- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.401
cnm benim şeker diyetinde ekmek leblebi yokgünaydın kızlar dün şekersiz diyetimin ilk günüydü evde kk ya internet yüzünden giremediğim için dünkü menümü şimdi paylaşıyorum
şekersiz diyetimin 1.günü:27.02.2018
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim hindi füme 1 dilim peynir yeşil çay
öğle 8 yk çeşitli yoğurtlu salatalar 1 dilim ekmek
ara 1 fincan sütlü kahve 1 türk kahve fincanı leblebi
akşam fırında balık salata 1 dilim ekmek
spor 15 dk dans + 200 ip atlama :17.5 puan @Bir garip
Hamilelere surat yapilmazatesim var müdüre gidip baksana bi atesim var mı diye sorcm belki inanır hasta oldugumasabah beri surat yapıyo dün gelmedim diye
Ye zaten canim faydali seylerden yememiz lazim ben diyetteyken hep yedim tahinpekmezGünaydın kızlar herkese ben sabah erkenden kahvaltı yaptim ekmeği 1 dilime indirdim bu sabah ama kahvakti sonunda bir kaşık tahin pekmez yemeden kalkamiyorum((
Cardiodan kastın koşu bandı mi canım?@ bir garip canim bu dunku benim
1 saat hit cardiyo 60 puan
1.5 saat yuruyus 45 puan
60 mekik 6
101 puan
Kizlar yaa ben ip atlayinca kilo veremiyorum ne zaman caedoyo yada tempolu yuruyus yapsam o zaman eksi cikiyorum ipte guzel puan topluyordum ama yapcak bisey yok
akşam 10da evdeydim bide hiç açlık yoktu yaa o yüzden yemek istemedimmsüppersin aynen devam akşamı atlamayıp yogurt bari yeseydin dahamı iyi olurdu acep
akşam çok geç oluyor eve gitmem o yüzden artık akşamları yemeyi düşünmüyorum tabi dayanabildiğimce :)akşam neden yok ve öğlen niye patates var :)
Çok kalorili değilim her sabah mı yedin ?Ye zaten canim faydali seylerden yememiz lazim ben diyetteyken hep yedim tahinpekmez
A aaadddaaa evet canım biz denedik dusunce gücünü kilo alcam stresine sokmadigin icin kendini korumada guzel oluyo ama kilo vermek icin gercek olamaz bencecok güzel
hiç olmamışbisküvi dolma pasta
kahvaltı yapmaman kötü olmuş ve o pastaakşam yemeğin iyi sadece
SekerPancarii seker isinsu biz sekerle denedik ama bence sadece koruma döneminde yapılabilir biz ipin ucunu kaçırdık çünkilim
güzel canım akşamki pilavla patates olmasaymış çok daha iyi olurmuş
afiyet olsun kuzum çok güzel
güzel afiyet olsun canım
afiyet olsun canım güzel
gördüm ekmelklerini eline sağlık kuzum bende mi yapsam
ne ısırmış geçmiş olsun canım
Ben buna uyuyorum canım ekmeğimde beyaz un değilcnm benim şeker diyetinde ekmek leblebi yok
Ozaman yap azcik ye ama1 aydır hep var tatlı krizim ama engel oluyordum hatta doktora adet dönemim bile engel oldum yemedim deyince acıdı sanırım
yok cnim atlama surunme mekik videodan yapiyorumCardiodan kastın koşu bandı mi canım?
o zaman bence işe bişiler götür canım zeytinyağlılar yoğurt falanakşam 10da evdeydim bide hiç açlık yoktu yaa o yüzden yemek istemedimm
akşam çok geç oluyor eve gitmem o yüzden artık akşamları yemeyi düşünmüyorum tabi dayanabildiğimce :)
öğlen patates geldi dayanamadım ya tadına baktım öyle gerisini döktüm
o zaman bence işe bişiler götür canım zeytinyağlılar yoğurt falan
yap vallah kuzum bide hemencik oldu zaten hazirlamasi 10 dakikami bile almadi...ellerine saglik cnm bnde dun aksam kendim ekmek yapayim dedim aalinda kendi sandviclerimi yapmak icin sen icine hamgi mayadan kullandin
Buralarda takila takila ogreniyoruz canim saglikli beslenmeyicok güzel
hiç olmamışbisküvi dolma pasta
kahvaltı yapmaman kötü olmuş ve o pastaakşam yemeğin iyi sadece
SekerPancarii seker isinsu biz sekerle denedik ama bence sadece koruma döneminde yapılabilir biz ipin ucunu kaçırdık çünkilim
güzel canım akşamki pilavla patates olmasaymış çok daha iyi olurmuş
afiyet olsun kuzum çok güzel
güzel afiyet olsun canım
afiyet olsun canım güzel
gördüm ekmelklerini eline sağlık kuzum bende mi yapsam
ne ısırmış geçmiş olsun canım
Cok da kalorili degil ben kalori sayarak verdim kilolarimi 1 yemek kaşığı 66 kalori ben yarim yemek kasigi yiyorum anca iki lokmayla baniyorum yani 30 kalori falandir boyle az yedikten sonra hic bisi olmazÇok kalorili değilim her sabah mı yedin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?