Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Öğlen olmamış sanki:) ama afiyet olsun

Ben 3 ay önce doğum yaptım 60 kiloydum şu anda 86 kiloyum nasıl kilo vericem bilemiyorum sinirlerim çok bozuk ben takıma nasıl katilabilirim
Merhaba canım şu an patron yok o gelmeden takıma giriş yok Bekleyeceksin mecbur.
Ama beklerken mesajları oku menülere yorumlara bak benzer durumlardayız şu an bende 85 kiloyum takıma 87 kilo ile gelmiştim. En küçük bebişim 6 aylık emziriyorum. Bende bebe çok senin yaşında küçük sanırım boyun kaç
Gençsiniz kolay kilo verirsiniz
Başarılar

Monoton çok desene kahvaltıyı erken yap 7 gibi oğlun la yapmış olursun hem ama yumurta peynir zeytin domates salatalık olsun yanına şekersiz sütlü kahveni iç kahve nescafenin kutu şişelerde olanları var onlardan değil dimi? Uyanınca 12 gibi ara öğün yap 1.meyve ile öğlen yemeğini de 2 gibi 3 gibi ye protein ya da sebze ekmek yok yoğurt 1 kase ye. 2.ci ara öğünde meyve.ya da çiğ kuru yemiş ya da sade soda iç 2c sorunu varsa 1 çay bardağı kefir iç akşam yine ya sebze ya da protein ye yanına salata ve yoğurt tüket ekmek yok akşam yemeğini 8 gibi ye ya da aile. Saatiniz kaç ise gece 22 gibi bir ara öğün daha yap çeşitlendir.ara öğünleri kafana göre arada bol su iç

Ben 3 ay önce doğum yaptım 60 kiloydum şu anda 86 kiloyum nasıl kilo vericem bilemiyorum sinirlerim çok bozuk ben takıma nasıl katilabilirim
Canım 1.ci sayfayı oku yapabilirim diyorsaan hoşgeldin aramıza kaptinn takım kaptanı ben ve poncikbirgelincik yardımcı kaptanlarız

Evet olmamış canım yarın toparlarsın

Uyu sen o zaman ben dw uykusuzluğa dayanamam hic

Keşke yaşım küçük olsa 34 yaşındayım 170 boyum daha önce 3 ayda 15 kilo vermiştim aynı performansı yakalarmiyim bilemiyorum evet okudum senin durumu çok bebe var sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…