- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.421
cccok gemis olsun canim yaGunaydin kizlar ben cok kotuyum boynum pazar gununden beri agriyor dun bi krem sürüp masaj yapayım dedim cok kotu oldu ne gece uyuyabildim ne de simdi sola dönebiliyorumkahvalti ettim simdi ilac aldim insallah biraz olsun geçer
Hosgeldin canim ama cok yorma kendini düzel hemengeldim bile kuzuş her ne kadar tam iyilelmesemde
gördüm ekmelklerini eline sağlık kuzum bende mi yapsam
bnce agzina vurmak istemiyorsan hic vurma ne guzel diyet tatli yapan yerler varmis burda hicccc yokkkkk
neeeee meyve bilem mi yemedin
@ bir garip canim bu dunku benim
1 saat hit cardiyo 60 puan
1.5 saat yuruyus 45 puan
60 mekik 6
101 puan
Kizlar yaa ben ip atlayinca kilo veremiyorum ne zaman caedoyo yada tempolu yuruyus yapsam o zaman eksi cikiyorum ipte guzel puan topluyordum ama yapcak bisey yok
sağol kuzum üşenmezsem deneyeyim bu ara aşırı yoğunumcccok gemis olsun canim ya
Hosgeldin canim ama cok yorma kendini düzel hemen
yap kuzum cok iyi oluyo, haftayada saglikli simit yapcam Tarife göre tadida asiri iyimis:)
gittim gittim vitamin verdi burun spreyi fln öle pek işe yarıcak seyler değilHamilelere surat yapilmazkeyfinden mi gitmedin atesin mi var dr gittin mi sen
Temizlik yapıyorum bende hava kapalıyken içimden gelmiyor ama mecbur evde 2 tane kaplan var :))Gunaydin canim kahvemi ictim kahvalti hazirlicam sen napiyosun
52 de kendimi cok rahat hissediyom kuzum 2 senedir 51 52 ydim hepcnmm valla senin bikma hakkin var o boya o kilo bnce cok guzel
strest yaoma sevgili kaptan hamilesim sen sakin relaks onlar strest olsunlar acaba yetistirebilcek mi diye:)
Allahimmm hayalimdeki kilolaarrr canm sormustum ama gormedin sanirsam sen kactan dustim ve de ne kadar zamanda
ya ben kendim nor ediyordum buraya mi yazicaz sporu dunkunu etiketlemedim bir garibi hem etiketleyip hem not mu alacagiz
bnce agzina vurmak istemiyorsan hic vurma ne guzel diyet tatli yapan yerler varmis burda hicccc yokkkkk
neeeee meyve bilem mi yemedin
ben begendim cnm guzel afiyet olsun simdidenBöyle bir menü yaptım yarın için hiç ekmek yok ama diğer besinler fazla mı sanki
7:45 1 yumurta haşlanmış
2 dilim mozarella
5-6 zeytin
Domatesli salata
Çay bardağı Nescafe ( yalnızken çay bardağıyla açken kupayla içerim)
12:00 2 dilim meyve
14:30 kıymalı Brüksel lahanası
Yoğurt
Az çorba
17:00 Elmalı tarçınlı kefir 2 ceviz
19:30 fırın poşetinde sebzeli tavuk
Yoğurt
Salata
22:00 yeşil çay 1 avuç yaban mersini
Bende tek cocuk yeterli diyorum ama sonra dusunuyorum bir lardes olsa ne iyi olur . Daha yeni bir de zor bir bebek gozum cok korkuyor Kaza ile olmus zor ama 3 cocugunuzu bay buyutmusunuz ne guzel masallah. Rabbim sagliklarini versin.Evet canım 3. Bebek kaza hiç adet olmadan hamile kaldım ben aslında tek çocuk yeterli diyenlerdendim şimdi çocuklarınızı kardeşsiz bırakmayın diyorum yaşım ilerledikçe beklentilerimde bakış açımda değişti
3. Bebek kazaydı ama itiraf etmeliyim test yaparken inşallah hamile değilimdir diye dua ediyordum sonra iki çizgiyi gördüğümde yıllardır bu anı bekliyormuş gibi sevindim saniyeler içinde bambaşka bir duyguya geçtim ve bu hamileliği korkusuz , anne olarak kendine güvenli ve hazır olduğumu bilmenin rahatlığıyla geçirdim.
Bu gece dualarım bebek isteyen bekleyen arkadaşlarıma
Allah dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin .
Mutlu rahat geceler
Ayy ne isirmis bocuk muu cok korkarimmKocamın ayağını bisi ısırmış uyandırdı beni 4 te o saatten beri uyuyamıyorum
guzel haffif cnmKizlar bende yazayim menumu:
Sabah;1 bardak cay kahvalti yapamadim
Oglen;5 yk bezelye
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi
Ara yarim armut
Aksam;2 kepce yayla corbasi
1 corba kasesi kadar salata
En az 3 lt su iciyorum gunde
Haklisin bugun yumurtayla basladim gune keske hergun yiyebilsem tok tutuyo hem ekmegede ihtiyac olmuyo
gecmis olsun cnm . Ceryanda falan mi kaldin veya terledin mi geceGunaydin kizlar ben cok kotuyum boynum pazar gununden beri agriyor dun bi krem sürüp masaj yapayım dedim cok kotu oldu ne gece uyuyabildim ne de simdi sola dönebiliyorumkahvalti ettim simdi ilac aldim insallah biraz olsun geçer
hayali ip ile denedim bende yok ya beceremiyorm ama denerm yinrHer zamanki gibiii
1o 30 hic erken bir saat degil canim
Bence ekmeklerini biraz azaltmalisin mesela aksam ekmek yemesen daha iyi olurr ve saatlerini duzenlemek acisindan alarm kurup kalkip yersen cok daha guzel olur
Benim gibi yap hayali bi iple atliyorum ama oda cok etkili bence ya ip vrmis gibi ziplayip duruyorum ama dun de 200 yapabildim
Sabah ekmek oglen makarna aksam ekmek
Kac kilosun canim
O dikkat etsin kendine
Bugun begenmdim yulaf kuarabik ekmek pankek
hahhaha aferin dusunceli olmak lazim. Sonra ne oldugunu buldunuz mu.Ahaha beni korkutmamak için sözde demiyo kalk diyo wc gelmiştir seninzorla kaldırdı sonra baktım çarşafı didikliyor
canim gecmis olsun dikkat et kendine ilac falan kullanmadan atlatmaya calis doktora deseydonya ilac kullanmak istemiyorum istrahat verin hamileyim diyenerelerdeki acabaaa
cnm sen ne zaman yazmıstınn benm gözümden kactı sanırım kilo bildirimini yapmşssn galiba ilk sayfadaki kurallarıda oku başlayabilirsin
sağol kuzum dikkat ediyorm bi anda cıkıverdi işte iyiyim ama baya
uf oldumayy bogazım burnum kulaklarım tıkandı hep dogru düzgn ilacta vermedi doktor
tabisiii
geldim bile kuzuş her ne kadar tam iyilelmesemde
o iş bendeeee kaydettm bileee
soguk algınlıgı kuzum bogazım fln agrıyo
Tarif nerede ben yapayimkızlar diyetisyen bugün bana diyet tatlısı verdi aslında tarif verdi pekmezle yapılan ama ben dün yapamadım o yüzden diyet tatlı yapılan bi yerden sipariş mi versem? (şeker yerine pekmezle yapılıyormuş) yoksa 1 aydır şeker yemedin otur oturduğun yerde mi ? hangisini önerirsiniz
canim gauet guzel ama aksam ac yatmissin sut icseydin bari cokbuzun sure ac kalmakta uyu degilDünkü menüm;
sabah
aç karnına limonlu su
2 yumurtadan omlet
7-8 topik peynir
şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi
öğlen
yarım domates
3 parça ızgara tavuk
1 büyük ayran
5 tane patates kızartması(minnak dilim)
ara
şekersiz türk kahvesi
akşam
yok
bugün 62 yi gördüm
1 saat hit cardio nasil yaptin@ bir garip canim bu dunku benim
1 saat hit cardiyo 60 puan
1.5 saat yuruyus 45 puan
60 mekik 6
101 puan
Kizlar yaa ben ip atlayinca kilo veremiyorum ne zaman caedoyo yada tempolu yuruyus yapsam o zaman eksi cikiyorum ipte guzel puan topluyordum ama yapcak bisey yok
yiyebilirsin cnm az yedigin surece probblem olmazGünaydın kızlar herkese ben sabah erkenden kahvaltı yaptim ekmeği 1 dilime indirdim bu sabah ama kahvakti sonunda bir kaşık tahin pekmez yemeden kalkamiyorum((
ananas dedin dedin gittim ananas aldim kelek cikti iyi mievet canım var öle yerler ama yemekten vazgeçtim cumayı bi atlatıyım
şekeri sadece meyvedev aldım meyve olarakta aslında sadece ananastan aldım diyebilirim
tatlimm oglen pulav aksam makarna bunlarin ne sana ne bebegine bir faydasi var yeme bunlari lutfen bak bu gidisle erkenden 70 olacaksinsabah:tavada yumurta 1 tane 2 dilim ekmek
ara:armut
öğle:yayla corba 1 tavuk but 5 kasık pilav
kaadayıf tatlısı vardı ondan yedim biraz
bundan sonrasıda böyle olcak inşallahhh
ara:yeşil elma
akşam:yarım tabak makarna yarım tabak patlıcan yemegi
ben begendim cnm guzel afiyet olsun simdiden
Bende tek cocuk yeterli diyorum ama sonra dusunuyorum bir lardes olsa ne iyi olur . Daha yeni bir de zor bir bebek gozum cok korkuyor Kaza ile olmus zor ama 3 cocugunuzu bay buyutmusunuz ne guzel masallah. Rabbim sagliklarini versin.
Ayy ne isirmis bocuk muu cok korkarimm
guzel haffif cnm
gecmis olsun cnm . Ceryanda falan mi kaldin veya terledin mi gece
hayali ip ile denedim bende yok ya beceremiyorm ama denerm yinr
hahhaha aferin dusunceli olmak lazim. Sonra ne oldugunu buldunuz mu.
Ben olsam o yatakta daha yatamazdim sen yatabildin mi
canim gecmis olsun dikkat et kendine ilac falan kullanmadan atlatmaya calis doktora deseydonya ilac kullanmak istemiyorum istrahat verin hamileyim diye
Tarif nerede ben yapayim
Cumadan so ra yap bence cnm hem tatli istegini bastirir gem kilo bildirimine yansimaz bir tasla iki kus
canim gauet guzel ama aksam ac yatmissin sut icseydin bari cokbuzun sure ac kalmakta uyu degil
1 saat hit cardio nasil yaptin
yiyebilirsin cnm az yedigin surece probblem olmaz
ananas dedin dedin gittim ananas aldim kelek cikti iyi miama ben ne yaptim hepsini yidim cunku cok cnm cekmisti
tatlimm oglen pulav aksam makarna bunlarin ne sana ne bebegine bir faydasi var yeme bunlari lutfen bak bu gidisle erkenden 70 olacaksin
et sut sebze agirlikli beslen makarna pilav nedirzaten basta miden almiyor diye makarnayi yedin de yedin 62 oldun dur artik yeter
bak hamise baarttiriyin beni
yok ya bence bişi yoktu o nasıl olduysa öyle hissetti belki benim ayak tırnağım batmıştırben begendim cnm guzel afiyet olsun simdiden
Bende tek cocuk yeterli diyorum ama sonra dusunuyorum bir lardes olsa ne iyi olur . Daha yeni bir de zor bir bebek gozum cok korkuyor Kaza ile olmus zor ama 3 cocugunuzu bay buyutmusunuz ne guzel masallah. Rabbim sagliklarini versin.
guzel haffif cnm
canim gecmis olsun dikkat et kendine ilac falan kullanmadan atlatmaya calis doktora deseydonya ilac kullanmak istemiyorum istrahat verin hamileyim diye
Tarif nerede ben yapayim
Cumadan so ra yap bence cnm hem tatli istegini bastirir gem kilo bildirimine yansimaz bir tasla iki kus
canim gauet guzel ama aksam ac yatmissin sut icseydin bari cokbuzun sure ac kalmakta uyu degil
ananas dedin dedin gittim ananas aldim kelek cikti iyi miama ben ne yaptim hepsini yidim cunku cok cnm cekmisti
tatlimm oglen pulav aksam makarna bunlarin ne sana ne bebegine bir faydasi var yeme bunlari lutfen bak bu gidisle erkenden 70 olacaksin
et sut sebze agirlikli beslen makarna pilav nedirzaten basta miden almiyor diye makarnayi yedin de yedin 62 oldun dur artik yeter
yok canım ya hiç hissetmedim açlıkben begendim cnm guzel afiyet olsun simdiden
guzel haffif cnm
Tarif nerede ben yapayim
bnde akşam uyandırdım bnmkiniyok ya bence bişi yoktu o nasıl olduysa öyle hissetti belki benim ayak tırnağım batmıştır
öle yapacam kuzum tarifide sana atarımTarif nerede ben yapayim
oyy kuzumm sen koykmaa ben seni cok severim sevdigim icin anacigina acik sesimi yulselteyim didim yoksa seni hamur isi ile besleyip hamur gibi buyutceknee baarıyon bak cocuk korktu
dünden kaldı makarna kocam yediydi belki yemem corba yaparım kendime
hahahahayok ya bence bişi yoktu o nasıl olduysa öyle hissetti belki benim ayak tırnağım batmıştır
masallah kiz nasil dayandin ben olsam midem kaziniryok canım ya hiç hissetmedim açlık
bilmiyorum ya ilaçta bana mısın demedi boynum çok kötü
kiz birakin adamlari rahat uyusunlarbnde akşam uyandırdım bnmkinielim yanımdki pardaga carptı dönerken sıcrad valla sesten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?