Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet kızlar ben ankaraya geldim çok şüküe eve girdiğimde saat 9 u geçiyordu.

küçük bir kaza atlattık allah korudu. sivstan arkadaşın arabasıyla kayseriye geçecektim ordan ankaraya otobüsle gelecektim. kayseriye girmemize çok az kalmıştı ki birden araba sağa doğru savruldu ne olduğunu anlayamadık. tekerlek patlatı sandık. allahtan hızlı gitmiyorduk ve yanımızda araba yoktu. aksi halde çarpışırdık. arabanın dışında bi sorun yoktu. yavaş yavaş gidelim derken araba hararet yaptı. kaldık yolda. allahtan çok az bir yoolumuz kaldı. arabada başka kayeserili bir arkadaş vardı. babasını aradı o gelip aldı bizi. ama yolda 1 saat bekledik. ucuz atlatıp otagara geldim ankara arabasına bindim. şimdide burdayım

bugün kü menümü yazayım koşuşturmadan çok acayip ve düzensiz bişey oldu

kahvaltı
yarım kk kadar peynir
3 yeşil zeytin
bir dilim kepek ekmeği

ara
5-6 tane taze badem

öğle-ara arabadaydım
bir biskrem
bir paket çubuk kreker
yarım paket badem
1 bardak meyve suyu

akşam
bir kepçe çorba
2 kaşık bezelye
1 küçük patlıcan dolması
6 sarma

aramıza yeni katılan arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum bugünkü paylaşımlarından dolayı canlılık katmışsınız takıma sağolun kızlar. bir şeyi hatırlatmak istiyorum. bu takımın üyeleri nerde diye sormayın bu tatil nedeniyle ya eşi geldi ya eşinin yanına gittiler ya benim gibi ailesinin yanına gittiler. bu geçici bir durum pazartesi itibari ile tekrar canlanır buralar

kızlar deprem oldu yaaa ayy annemle konuşuyoduk annem dedi deprem oluyo sallanıyoruz

ahaa dedim bi baktım bizde sallanıyoruz eşimle fırladık ayağa

ya rabbim inşlh kimseye bişey olmmaıştır

ocak 27 den beri yeni sayılırız

cnm yenisiniz daha olur böyle şeyler.ama sanki biraz ters olmus sizinki yeniyken ben böleydim umursamazdım.üstüne gitme bence.kaçan kovalanır derler.biraz da sen aynı şeyi yap.ama misilleme oldunu belli etmeden yap.:)

bu arada cok cok üzgünüm ama kilom 65 regl dönemimden dolayı böyle sanırım

günaydınn kızlarr ilk önce kahvaltımı paylaşıyım
3 dilim kaşar peyniri(küçük dilimler)
2.dilim k.ekmeği(küçük sandviç ekmeğini dilimlettiriyorum)
çeri domates- 2 tane yeşil köy biberi
şekersiz çay
1. çay kaşığıda zeytin ezmesi

kızlar kavlatımı bitiremedim değiştiriyorumm
1.dilim kaşar peyniri- çeri domates-1.tane yeşil biber -şekersiz çay .- 1.lt su

hadi canım az gayret olacak inş.

canım açıkların tadı bana daha güzel geldi bi dene istersen.Hem doğal sen kendin yapıyosun tedirgin olmassın bölece.

canım arkadaşım lütfen bozma moralini.Adetliyken en az 700 gram fazla çıkar ki o da en az o yüzden haftaya yı bekle bence.Bu arada ablan idolüm oldu valla.AHHH AHHHH 2 çocuk 60 kilo,sıfır çatlak.SÜPERRR YAAA

kızlar 10 gün önce reglim bitmişti bugün karnım nasıl şiş bi baktım lekelenmem var neki bu şimdi ya........

canım yanlış anlama sakın ama hamilelik riski var mı sence:?

çok geçmiş olsun ya.Verilmiş sadakanız varmış cidden.

kaptan ne demek.İnsan zevk alıyo yazarken.Pazartesiden itibaren daha hareketli olacağı kesin.Herkes izindeyken hızına yetişemiyorum pazartesiden sonra nasıl olacak bilmiyorum yaf
kızlar deprem oldu yaaa ayy annemle konuşuyoduk annem dedi deprem oluyo sallanıyoruz

ahaa dedim bi baktım bizde sallanıyoruz eşimle fırladık ayağa

ya rabbim inşlh kimseye bişey olmmaıştır

yok çok ciddi değil sanırım.bir sorun yokmuş.Yanlız bana ilginç gelen kütahyada olan depremi kırklareli nasıl hissetti hem de çok şiddetli dil.Çünkü ben de farkettim.

fatoş hoş geldin canımm günaydın:92::92::92:

Günaydın adaşım.Sen dediğim gibi sakın moralini bozma lütfen.HAftaya alacaksın mükafatını.Aynen devam.Moral bozaacak bişey yok inan ki.Bu arada bugün itibari ile 77 kiloluk bi hatun olarak giriyorum aranıza inş.Bakalım nasıl gidecek bu kilolar.Sanırım epey yavaş oalcak benim ki.Neyse ben umudumu kaybetmek istemiyrum.HEP BERABER VERECEĞİZ BU KATI YAĞLARI.ay böle söyleyince epey iğrenç oldu yaf
BU arada sabah kahvaltım her zamanki gibi ılık ballı su ve sonra ılık su.Sonra da 1 kk peynir,1 dilim çok tahıllı ekmek ve domates,salatalık

fatoşş sağol canım yaa
walla bilmiyorum haziranın 19'da çocukluk arkadaşımın 25'de canım patronumun düğünü var ve ikiside kır düğünü o zamana kadar vermem lazım en azından bi 65 olsaydımm kıyafet bakmıyorum bilerek verirsem die hoşş daha ne giyeceğimi bile belirlemedim de ne biliyim yaa böyle düşününcede iyice yoruluyorum sanki sırtımda bi ton yük varmış gibi
bu arada sabah kahvaltın çok güzell afiyet olsun canım

günaydın kızlar

sabah sabah moralim bozuldu insan 100 gr dahi veremezmi kilom aynı kaptan 74.7

pzara gününden itibaren şok diyete giriyorum bu metobolizmayı şaşırtmak laızm artık

günaydın kızlar

sabah sabah moralim bozuldu insan 100 gr dahi veremezmi kilom aynı kaptan 74.7

pzara gününden itibaren şok diyete giriyorum bu metobolizmayı şaşırtmak laızm artık

canımm günaydın bozma moralini haftaya veririsin inaşllah ama şok diet iyi fikir bende yapıcam haklısın şaşırtmak lazımm bu metebolizmayı

günaydın kızlar ilk önce kilomu bildireyim 69.7 yani yarım kilo gitmiş olsun buna da şükür kaptancım koyduğun hedefe ulaşamadım kusura bakma haftaya daha sıkı tutucam ipleri söz b fite gdersem daha çabuk gidecek kilocuklarımız......

kızlar ne olur kusura bakmayın sık giremiyorum eşim elime laptopı alınca çok bozuluyor ben sizin için nerelerden geldim sen neyle uğraşıyorsun diye pazartesiden sonra rahatım bol bol yazışırız kendinize iyi bakın hepcinizi öptüm....

esraa da gelmişş günaydınn canımm hoş geldinn:92::92::92:
gel gelde gör bakk nekadar moralimiz bozukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…