mi?
güzel bi fikir hemen uygulamaya koyuluyumtşk ederimm
kesinlike işe yarıyo.Tabi bu ilgilenmesinin ilk adımı.2 adımda da teli aradığında meşgul çalması:):)ona da sinir oluyolar ve arama sayılarını arttırıyolar emin ol:)
kayınvalideyi de salla.Sen erkek ark.ınla iyice işleri sağlamlaştır sonra onlardan teklif gelince eh tanışalım bare de bence.Bunu da gülerek de ki anlam veremesin haz etmediğin için mi yoksa şakasına mı dedin düşünsün dursun:)
ikinci öğretimim okulum 17:00 dan 20:00 yada 21:00 arası değişiyo eve gelmem 21:30 civarında
18:00 da çorba saatimiz var :/ çorba içtikten 1 saat sonra ara öğün olarak 3 tane büsküvi yiyorum sonrada bol su içiyorum ama sabah kahvaltısının saati yok mesela
önceden teklif edildi ama ben erken diye hiç gitmedim
kızlar gruba yei bir daha gelmiş hoş geldin canımmm:92::92::92:
fatoş canım saol yaa ama moralim bozuldu yani yeşil çaya pztesi başlıcam zaten hem zayıflatıyormuşş dimii
evet kesinlikle çok hızlandırıyo vücudu.Ben aktardan aldım.Bi kupanın içine 1 tatlı kaşığı yeşil çay koyuyom,1 parça tane tarçın ama az bi parça yoksa çok acı oluyo.Bi dilim de limon üzerine sıcak suyu koyup ağzını kapayıp bekletiyom 2 dakka.sonra onu başka bardağa süzüyorum yanlız süzerken ilk demlediğin bardağın dibini koymamak gerekiyomuş en kafeinli yeri orasıymış.Sonra da şekersiz afiyetle içiyom.bana diğer sallamalar acı geliyo endense
evet canım aç karnına özellikle öğleden sonra ve akşam denedim ve işe yaradı bende.Sabah aç karnına bende mide ağrısı yaptı bıraktım ben de.Ama diğer zamanlar için gayet iyi geldi
çokk sğol balım yaaa valla pztesi başlıcam yarın kilolar bildiriliyo zatennn ufffffff yarın kaççıkıcam acaba merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?