- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.081
kefir iç canım iyi gelir. bildirimi aday listesine ypacaksınGünaydın!
Kilo bildirimi yapıyorum:
64.5
Bugün gene yemek davetindeyiz. Gene hafif geçirmeyi planlıyorum
Diyetisyen için randevu aldım haftaya cumaya verdi adamlar full çalışıyor hey maşallah.
Bağırsaklarımda tıkanıklık yaşıyorum resmen
Bunun için ne yapmam lazım bilemedim
akşamdan suya kuru hayısı koy sabha ac karnına suyunu iç sonra kayısıları yeGünaydın!
64.5
Diyetisyen için randevu aldım haftaya cumaya verdi adamlar full çalışıyor hey maşallah.
minnak adaycıklarımız
takıma ugramayan arkadaslar 2 kere bildirimde bulunmazsanız listeden cıkartılıcaksınız
@selcanmehmetcan (79,6//%)listeye giriş kilosu 76,5
GamzeK17 (63.8 /63.3/0.5/0.78%) başl.t:5subat başlangıc k:66.8 hedef:55
N Nehir60 (77.2//%) başlg.t:19subat başlg.k:78.3 hedef:65
Hayyal (66.3//% ) başlg.t:19subat başlg.k:67 hedef:60
A Ada_ayaz (/ //% ) başlg.t:22subat başlg.k:72.5 hedef:56
A aaadddaaa (67.6/67.1/0.5/%0.74 ) başlg.t:21subat başlg.k:68.4 hedef:60
segus (73.7 //%) başlg.t:21subat başlg.k:74 hedef:58
@dombilianne (87/ //% ) başlg.t:21subat başlg.k:87 hedef:60
Zmnesrin (73/ //% ) başlg.t:26subat başlg.k:73 hedef:55
Yavrularmherseym (82/ //% ) başlg.t:27subat başlg.k:82 hedef:68
N Nil4 (86/ //% ) başlg.t:27subat başlg.k:86 hedef:65
Derya0727 (88///% ) başlg.t:1mart başlg.k:88 hedef:65
kefir iç canım iyi gelir. bildirimi aday listesine ypacaksın
Bunu da deneyeyim teşekkür ederim.akşamdan suya kuru hayısı koy sabha ac karnına suyunu iç sonra kayısıları ye
vee canım bidlirimini listeye yapman geerekiyo
streste sokma kndini cnim valka rahat birakinca gdiyoe ki zaten sen mezun olmussun ne hos darisi bize:)kaptinn kuzu 49,3 az daha beklesem inecekti ama bekleyemedim sabit yazsakta mezun olsam olur mu haftaya regl haftam bidaha artı bidaha temizle geri in çok yoruldum ya hafta boyu ne kadar ip atladım kaçamak ta yok o kadar ama şu gidene bak zorla 200 -300 gr
ben yapiyorum bugun cezami cekecegimmmmEkmek pirinç makarna bulgur yoğun karbonhidrat olan yiyecekler canım
Günaydın ben bağırsaklarımı hareketlendirmek istediğim zaman sabah aç karnına bi kaç kayısı kutusu yiyip üstüne su içerdim ya da o günü yoğurt ve hurma yiyerek geçiriyorm çok iyi geliyo ikisideGünaydın!
64.5
aşkımMerhaba Gamze!
Kilo bildirimi yapıyorum: 64.5
Iyi gitmis canim ama saglikli olmamis menun daha iyisini yaparsin sendünkü menüm
sabah
2 yumurtadan az yağlı omlek
7-8 topik peynir
şekersiz çay
ara
1 şekersiz türk kahvesi
öğlen
200 gram yoğurt
3 parça haşlanmış karnabahar
sonra dün 3 saat dışardaydım gelince bi açlık bastırdı 5 gibi
şekersiz nescafe ve torkunun tam tahıllı kekini yedim 130 kcal
ve yemek işini bitirdim bide regl oldum onun şişliği de vardır ama 1,400 gram çok iyi bence
Merhaba hayal bildirim bana yapmıyorsun yukarıdaki listeyi kopyala yapıştır yap oraya sırasıyla geçen haftaki bu haftaki kilonu aradaki farkı yaz farkı 100le carp geçen haftaki kılona böl ve yüzde olarak yaz canmMerhaba Gamze!
Kilo bildirimi yapıyorum: 64.5
neresi sağlıksız kızIyi gitmis canim ama saglikli olmamis menun daha iyisini yaparsin sen
İnş listeye girip büyük destek olurumbizim takımın canlanması için adayarın kilo verip listeye girmesi lazım iyi verecekler var gibi duruyor listedeki bizler zor noktada olunca bizden çok gitmiyor hadi adaylar bu hafta da iyi kilo verin biran evvel listeye girin
EVET adaylar listeye girince canlanacak listelerbizim takımın canlanması için adayarın kilo verip listeye girmesi lazım iyi verecekler var gibi duruyor listedeki bizler zor noktada olunca bizden çok gitmiyor hadi adaylar bu hafta da iyi kilo verin biran evvel listeye girin
Aa o şekilde mi kilo bildirimi yapıyoruz yani direk şu kadar verdim deyip geçemiyoruz demekMerhaba hayal bildirim bana yapmıyorsun yukarıdaki listeyi kopyala yapıştır yap oraya sırasıyla geçen haftaki bu haftaki kilonu aradaki farkı yaz farkı 100le carp geçen haftaki kılona böl ve yüzde olarak yaz canm
Benimde ama gide gide 200 gram gittiaslında çok sıkmadım kendimiama dün çok aç bi gündü
normalde hesaplama yapmak kolay ama benim ki değişik yeni ekstrem durumdan girdiğim için dur bakim hele basar seninkide
200 gramLuluuu94 ne kadar verdin bu hafta
Bende dün karbonhidratsız gün yaptım belki kaybetmişizdir diyestreste sokma kndini cnim valka rahat birakinca gdiyoe ki zaten sen mezun olmussun ne hos darisi bize:)
ben yapiyorum bugun cezami cekecegimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?