- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.241
Günde 1 litre boza içiyodum gecem hafta bıraktım malt icecekleride bıraktım sağlıklı besleniyorum aslında ama işte süt derdineCanim su anda spordan cok.saglikli beslenmeye ijtiyacin var senin
ayy ne cok kalorissi varmis yeme onu artikTeşekkür ederim canım
Üstelik yediğim ekmeğin 1 dilimi 100 gr 230 kaloriymiş Yen'i okudum ambalajını. Bugün 1 saat yürürüm artık hatta hızlı yürürüm tarçınlı süt ve meyve bu gece beni kurtarır umarım
canim kizlarda soylemis bende yineleyeyim ekmek malarna ayni gun olmamis. Hele bir kase makarna hic olmamis. ekmek makarna pilav bunlatdan biraz uzak durmalisinSelam tekrardan herhalde grubun en şişkosu benim
Sabah 10
Bir yumurta
Bir dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 dilim peynir
Öğlen 15:00
Bi kase yogurtlu makarna
Akşam : 18o
Bir dilim ekmek
3 köfte
Bi kase salata
benimdeee bende atlayamyanlardanimmKızlar bu bin ip atlayanlar nasıl yapıyor ben yüz ip yaptım cnm çıktı
hosgeldin cnm . Hic merak etme verirsin bizimle birlikte cabucak gidecek kilolar. Zaten dogum ve sonrasinda aldigin icin kalici degiller vucudunda kolay gidecektir.Ben 3 ay önce doğum yaptım 60 kiloydum şu anda 86 kiloyum nasıl kilo vericem bilemiyorum sinirlerim çok bozuk ben takıma nasıl katilabilirim
canim 3 cocuk ev isleri falan nasil ustesinden geliyorsun. Ben tek cocukla pertimBebe
Bebekler uyumuyor canım 11 de büyük 12 de ortanca 1:30 da küçük uyuyor benim yatmam da haliyle 2 -3 buluyor. Gece 2 yaşındakini bir kez 6 aylık olanı uyanma isteme durumuna göre 3-4 kez emziriyorum 7 gibi büyük oğlanın okul hazırlığı kahvaltısı var ben kalkmazsam O da kalkıp okula gitmek istemiyor onu gönderdikten sonra yatarsam 10:30 a kadar dinleniyorum yatmayıncada bütün gün sersem gibi dolaşıyorum işte benim günlük yaşantım bu
Çok yorgunum çok
spor salomi mu iyi yaomissin cnmm gitsinn kilolarKizlar anca geldim ya menulerinize baktim guzellerdi makarnali ekmekli ayni anda varsi gozumden kacmadi:) bnde spor salonuna yazildim az once @Bir garip duyrulurrrrrr :)
Menumu paylasayim
kizarmis ekmekler yagda kizarmamissa bence menun kotu d3gil. kahvaltili olmus cok kalorili gelmedi bana.Sabah
1 dilim ekmek
Peynir
4 zeytin
Yesillik
Oglen arkadasta
2 dilim kizarmis ekmek peynir zeytin 5 tane 1 tane incecik pankek
Ara
Yulaf 2 kasik 1 dilim ananasi yogurt minik kase 2 ceviz
Aksam
1 kurabiye
2 kasik mwrcimekli salata
Bir kase yogurt
Son olarak
Meyve 2 tane hurma bu olmadi ama regl krizi napalim
canim benim de bebegim var emziriyorum. Psikolojik olarak sutum yetiyor diye dusun ve dinlenmeye calis yemenle icmenle sutunun artmasinin bir alakasi yokmus. Ben denedim girdum. Bol su ve bol emzirmek sutu artiriyor. Kendini yiyemiyorum sutum yok diye strese sokma yani.Günde 1 litre boza içiyodum gecem hafta bıraktım malt icecekleride bıraktım sağlıklı besleniyorum aslında ama işte süt derdine
Ben denemeyi bile goze alamadim dahaKızlar bu bin ip atlayanlar nasıl yapıyor ben yüz ip yaptım cnm çıktı
Kizlar anca geldim ya menulerinize baktim guzellerdi makarnali ekmekli ayni anda varsi gozumden kacmadi:) bnde spor salonuna yazildim az once @Bir garip duyrulurrrrrr :)
Menumu paylasayim
dolma kac taneKizlar bugun ben cok kacirdim pismanim
Sabah
2yumurta
Marul domates
2ceviz
1incir
Oglen
Tavuk gogsu
Kozlenmis kirmizi biber
2tane kucuk kremali biskuvi
2kuru kayisi
Aksam
Az Pirincli kabak dolma
Yogurt
Avuc icinin yarisi kadar pasta
Gozumun onunde olunca dayanamadimdolma kac tane
bisküvi pasta falan olmamis aksamki dolmada olmamis neden boyle oldu sadece kahvaltini begendim
cnm oyle olunca isir agzinda tut kaldiramiliyorsn gozunun onunden kaldirGozumun onunde olunca dayanamadim
Benim kesin kesmem lazım ama çünkü kilomun yarısı göbekInsallah cnim ama ben birakmaktan ziyade ayni anda yemese daha iyi olur bazilari ekmek makarna yiyerek de vereblir bazilari veremez vucudumuzu taniyacagiz insallah
squatgirl var cnm ona bak istersenBenim kesin kesmem lazım ama çünkü kilomun yarısı göbekbacaklarım çok inçe nasıl spor yapmalıyım kızlar fikri olan var mı
Çok güzel kendi menümden utandımsabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 yk pekmez
2 yagda yumurta
1.5 dilim tb ekmegi
6 zeytin
1 biber
1 salatalik
4 ceri domates
2 tk suzme yogurt
1 kk dan az suzme peynir
ara
3 ceviz
1 yesil elma
2 isirik susamli simit
aksam
2 su bardagi sut ile kabak corbasi
kuruyemis ve cay
Tskler tatlım bakıyorum hemen inş hepimiz fit oluruzsquatgirl var cnm ona bak istersen
benimde gobek bacak kocaaamaaan
Uff ne varsa gommussun kuzumKizlar bugun ben cok kacirdim pismanim
Sabah
2yumurta
Marul domates
2ceviz
1incir
Oglen
Tavuk gogsu
Kozlenmis kirmizi biber
2tane kucuk kremali biskuvi
2kuru kayisi
Aksam
Az Pirincli kabak dolma
Yogurt
Avuc icinin yarisi kadar pasta
tskler cnm . Benim menulerimde oyle cok iyi degil ama ben yavas yavas cok kendimi skmadan veriyorum. mutluyum boyleÇok güzel kendi menümden utandım
Canım azar azar başla atlarsın zamanla çoğaltırsın. Ben 25 le başladım 1000 e çıkardım zamanlaKızlar bu bin ip atlayanlar nasıl yapıyor ben yüz ip yaptım cnm çıktı
Olmamış bugünSabah
1 dilim ekmek
Peynir
4 zeytin
Yesillik
Oglen arkadasta
2 dilim kizarmis ekmek peynir zeytin 5 tane 1 tane incecik pankek
Ara
Yulaf 2 kasik 1 dilim ananasi yogurt minik kase 2 ceviz
Aksam
1 kurabiye
2 kasik mwrcimekli salata
Bir kase yogurt
Son olarak
Meyve 2 tane hurma bu olmadi ama regl krizi napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?