- 11 Mayıs 2011
- 7.166
- 3.971
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.681
çok heyecanlandım şimdiiiacaba kaç kilo çıkcam
ocak 27 den beri yeni sayılırız
şimdi saçımı boyuycam dibim gelmiş
kaç zamandır duruyo biraz daha aksın biraz daha zayıfliyim dedim artık yeter boyuycam
ne renk oldu şeker nasıl oldu saçlar?güle güle kullan.
sabah nişanda aldığım eteğimi çıkardım kullanılmayanları kaldırdığım yerden
denedim oldubiraz göbeğimi fışkırttı ama fazlada sıkmadı bir 5 kilo daha versem rahatlıkla olacak inşlh
ama hala iri yarı hükümet gibi gacıyım
canım açıkların tadı bana daha güzel geldi bi dene istersen.Hem doğal sen kendin yapıyosun tedirgin olmassın bölece.ya bende içiyorum ama sallama çaylardan
tarçınlı karanfilli yeşil çay
normalde form çay 5 1 yerdede içiyodum ama bu ara bıraktım sürekli bişiler söleniyo zararlı gibilerinden ne bileyim kafam karıştı benimde
ben ara öğünlerde içiyorum yeşil çayı
kızlarr ara öğün olarak bişey yiyemedim ablamda olduğum için deli gibi temizlik yapıyorum wallaa bacımın canı sağolsun
akşam yemeği olarak 1 tane kır pidesi ve ayran içtim bi bardak:26::26::26:
dahada sabaha kadar bişeycik yemem zaten moralim bozuk tartıdaki rakam yüzüden
ablam da dedi adetliyken fazla çıkar şişkinlikten dolayı die ama bilmiyorum kızlar ya walla kafaya çok taktımm
kızlarr walla bende ablamda kalmış bi kaç kıyafetimi buldum 38 beden pant. olmuyo içine giremedimm ablamda dediki işte sen bukadar inceydinnn
ablamda iki çocuk annesi 60 kilo ne selülit ne çatlak hiç bişiii yok hatunda incecikkk
kızlar 10 gün önce reglim bitmişti bugün karnım nasıl şiş bi baktım lekelenmem var neki bu şimdi ya........
evet kızlar ben ankaraya geldim çok şüküe eve girdiğimde saat 9 u geçiyordu.
küçük bir kaza atlattık allah korudu. sivstan arkadaşın arabasıyla kayseriye geçecektim ordan ankaraya otobüsle gelecektim. kayseriye girmemize çok az kalmıştı ki birden araba sağa doğru savruldu ne olduğunu anlayamadık. tekerlek patlatı sandık. allahtan hızlı gitmiyorduk ve yanımızda araba yoktu. aksi halde çarpışırdık. arabanın dışında bi sorun yoktu. yavaş yavaş gidelim derken araba hararet yaptı. kaldık yolda. allahtan çok az bir yoolumuz kaldı. arabada başka kayeserili bir arkadaş vardı. babasını aradı o gelip aldı bizi. ama yolda 1 saat bekledik. ucuz atlatıp otagara geldim ankara arabasına bindim. şimdide burdayım
aramıza yeni katılan arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum bugünkü paylaşımlarından dolayı canlılık katmışsınız takıma sağolun kızlar. bir şeyi hatırlatmak istiyorum. bu takımın üyeleri nerde diye sormayın bu tatil nedeniyle ya eşi geldi ya eşinin yanına gittiler ya benim gibi ailesinin yanına gittiler. bu geçici bir durum pazartesi itibari ile tekrar canlanır buralar
kızlar deprem oldu yaaa ayy annemle konuşuyoduk annem dedi deprem oluyo sallanıyoruz
ahaa dedim bi baktım bizde sallanıyoruz eşimle fırladık ayağa
ya rabbim inşlh kimseye bişey olmmaıştır
fatoş hoş geldin canımm günaydın:92::92::92:
günaydın kızlar
sabah sabah moralim bozuldu insan 100 gr dahi veremezmi kilom aynı kaptan 74.7
pzara gününden itibaren şok diyete giriyorum bu metobolizmayı şaşırtmak laızm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?