Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin kizlar ben cok kotuyum boynum pazar gununden beri agriyor dun bi krem sürüp masaj yapayım dedim cok kotu oldu ne gece uyuyabildim ne de simdi sola dönebiliyorum kahvalti ettim simdi ilac aldim insallah biraz olsun geçer
cccok gemis olsun canim ya
geldim bile kuzuş her ne kadar tam iyilelmesemde
Hosgeldin canim ama cok yorma kendini düzel hemen

gördüm ekmelklerini eline sağlık kuzum bende mi yapsam

yap kuzum cok iyi oluyo, haftayada saglikli simit yapcam Tarife göre tadida asiri iyimis:)

bnce agzina vurmak istemiyorsan hic vurma ne guzel diyet tatli yapan yerler varmis burda hicccc yokkkkk

neeeee meyve bilem mi yemedin

evet canım var öle yerler ama yemekten vazgeçtim cumayı bi atlatıyım

şekeri sadece meyvedev aldım meyve olarakta aslında sadece ananastan aldım diyebilirim

1 saat hit cardiyo nasıl yaptın bravo

sabah:tavada yumurta 1 tane 2 dilim ekmek
ara:armut
öğle:yayla corba 1 tavuk but 5 kasık pilav
kaadayıf tatlısı vardı ondan yedim biraz
bundan sonrasıda böyle olcak inşallahhh

ara:yeşil elma
akşam:yarım tabak makarna yarım tabak patlıcan yemegi

52 de kendimi cok rahat hissediyom kuzum 2 senedir 51 52 ydim hep
Ben kilomu vereli 3 sene oldu oldu canim arada biraz çıkışlar olsada hic cok kilo almaya izin vermedim kendime hep kilomu korudum kalori sayarak 10 ayda falan verdim 75 den 57 ye inip 1 seneye yakin korudum 57 yi sonra 52 ye kadar normal diyet yaparak 4 5 ayda indim canım

ben begendim cnm guzel afiyet olsun simdiden

Bende tek cocuk yeterli diyorum ama sonra dusunuyorum bir lardes olsa ne iyi olur . Daha yeni bir de zor bir bebek gozum cok korkuyor Kaza ile olmus zor ama 3 cocugunuzu bay buyutmusunuz ne guzel masallah. Rabbim sagliklarini versin.

Kocamın ayağını bisi ısırmış uyandırdı beni 4 te o saatten beri uyuyamıyorum
Ayy ne isirmis bocuk muu cok korkarimm

guzel haffif cnm

Gunaydin kizlar ben cok kotuyum boynum pazar gununden beri agriyor dun bi krem sürüp masaj yapayım dedim cok kotu oldu ne gece uyuyabildim ne de simdi sola dönebiliyorum kahvalti ettim simdi ilac aldim insallah biraz olsun geçer
gecmis olsun cnm . Ceryanda falan mi kaldin veya terledin mi gece
hayali ip ile denedim bende yok ya beceremiyorm ama denerm yinr

Ahaha beni korkutmamak için sözde demiyo kalk diyo wc gelmiştir senin zorla kaldırdı sonra baktım çarşafı didikliyor
hahhaha aferin dusunceli olmak lazim. Sonra ne oldugunu buldunuz mu.
Ben olsam o yatakta daha yatamazdim sen yatabildin mi

canim gecmis olsun dikkat et kendine ilac falan kullanmadan atlatmaya calis doktora deseydonya ilac kullanmak istemiyorum istrahat verin hamileyim diye

Tarif nerede ben yapayim
Cumadan so ra yap bence cnm hem tatli istegini bastirir gem kilo bildirimine yansimaz bir tasla iki kus

canim gauet guzel ama aksam ac yatmissin sut icseydin bari cokbuzun sure ac kalmakta uyu degil
1 saat hit cardio nasil yaptin

Günaydın kızlar herkese ben sabah erkenden kahvaltı yaptim ekmeği 1 dilime indirdim bu sabah ama kahvakti sonunda bir kaşık tahin pekmez yemeden kalkamiyorum((
yiyebilirsin cnm az yedigin surece probblem olmaz
evet canım var öle yerler ama yemekten vazgeçtim cumayı bi atlatıyım

şekeri sadece meyvedev aldım meyve olarakta aslında sadece ananastan aldım diyebilirim
ananas dedin dedin gittim ananas aldim kelek cikti iyi mi ama ben ne yaptim hepsini yidim cunku cok cnm cekmisti

tatlimm oglen pulav aksam makarna bunlarin ne sana ne bebegine bir faydasi var yeme bunlari lutfen bak bu gidisle erkenden 70 olacaksin
et sut sebze agirlikli beslen makarna pilav nedir zaten basta miden almiyor diye makarnayi yedin de yedin 62 oldun dur artik yeter
bak hamise baarttiriyin beni

nee baarıyon bak cocuk korktu
dünden kaldı makarna kocam yediydi belki yemem corba yaparım kendime

yok ya bence bişi yoktu o nasıl olduysa öyle hissetti belki benim ayak tırnağım batmıştır

yok canım ya hiç hissetmedim açlık
bilmiyorum ya ilaçta bana mısın demedi boynum çok kötü

nee baarıyon bak cocuk korktu
dünden kaldı makarna kocam yediydi belki yemem corba yaparım kendime
oyy kuzumm sen koykmaa ben seni cok severim sevdigim icin anacigina acik sesimi yulselteyim didim yoksa seni hamur isi ile besleyip hamur gibi buyutcek
Kocan yememisse bile sen yemiyorsun corba salata balik tavuk et vs yiyeceksin o kadar bak nette hamilelere menuler var onlardan fikir edinebilirsin kuzumm
yok ya bence bişi yoktu o nasıl olduysa öyle hissetti belki benim ayak tırnağım batmıştır
hahahaha

yok canım ya hiç hissetmedim açlık
bilmiyorum ya ilaçta bana mısın demedi boynum çok kötü
masallah kiz nasil dayandin ben olsam midem kazinir

Boynunu guzel sar aicak tut iyi gelir cnm
bnde akşam uyandırdım bnmkini elim yanımdki pardaga carptı dönerken sıcrad valla sesten
kiz birakin adamlari rahat uyusunlar SchonerDuft tirnak batirir senin elin ayagin durmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…