- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.381
geçmiş olsun canım hoşgeldingünaydın kızlaaarr ben geldimmm
kilo alan varsa onlara günaydın yok
sağol canııımSchonerDuft
Etiketlemeyi bilmiyorum herşey yolun
geçmiş olsun canım hoşgeldin
Gecmis olsun canimgünaydın kızlaaarr ben geldimmm
kilo alan varsa onlara günaydın yok
Tek sorun durmadan wc ye gitmek2 3 litre arasi iyidir canim bende icmeye calisiyorum o kadar
Ya sabah cocuktan kahvalti yapamadim ise gelincede birden yogunlastim yapamadim derken gun oyle geciverdi aslinda.ama diger ogunleri bilerek azalttimçok az bence canım
Cok tatli krizin gelmediyse ikinci secenek derimkızlar diyetisyen bugün bana diyet tatlısı verdi aslında tarif verdi pekmezle yapılan ama ben dün yapamadım o yüzden diyet tatlı yapılan bi yerden sipariş mi versem? (şeker yerine pekmezle yapılıyormuş) yoksa 1 aydır şeker yemedin otur oturduğun yerde mi ? hangisini önerirsiniz
cok güzelsabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 yk pekmez
2 yagda yumurta
1.5 dilim tb ekmegi
6 zeytin
1 biber
1 salatalik
4 ceri domates
2 tk suzme yogurt
1 kk dan az suzme peynir
ara
3 ceviz
1 yesil elma
2 isirik susamli simit
aksam
2 su bardagi sut ile kabak corbasi
kuruyemis ve cay
hiç olmamışKizlar bugun ben cok kacirdim pismanim
Sabah
2yumurta
Marul domates
2ceviz
1incir
Oglen
Tavuk gogsu
Kozlenmis kirmizi biber
2tane kucuk kremali biskuvi
2kuru kayisi
Aksam
Az Pirincli kabak dolma
Yogurt
Avuc icinin yarisi kadar pasta
kahvaltı yapmaman kötü olmuş ve o pastaSabah kahvalti yapmadm.
Öğlen bir bardak süt yarım dilim pasta
Akşam
2 kaşık bulgur 3 kaşık ciğer 2 küçük parça tavuk
Çay yarım elma iki dilim portakal
Kzlar instagramda cok unlu bir kadin var cok kiloluymus beyin guciyle zayiflamis mesela cikolata mi yiyor demis ki icinden bu hic kalorili degil salatalikla ayni ve bana kilo yapmayacak demis nasil zayiflamis anlatamam demekki beyne olumlu sinyal gondermek lazim
güzel canım akşamki pilavla patates olmasaymış çok daha iyi olurmuşMeraba kızlar bugünkü menum
Sabah : 1 yumurta-2 yeşil z 2 siyah zeytin - 1 light ekmek - limonlu yeşil çay - 2 çeri domates - peynir - maydonuz roka - 1 ceviz
Ara : 3 çilek 1 ceviz
Öğlen : taze fasülye 1 light ekmek
Ara : çeyrek elma
Ara: light grisini 30 gram
Akşam dısarda olduğum için fazla oldu köfte ızgara tabak ( yanında az pilav salata patates ).
Akşam 30 dakika eliptj yaptm
Gündüz 100 ip atlama
afiyet olsun kuzum çok güzelMenüm
Sabah
2 yumurta zeytinyağli
Domates
1 kk peynir
Ara
Yarım muz
Akşam
1 kase mercimekli sebze çorbası
1 porsiyon tavuk sote
2 bardak ayran
Ara
Form çayı
güzel afiyet olsun canımKizlar bende yazayim menumu:
Sabah;1 bardak cay kahvalti yapamadim
Oglen;5 yk bezelye
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi
Ara yarim armut
Aksam;2 kepce yayla corbasi
1 corba kasesi kadar salata
afiyet olsun canım güzel27 subat menum
Lor peynirli 2 adet yumurta yagda
3 zeytin
1 bardak sut
Kahvaltilik sos
2 ince dilim ekmek
Ara yarim portakal yarim elma
Oglen
2 kase sutlu corba
Aksam
Kiymali ispanak
Salata
Cayin yaninda yarim avuc cerez kaju badem findik sam fistikli bi karisim
Su 3 litre olmustur
gördüm ekmelklerini eline sağlık kuzum bende mi yapsamSlm Kizlar azönce ilk saglikli ekmegimi yaptim icinde zararli tek bir katki yok:))) Artik ise yanima kendim hazirlicam sandwichimi
ne ısırmış geçmiş olsun canımKocamın ayağını bisi ısırmış uyandırdı beni 4 te o saatten beri uyuyamıyorum
Cok tatli krizin gelmediyse ikinci secenek derim
sağol canııımmGecmis olsun canim
bence yeme az daha dayan hafta son keyif yaparsınkızlar diyetisyen bugün bana diyet tatlısı verdi aslında tarif verdi pekmezle yapılan ama ben dün yapamadım o yüzden diyet tatlı yapılan bi yerden sipariş mi versem? (şeker yerine pekmezle yapılıyormuş) yoksa 1 aydır şeker yemedin otur oturduğun yerde mi ? hangisini önerirsiniz
sağol canımgeçmiş olsun canım
sağol canım krem sürdükten sonra daha çok ağrımaya başladıGeçmiş olsun kas gevşetici felan sür biraz rahatlarsın.
sağol canımcok gecmis olsum canm
sağol kuzumGecmis olsun kuzum
günaydın kızlar dün şekersiz diyetimin ilk günüydü evde kk ya internet yüzünden giremediğim için dünkü menümü şimdi paylaşıyorum
şekersiz diyetimin 1.günü:27.02.2018
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim hindi füme 1 dilim peynir yeşil çay
öğle 8 yk çeşitli yoğurtlu salatalar 1 dilim ekmek
ara 1 fincan sütlü kahve 1 türk kahve fincanı leblebi
akşam fırında balık salata 1 dilim ekmek
spor 15 dk dans + 200 ip atlama :17.5 puan @Bir garip
bence yeme az daha dayan hafta son keyif yaparsın
diyetisyen baktı cok kilo veriyosn durdurmaya calışıyo galibatamam kaptan belki c.tesi evde kendim yapıp yerim ama belkiçok teşekkürler
diyetisyen baktı cok kilo veriyosn durdurmaya calışıyo galiba
ne iş yapıyorsun canımnormalde tek bilgilsayar calışırdm simdi 2 bilgisayar calışmamı istiyolar o yüzdn başladgmda vaktm kalmıyo hiç
Dünkü menüm;
sabah
aç karnına limonlu su
2 yumurtadan omlet
7-8 topik peynir
şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi
öğlen
yarım domates
3 parça ızgara tavuk
1 büyük ayran
5 tane patates kızartması(minnak dilim)
ara
şekersiz türk kahvesi
akşam
yok
bugün 62 yi gördüm
akşam neden yok ve öğlen niye patates var :)Dünkü menüm;
sabah
aç karnına limonlu su
2 yumurtadan omlet
7-8 topik peynir
şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi
öğlen
yarım domates
3 parça ızgara tavuk
1 büyük ayran
5 tane patates kızartması(minnak dilim)
ara
şekersiz türk kahvesi
akşam
yok
bugün 62 yi gördüm
cnmm valla senin bikma hakkin var o boya o kilo bnce cok guzelBana yoh o zamanginiydin ben yine bıktım diyetten
strest yaoma sevgili kaptan hamilesim sen sakin relaks onlar strest olsunlar acaba yetistirebilcek mi diye:)cok iş var kuzum normalde dinlnmeye vaktm olurdu simdi yok bide stres yaptırıyolar hadi bitsin yetişsin diye iyice geriliyorm
Allahimmm hayalimdeki kilolaarrr canm sormustum ama gormedin sanirsam sen kactan dustim ve de ne kadar zamandaHeee bencede isini saglama alman lazim
Yoh 900 grcık sadece54.4 düm dün bugun 55.3
ya ben kendim nor ediyordum buraya mi yazicaz sporu dunkunu etiketlemedim bir garibi hem etiketleyip hem not mu alacagizGünaydın kizlar sabah yuruyusumu yaptim acayip terledim kahvaltı yapacam bi yarim saat gecsin..
@Bir garip 70dk yürüyüş 28puan
bnce agzina vurmak istemiyorsan hic vurma ne guzel diyet tatli yapan yerler varmis burda hicccc yokkkkkkızlar diyetisyen bugün bana diyet tatlısı verdi aslında tarif verdi pekmezle yapılan ama ben dün yapamadım o yüzden diyet tatlı yapılan bi yerden sipariş mi versem? (şeker yerine pekmezle yapılıyormuş) yoksa 1 aydır şeker yemedin otur oturduğun yerde mi ? hangisini önerirsiniz
neeeee meyve bilem mi yemedin1 aydır hep var tatlı krizim ama engel oluyordum hatta doktora adet dönemim bile engel oldum yemedim deyince acıdı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?