- 26 Aralık 2017
- 678
- 2.017
- 113
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.221
Öğlen olmamış sanki:) ama afiyet olsunSabah
1 dilim ekmek
Peynir
4 zeytin
Yesillik
Oglen arkadasta
2 dilim kizarmis ekmek peynir zeytin 5 tane 1 tane incecik pankek
Ara
Yulaf 2 kasik 1 dilim ananasi yogurt minik kase 2 ceviz
Aksam
1 kurabiye
2 kasik mwrcimekli salata
Bir kase yogurt
Son olarak
Meyve 2 tane hurma bu olmadi ama regl krizi napalim
Merhaba canım şu an patron yok o gelmeden takıma giriş yokBen 3 ay önce doğum yaptım 60 kiloydum şu anda 86 kiloyum nasıl kilo vericem bilemiyorum sinirlerim çok bozuk ben takıma nasıl katilabilirim
İpsiz atlamak nasıl bişey atlıyormuş gibi miKilosu az iyi atlayanalarin bide ipsiz atliyorlar iple atlasalar yarisi anca antlaniyor
Monoton çok desene kahvaltıyı erken yap 7 gibi oğlun la yapmış olursun hem ama yumurta peynir zeytin domates salatalık olsun yanına şekersiz sütlü kahveni iç kahve nescafenin kutu şişelerde olanları var onlardan değil dimi? Uyanınca 12 gibi ara öğün yap 1.meyve ile öğlen yemeğini de 2 gibi 3 gibi ye protein ya da sebze ekmek yok yoğurt 1 kase ye. 2.ci ara öğünde meyve.ya da çiğ kuru yemiş ya da sade soda iç 2c sorunu varsa 1 çay bardağı kefir iç akşam yine ya sebze ya da protein ye yanına salata ve yoğurt tüket ekmek yok akşam yemeğini 8 gibi ye ya da aile. Saatiniz kaç ise gece 22 gibi bir ara öğün daha yap çeşitlendir.ara öğünleri kafana göre arada bol su içBebe
Bebekler uyumuyor canım 11 de büyük 12 de ortanca 1:30 da küçük uyuyor benim yatmam da haliyle 2 -3 buluyor. Gece 2 yaşındakini bir kez 6 aylık olanı uyanma isteme durumuna göre 3-4 kez emziriyorum 7 gibi büyük oğlanın okul hazırlığı kahvaltısı var ben kalkmazsam O da kalkıp okula gitmek istemiyor onu gönderdikten sonra yatarsam 10:30 a kadar dinleniyorum yatmayıncada bütün gün sersem gibi dolaşıyorum işte benim günlük yaşantım bu
Çok yorgunum çok
Canım 1.ci sayfayı oku yapabilirim diyorsaan hoşgeldin aramızaBen 3 ay önce doğum yaptım 60 kiloydum şu anda 86 kiloyum nasıl kilo vericem bilemiyorum sinirlerim çok bozuk ben takıma nasıl katilabilirim
İnş oda olacak tatlımArtik zamanla makarnayi bırakmalısın nasil severim of canim bu ara herseyi istiyor
Evet olmamış canım yarın toparlarsınSabah
1 dilim ekmek
Peynir
4 zeytin
Yesillik
Oglen arkadasta
2 dilim kizarmis ekmek peynir zeytin 5 tane 1 tane incecik pankek
Ara
Yulaf 2 kasik 1 dilim ananasi yogurt minik kase 2 ceviz
Aksam
1 kurabiye
2 kasik mwrcimekli salata
Bir kase yogurt
Son olarak
Meyve 2 tane hurma bu olmadi ama regl krizi napalim
Bende çok şaşırdım öldüm resmen ama diz kapağım agrıdı ara versem iyi olur bu kiloyla zor taşıyor ayaklarKilosu az iyi atlayanalarin bide ipsiz atliyorlar iple atlasalar yarisi anca antlaniyor
Doğum yapalı ne kadar oldu dikkat edersen cidden erken verirsinDoğumda 25 kilo almıştım ama sütüm azdı arttırmak için bir sürü şey yaptim.şükürler olsun arttı artık vermek istiyorum bu kiloları.spora da başlıycam yakin zamanda
evet cnm.oglen arkadas cagirdi kahvaltiya mecbur kaldimmm haklisinÖğlen olmamış sanki:) ama afiyet olsun
haklisin canimcim.aerladas cagirdi oglen kahvalti hazirlamis bunlari bulabldimEvet olmamış canım yarın toparlarsın
İnş spor salonu etkili olur evet makarnayı ve ekmegi bırakacam inşKizlar anca geldim ya menulerinize baktim guzellerdi makarnali ekmekli ayni anda varsi gozumden kacmadi:) bnde spor salonuna yazildim az once @Bir garip duyrulurrrrrr :)
Menumu paylasayim
Insallah cnim ama ben birakmaktan ziyade ayni anda yemese daha iyi olur bazilari ekmek makarna yiyerek de vereblir bazilari veremez vucudumuzu taniyacagiz insallahİnş spor salonu etkili olur evet makarnayı ve ekmegi bırakacam inş
Canim su anda spordan cok.saglikli beslenmeye ijtiyacin var seninDoğumda 25 kilo almıştım ama sütüm azdı arttırmak için bir sürü şey yaptim.şükürler olsun arttı artık vermek istiyorum bu kiloları.spora da başlıycam yakin zamanda
Uyu sen o zaman ben dw uykusuzluğa dayanamam hicBebe
Bebekler uyumuyor canım 11 de büyük 12 de ortanca 1:30 da küçük uyuyor benim yatmam da haliyle 2 -3 buluyor. Gece 2 yaşındakini bir kez 6 aylık olanı uyanma isteme durumuna göre 3-4 kez emziriyorum 7 gibi büyük oğlanın okul hazırlığı kahvaltısı var ben kalkmazsam O da kalkıp okula gitmek istemiyor onu gönderdikten sonra yatarsam 10:30 a kadar dinleniyorum yatmayıncada bütün gün sersem gibi dolaşıyorum işte benim günlük yaşantım bu
Çok yorgunum çok
Arada gerekiyor yarın çarşamba dikkat et iki gün güzel kilo verirsinevet cnm.oglen arkadas cagirdi kahvaltiya mecbur kaldimmm haklisin
haklisin canimcim.aerladas cagirdi oglen kahvalti hazirlamis bunlari bulabldim
Keşke yaşım küçük olsa 34 yaşındayım 170 boyum daha önce 3 ayda 15 kilo vermiştim aynı performansı yakalarmiyim bilemiyorum evet okudum senin durumu çok bebe var sendeMerhaba canım şu an patron yok o gelmeden takıma giriş yokBekleyeceksin mecbur.
Ama beklerken mesajları oku menülere yorumlara bak benzer durumlardayız şu an bende 85 kiloyum takıma 87 kilo ile gelmiştim. En küçük bebişim 6 aylık emziriyorum. Bende bebe çok senin yaşında küçük sanırım boyun kaç
Gençsiniz kolay kilo verirsiniz
Başarılar
Okudum ondan beğendim bu takımı.umarım güzel olur herşey şimdilik ben çok katı beslenmem emziriyorum ama elimden geleni yapicam:)))Canım 1.ci sayfayı oku yapabilirim diyorsaan hoşgeldin aramızakaptinn takım kaptanı ben ve poncikbirgelincik yardımcı kaptanlarız
3 ay oldu ama daha yeni başladım dikkat etmeyeDoğum yapalı ne kadar oldu dikkat edersen cidden erken verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?