- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.201
Bak menüleri arkadaşlardan incele onlardan kopya çek öyle öyle düzelecek menülerin çok aç kalmak kilo vermek değil kendini yormadan kilo verebilirsin günlük yaşantını bilemiyorum niye 2 3e kadar uyanık kalıyorsun meselaTeşekkür ederim canım
Üstelik yediğim ekmeğin 1 dilimi 100 gr 230 kaloriymiş Yen'i okudum ambalajını. Bugün 1 saat yürürüm artık hatta hızlı yürürüm tarçınlı süt ve meyve bu gece beni kurtarır umarım
Ekmek çok olmuş makarna hiç olmamış ama ekmek sıfır 1 kase makarna yedim deseydin süper derdim denge önemli çünkü kendini de bize tanıtırsan sevinirim canımSelam tekrardan herhalde grubun en şişkosu benim
Sabah 10
Bir yumurta
Bir dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 dilim peynir
Öğlen 15:00
Bi kase yogurtlu makarna
Akşam : 18o
Bir dilim ekmek
3 köfte
Bi kase salata
Öğlen o makarnayı yemiyeydin iyiydi. Ama neyse 1 kaseymiş büyük kase değilse iyi. O zaman akşam ekmek yemeseydin güzel olurdu ama alışırsın zamanla. Ekmeği akşam tüketmemeye çalış.Selam tekrardan herhalde grubun en şişkosu benim
Sabah 10
Bir yumurta
Bir dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 dilim peynir
Bi kase yogurtlu makarna
Bir dilim ekmek
3 köfte
Bi kase salata
Ben 2 senedir 51 52 arasiydim kuzum cok seviyom o kiloyu boyum 16552 ne kurban olduğum iskelet mi olucan boyun kaç acaba
Tamam canim tekrar denemen bastan baslar o zamanEvet cnm yazın gelmiştim olmadı o dönem herşey üst üste gelmişti ayrılmak zorunda kaldım deneme süresindeydim
Canim gune erken basla zaten cok iyi bişey ama kahvaltini doyirucu yap hem emziriyorsun da ondan sinra inan 5 saat acikmazsin suyu da cok ic ana menun olsun mutlakaEvet bugün ilk kez güne erken başladım yemek saatlerim hiç olmadı
Artik zamanla makarnayi bırakmalısın nasil severim of canim bu ara herseyi istiyorSelam tekrardan herhalde grubun en şişkosu benim
Sabah 10
Bir yumurta
Bir dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 dilim peynir
Bi kase yogurtlu makarna
Bir dilim ekmek
3 köfte
Bi kase salata
Dogumdan sonra mi o kadar aldin nasil oldu cok yerleşmeden daha kolay verirsin hemen basla 2 3 aya rahat giderBen 3 ay önce doğum yaptım 60 kiloydum şu anda 86 kiloyum nasıl kilo vericem bilemiyorum sinirlerim çok bozuk ben takıma nasıl katilabilirim
Kilosu az iyi atlayanalarin bide ipsiz atliyorlar iple atlasalar yarisi anca antlaniyorKızlar bu bin ip atlayanlar nasıl yapıyor ben yüz ip yaptım cnm çıktı
Doğumda 25 kilo almıştım ama sütüm azdı arttırmak için bir sürü şey yaptim.şükürler olsun arttı artık vermek istiyorum bu kiloları.spora da başlıycam yakin zamandaDogumdan sonra mi o kadar aldin nasil oldu cok yerleşmeden daha kolay verirsin hemen basla 2 3 aya rahat gider
4 ayda versem yeter bana ama bi gaza gelmem lazım nerden basliycagimi bilemiyorumDogumdan sonra mi o kadar aldin nasil oldu cok yerleşmeden daha kolay verirsin hemen basla 2 3 aya rahat gider
Bebekler uyumuyor canım 11 de büyük 12 de ortanca 1:30 da küçük uyuyor benim yatmam da haliyle 2 -3 buluyor. Gece 2 yaşındakini bir kez 6 aylık olanı uyanma isteme durumuna göre 3-4 kez emziriyorum 7 gibi büyük oğlanın okul hazırlığı kahvaltısı var ben kalkmazsam O da kalkıp okula gitmek istemiyor onu gönderdikten sonra yatarsam 10:30 a kadar dinleniyorum yatmayıncada bütün gün sersem gibi dolaşıyorum işte benim günlük yaşantım buBak menüleri arkadaşlardan incele onlardan kopya çek öyle öyle düzelecek menülerin çok aç kalmak kilo vermek değil kendini yormadan kilo verebilirsin günlük yaşantını bilemiyorum niye 2 3e kadar uyanık kalıyorsun mesela
Afiyet olsun yumurta yediğimde bende böyle yiyorum çok iyi tutuyor mideyiKizlar 10. Günüm bitti
Kahvalti
2jaslanmis yumurta
Peynir zeytin
1 havuç 1 bardak sut
Badem
Aksam
Fıstık
Pirasa
Yogurt tursu
Sabah 2 yumurta olsaydı yannada bol yesillik o zaman ekmege ihtiyaç duymazdinz belki . Afiyet sunSelam tekrardan herhalde grubun en şişkosu benim
Sabah 10
Bir yumurta
Bir dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 dilim peynir
Bi kase yogurtlu makarna
Bir dilim ekmek
3 köfte
Bi kase salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?